3. ZEN - tarwegras voor meer concentratie

3. ZEN - Tarwegras voor meer concentratie

Tarwegras wordt in de Raw Food Wereld al meer dan 50 jaar beschouwd als Super Food nummer 1 ter wereld. Door de sterke drieledige werking van ontgiften, hoogwaardig voeden en zuurstof toename in het bloed komt het lichaam beter in balans. Een lichaam dat in balans is straalt rust, vitaliteit en zelfvertrouwen uit. Een lichaam in balans kan zonder moeite rustig blijven zitten als dat nodig is of in doeltreffende actie komen als de situatie daarom vraagt.

Om je goed te concentreren heb je een stille geest nodig die zonder vooroordelen kan zien wat hij voor zich heeft. Als het lichaam in balans is en niet bij voortduring onrustige signalen afgeeft, is het veel gemakkelijker om een stille geest te behouden en om zowel geconcentreerd te zijn als het ook langere tijd te blijven.

Mensen en kinderen met concentratie problemen kunnen ZEN -Tarwegras gebruiken. De geest kan door het gebruik van ZEN - tarwegras tabletten verlost worden van onrustige lichaamssignalen die het lichaam nou eenmaal uitzendt als zij niet goed in balans is. Een ongetemde, ongeconcentreerde, wilde geest dient daarnaast getraind te worden met behulp van meditatie. Kinderen die een combinatie ontvangen van meditatie en ZEN -tarwegras hebben meer kans op positieve resultaten.

Ongeconcentreerde mensen verrichten soms een werk dat hun eigenlijk niet interesseert. ZEN -Tarwegras kan hun helpen om hun situatie beter te overzien en kan hun soms net de moed geven om het oude werk achter zich te laten en een nieuw werk aan te vangen.

Ongeconcentreerde mensen en kinderen staan soms bloot aan teveel prikkels. ZEN - Tarwegras kan hun helpen om de prikkels beter te verwerken. Maar natuurlijk is het in die gevallen ook goed om de onrustige tv voor langere tijd uit te zetten en met deze kinderen drukke winkels en pretparken te vermijden.

Oudere mensen die moeite krijgen om zich te concentreren kunnen een combinatie maken van ZEN -Tarwegras en "Blauwe Algen uit het Klamath Meer". Deze blauwe algen, speciaal uit dit meer en mits op Raw Food kwaliteit gedroogd, stimuleren de hersenen. Ook alzheimer patiënten vinden baat bij een combinatie van ZEN -Tarwegras en rauwe blauwe algen uit het Klamath Meer. U kunt meer lezen over vlauwen algen op onderstaande link:

ZEN-HersenVitaal

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved