2. ZEN - tarwegras voor rust en overzicht

2. ZEN - tarwegras voor rust en overzicht

ZEN - tarwegras is een balans middel. Door de sterke drieledige werking van voeden, ontgiften en zuurstof toename komt het lichaam beter in zijn vel te zitten. Iemand die goed in zijn vel zit heeft meer rust en overzicht over zijn leven. Wij denken dat met name de mensen die de ontgiftende werking het hardste nodig hebben, degene zijn die het meeste verslag doen van het feit dat ze meer rust en overzicht hebben gekregen naar aanleiding van het gebruik van tarwegras.

Topsporters met een langere hersteltijd dan gemiddeld hebben in feite last van teveel zuur in hun lichaam. Zen - tarwegras gaat hun helpen met de afvoer van de zuren. Te hoge concentraties zuren in het lichaam van een topsporter, kunnen deze tobberig, faalangstig en blessure gevoelig maken. Topsporters hervinden rust en overzicht als zij van hun teveel aan zuren verlost worden.

Dagelijkse gebruikers van koffie, drank, sigaretten en drugs hebben hogere giflevels dan gemiddeld in hun lichaam. Deze gifstoffen zitten het lichaam als het ware in de weg en die maken dat het lichaam licht geïrriteerd en onrustig. Na gebruik van ZEN - tarwegras gaan de scherpe randjes van het onrustige en licht geraakte gedrag eraf, hetgeen ook heel prettig kan zijn voor de mensen in de directe omgeving van de tarwegras gebruiker

Onrustige kinderen kunnen ZEN - tarwegras tabletten en poeders gebruiken. Een combinatie van ZEN - tarwegras tabletten en een aantal maanden de kinderen geheel suikervrij houden kan wonderen doen! Onrustige kinderen krijgen vaak te veel suiker binnen (jus d'orange uit een pak bij het ontbijt, vruchten yoghurt, hagelslag bij de lunch, koekjes bij de thee, toetje na het eten, appelmoes uit blik bij het diner, snoepje tussendoor, ijsje tussen door etc.) Wij bij ZEN -tarwegras beschouwen geraffineerde suiker als puur vergif voor kinderen. En het opmerkelijke is dat suiker in bijna alle producten zit! Ja zelfs in Roosvice siroop en liga koeken! Die situatie legt een grote verantwoordelijkheid op de schouders van opvoeders.

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved