ZEB-Tarwegras voor vitaliteit

1. ZEN - Tarwegras voor vitaliteit

ZEN - tarwegras kan je helpen om meer vitaliteit te verkrijgen. Doordat het lichaam uit de hoge concentratie aan chlorofyl in de tabletten extra hemoglobine gaat produceren, krijg je meer zuurstof in je bloed en voel je jezelf fitter en je krijgt meer uithoudingsvermogen. Ben je al fit en gezond dan zul je hier minder van merken, maar hoe vermoeider je bent, des te groter het resultaat. Vooral vrouwen en mannen van boven de veertig melden ons dat ze zichzelf energieker voelen.

Mensen die veel koffie, gewone thee, drank en sigaretten consumeren, voelen zich fitter als zij tarwegras gaan gebruiken.

Hoogbejaarde mensen kunnen met behulp van ZEN - tarwegras beter op de been blijven. Soms kunnen zij weer bepaalde houdingen aannemen, waarvan men dacht dat ze voorgoed onmogelijk waren.

Drugs verslaafden in afkickklinieken worden met behulp van 3 versgeperste glaasjes (30 ml. per glas) tarwegras weer op de been geholpen.

Er zijn ervaringsgevallen bekend van mensen met jarenlange ernstige vermoeidheid ziekte (ME), die met behulp van 3 maal daags 10 tabletten ZEN - tarwegras en een 100% Raw Food dieet, geheel genezen zijn.

Er zijn zelfs mensen geweest die maanden lang alleen op tarwegras geleefd hebben en zich beter voelden dan ooit tevoren. In die zin is tarwegras een zeer hoogwaardige bron van voeding en vezels!

Wij zien ZEN - Tarwegras als een balans middel. Door de sterke drie ledige werking van ontgiften, voeden en zuurstof opbouw, komt het lichaam beter in balans. Een lichaam dat in volmaakte balans verkeert is vrij van ziekte, voelt zich vitaal en kan met weinig slaap toe. Op het gebied van voedsel is ZEN - tarwegras het Super Food nummer 1 ter wereld om balans te brengen. Op het gebied van lichaamsbeweging beschouwen wij Yoga als de grote balans brenger. Op het gebied van uw geest beschouwen wij meditatie als de grote balans brenger. Op het gebied van samenzijn met een levenspartner beschouwen wij de volledige transformatie van "seks in liefde" als de grote balans brenger. Als u op al deze vier gebieden uw hele ZIJN in balans breng zal totale vitaliteit u ten deel vallen.

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved