ZEN-Spirulina

ZEN–Spirulina (Nederlandse Informatie)

Spirulina is een oeroud organisme dat al meer dan 3,5 miljard jaar bestaat. Het behoort tot de micro algen. Deze algen staan bekend vanwege hun vermogen om hoge kwaliteit geconcentreerde voeding te synthetiseren en doen dit efficiënter dan andere algen.

Toen wetenschappers ontdekten dat Spirulina zo snel groeide en 20 keer meer proteïne (eiwitten) bevatte per acre dan sojabonen, noemden ze het voeding voor de toekomst. Spirulina bevat 65% proteïne, meer dan iedere andere natuurlijke voedingsbron, en is daarmee de beste plantaardige bron van proteïne. Daarnaast wordt er een zelfs nog grotere waarde toegekend aan de concentratie van vitamines, mineralen en andere ongebruikelijke voedingsstoffen die Spirulina bevat.

Drie tot 10 gram per dag levert een indrukwekkende hoeveelheid van Beta Caroteen, vitamine B-complex, ijzer, essentiële spoorelementen en Gamma-Linoleenzuur (GLA). Behalve vitaminen en mineralen, is Spirulina tevens rijk aan fyto-nutriënten en functionele voedingsstoffen die een positief effect op gezondheid laten zien. Bij ondervoeding, bijvoorbeeld bij ondervoede mensen in ontwikkelingslanden, brengt Spirulina een snel herstel. In de meer overvoede Westerse culturen, waarin ongezonde en uitgeputte voeding de boventoon voert, kan Spirulina zorgen voor het opnieuw voeden, verzorgen en vitaliseren van het lichaam.

De Verenigde Naties en de Wereld Voedsel Organisatie (WHO) raadden Spirulina aan als veilige en bijzonder voedzame voeding voor kinderen.

ZEN – Spirulina is een Superfood met rauwfood kwaliteit, die op een bewuste manier gecultiveerd en geoogst is.

ZEN – Spirulina wordt gekweekt met zuiver bronwater uit de bergen, waardoor de Spirulina alle voedingsstoffen en mineralen uit het bronwater kan absorberen. Hoog in de bergen is het kouder waardoor ZEN-Spirulina geleidelijker groeit en er een medicinale kwaliteit ontstaat door langzame buiten groei De mooie kristallen uit het bronwater maken de Spirulina bijzonder krachtig. Na een proces van zorgvuldige kweek, door fotosynthese in de buitenlucht, het opnieuw wassen in bronwater, het oogsten van de Spirulina en het drogen ervan op lage temperatuur, is het resultaat ZEN – Spirulina: schoon, natuurlijk, rauw en biologisch. ZEN-Spirulina is zo krachtig dat zij niet gaat rotten en zonder sterilisatie goed houdbaar blijft. Doordat de plant niet gesteriliseerd hoeft te worden leven alle enzymen nog en neemt de opneembaarheid van ZEN-Spirulina met 80% toe.

Rijk in Hoge Kwaliteit Proteïne

Biologische Spirulina bevat 60-70% zuiver plantaardige proteïne. Dit is een hoger percentage dan de eiwitten in vlees en vis (15-20%), soja (35%), melkpoeder (35%), pinda’s (25%) en granen (8-14%). Spirulina staat hiermee op een eerste plaats als bron van proteïne.

ZEN – Spirulina bevat veel vitamines

ZEN-Spirulina bevat hoge concentraties β-caroteen en vitamine B-complex. .β-caroteen, wat bij binnenkomst in het menselijk lichaam transformeert in vitamine A, heeft het vermogen om op een effectieve manier het gezichtsvermogen te onderhouden en bevordert de aanmaak van een gezonde huid. Spirulina bevat 10 keer meer geconcentreerde hoeveelheden van beta-caroteen dan wortels en is daarmee het rijkste voedsel in beta-caroteen.

Spirulina is de rijkste aan vitamine B-12

ZEN-Spirulina is rijker aan viatmine B-12 dan biefstuk en lever. B-12 is nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen, speciaal in het beenmerg en het zenuwstelsel. Spirulina is een uitstekende bron van B-12 voor vegetariërs.

Essentiële vetzuren

Spirulina bevat 4 tot 7% lipiden, oftewel vetten, waarvan de meeste essentiële vetzuren zijn. Tien gram Spirulina heeft 225 mg essentiële vetzuren in de vorm van linoleenzuur en gamma-linoleenzuur (GLA).

Mineralen

IJzertekort is wereldwijd het meest voorkomende mineralentekort bij met name vrouwen, kinderen en oudere mensen. IJzer is essentieel voor sterke rode bloedcellen en voor een gezond immuunsysteem. Spirulina is rijk aan organisch gebonden ijzer en bevat 10 keer meer ijzer dan de meer bekende ijzerrijke voedingsbronnen zoals spinazie. De ijzer in ZEN-Spirulina is veel beter opneembaar dan ijzer preparaten die uit de farmaceutische industrie komen en bovendien verstoppingen veroorzaken.

Het is noodzakelijk dat we iedere dag ijzer binnenkrijgen. Vrouwen hebben tijdens hun menstruatie dubbele hoeveelheden ijzer nodig. Bovendien behoren de spoorelementen, die organische Spirulina bevat tot de top in vergelijking met andere micro algen. Ze versterken het immuunsysteem van onze lichamen en behouden onze fysiologische functies en metabolisme.

Natuurlijke gewichtscontrole

ZEN-Spirulina is een zeer geconcentreerd natuurlijk product en als onderdeel van een natuurlijk en voedzaam dieet, kan Spirulina helpen je op je natuurlijke gewicht te brengen.

Neem een volle theelepel Spirulina poeder (ongeveer 2,5 gram), of tenminste 12 tabletten, 1 uur voor de maaltijd of snack in.

Dit groene Superfood kan de eetlust helpen bevredigen. Het is niet eetlust onderdrukkend en bevat geen medicatie of chemicaliën die het lichaam voor de gek houden. Het is gewoonweg een geconcentreerde, makkelijk te verteren, natuurlijke voedingsbron.

Speciaal voor mensen die een dieet volgen is het belangrijk te weten dat Spirulina rijk aan ijzer is, aangezien ijzer tekorten vaak voorkomen bij mensen, met name vrouwen, die een caloriearm dieet volgen.

Een van de voornaamste effecten van Spirulina is bovendien dat het ons de energie levert om de switch te maken van een ongezond, zwaar dieet, naar een dieet van lichter en krachtiger voedsel, rijk aan voedingsstoffen.

Verlaging van cholesterol en hoge bloeddruk

Officieel gepubliceerde medische onderzoeken laten zien dat wanneer het cholesterolniveau daalt, het risico op een hartaanval en een beroerte afneemt. Cholesterolrijke voedingsproducten verhogen het bloedserumcholesterol, wat zorgt voor plak en de aderen blokkeert. Hierdoor wordt arteriosclerose, wat leidt tot hartziektes, veroorzaakt.

Spirulina is een behulpzame voedingsbron voor het terugbrengen van het cholesterolniveau. Onderzoek in Japan met mannelijke vrijwilligers laat zien dat slechts 4 gram Spirulina per dag een significante vermindering in het cholesterolniveau en bloeddruk teweegbrengt.

Vermindering pre-menstrueel syndroom (PMS)

Maandelijks ervaren miljoenen vrouwen de onplezierige en verstorende effecten van hun hormonale cycli. Onderzoek laat zien dat vrouwen met ernstige PMS-klachten vaak bepaalde voedingsstoffen missen. Veel gezondheidsexperts raden daarom aan om PMS aan te pakken met voeding, aangezien slechte voeding een van de meest belangrijke factoren is in het verergeren van PMS. Voor een serieuze vermindering van PMS raden wij aan om donker groene supplementen te nemen zoals ZEN-Spirulina met essentiële vitaminen en mineralen, rijk aan B-complex, magnesium, zink, beta-caroteen, GLA, etc. Het brede spectrum van voedingsstoffen in zowel ZEN-Chlorella en ZEN-Spirulina gecombineerd voedt alle hormonale klieren, zodat ze weer in balans komen en voldoende hormonen kunnen produceren om je weer goed te voelen.

Verlaging van de risico’s op kanker

Volgens het Hippocrates Health Institute veroorzaken een slecht dieet en een inadequate emotionele/mentale vertering meer dan 95% van de kanker sterfte. Een dieet rijk aan dierlijke proteïne, veel suiker, veel vet en weinig vezels vermeerdert het risico op prostaat-, darm-, klier- en borstkanker aanzienlijk.

De laatste twee decennia, heeft wetenschappelijk onderzoek duidelijk aangetoond dat het eten van voeding rijk aan beta-caroteen het risico op alle soorten kanker verlaagt.

Het gehalte beta-caroteen in Spirulina is meer dan 10 keer geconcentreerder dan in andere groenten. Het gehele carotenoïde-complex in Spirulina biedt het lichaam bescherming door antioxidanten.

Dikke darm reiniging

In ons moderne vezelarme dieet, kunnen afvalstoffen zich ophopen in zakjes in de wand van de dikke darm. Als deze niet verwijderd worden, kan dit vervolgens leiden tot constipatie, een verzwakte spijsvertering, nutriënten die matig geabsorbeerd worden en op de lange termijn tot darmkanker leiden, een van de meest voorkomende vormen van kanker tegenwoordig. Deze problemen nemen met de leeftijd toe.

Spirulina activeert de stofwisseling en werkt direct in op het lichaamsweefsel op celniveau, waarmee het een verhoogde activiteit stimuleert om substantie-vormende afvalstoffen te verbranden.

De combinatie van Spirulina’s energie opwekkende en eetlust verminderende eigenschappen maakt het tot een populair Superfood tijdens het vasten. Het is een agressief-reinigend superfood dat giftige stoffen verwijdert vanuit het lichaamsweefsel naar de lymfen.

Voordat het counter-waste effect van voedingsvezels significant is, moet er eerst een goede populatie van lacto-bacteriën in het darmkanaal zijn.

De alkaliserende eigenschappen van Spirulina en vezels zorgen ervoor dat de lacto-bacteriën een hoog niveau van activiteit behouden en vermijden hun uitsterving.

Onderzoek in Japan heeft laten zien dat laboratoriumratten die Spirulina aten hogere levels van lacto-bacteriën en een hoger vitamine-B-opname hadden.

Veel oudere mensen hebben last van chronische constipatie, waardoor ze laxerende middelen nodig hebben om de symptomen te verzachten. Anderen zien het vooruitzicht van darmkanker onder ogen. ZEN-Spirulina heeft in beide gevallen een reinigend en normaliserend effect.

Atleten en krachttrainers

Atleten hebben extra voeding nodig. Wanneer ZEN-Spirulina voor het sporten ingenomen wordt, levert het energie en verbetert het uithoudingsvermogen. Ook verhoogt ZEN-Spirulina het uithoudingsvermogen van marathonlopers. Wandelaars, fietsers en bergbeklimmers, die al hun eten voor de tocht mee moeten nemen, kunnen ZEN-Spirulina tabletten meenemen voor meer verhoogde energie en uithoudingsvermogen en hoeven minder gewicht aan ander voedsel mee te dragen.

Spirulina is een krachtig voedingsmiddel, perfect geschikt voor zeer intensieve inspanning en training. Het bevat GLA, wat bekend staat om het stimuleren van de prostaglandins. CLA beheerst de hormonen die iedere cel van het lichaam reguleren, waaronder het hart, de huid, de circulatie en het spierenstelsel.

Correcte prostaglandinelevels zijn nodig voor een goede gezondheid en prestaties.

Proteïne is essentieel voor goede duurtraining en is nodig om lichaamsweefsel weer te verjongen. Het lichaamsweefsel biedt een raamwerk voor de spieren, pezen en rode bloedlichaampjes. Voor de krachttrainers, biedt Spirulina 65% proteïne, die makkelijk te verteren is en weinig vet bevat. Mensen die veel krachttraining doen kunnen tot 3 keer per dag 10 gram Spirulina nemen. Voor de competitie of het sporten geeft Spirulina een energieboost en duurzame kracht. Wanneer Spirulina voor de maaltijd ingenomen wordt, kan het de eetlust bevredigen en helpen de inname van calorieën te verminderen. Essentieel om op een goed gewicht voor krachtrainers te blijven.

Spirulina helpt tevens om spiermassa te creëren en te herstellen. In zware training, hebben snelle verbranders vaak moeite om voldoende ijzer te behouden.

Spirulina voorkomt bloedarmoede, aangezien het 10 keer meer ijzer bevat dan bijvoorbeeld spinazie. Sommige marathonlopers nemen dagelijks 8 gram voor het uithoudingsvermogen en om te beschermen tegen verkramping. Het zorgt ervoor dat koolzuur sneller verwijderd wordt, zodat de spieren sneller zuurstof krijgen.

Zwangere en borstvoeding-gevende vrouwen

Voeding tijdens de zwangerschap is extra belangrijk. IJzertekort (anemia) bij moeders en kinderen is de meest voorkomende voedingsstoornis. Zwangere vrouwen hebben Spirulina nodig om extra en makkelijk te verteren, proteïne en ijzer binnen te krijgen, zonder dat verzadigde vetten worden ingenomen. In India en Vietnam wordt het bijvoorbeeld voorgeschreven aan vrouwen die zwanger zijn en borstvoeding geven.

Voor Senioren:

Vaak wordt gedacht dat Spirulina een Superfood is dat gebruikt wordt door jonge mensen in de 20,30 en 40 jaar die hun energieke Life Style ermee willen ondersteunen. Maar in Japan blijkt dat 73% van de Spirulina gebruikers 50 jaar of ouder is en dat het voor 57% door vrouwen gebruikt wordt. Japanse senioren zijn zich bewust van hun gezondheid en nemen 4 gram per dag (twintig tabletjes van 200 mg) om hun gezondheid op lange termijn te beschermen. Op planten gebaseerde proteïne helpen ouderen om minder vlees en vis te eten, die artritis en verhoogde cholesterol verergeren

De hoge concentraties beschermende Beta Carotenen werken als anti oxidanten en zijn goed voor ogen en gezichtsvermogen van ouderen. Ze bevorderen gezonde lacto-bacteriën die stofwisseling en eliminatie bevorderen. Vitamine B-12 absorptie vermindert als je ouder wordt, daarom is ZEN-Spirulina met een hoog vitamine B-12 complex een verstandige keuze. ZEN-Spirulina bevat het zeldzame essentiële vet zuur GLA dat essentiële voeding bevat voor een gezonde huid. Iedere gram ZEN-Spirulina heeft meer organisch gebonden Magnesium dan ander voedsel. Speciaal voor mensen boven de 40 jaar biedt ZEN-Spirulina belangrijke gezondheidsvoordelen.

Dosering ZEN-Spirulina:

Eerste 14 dagen: Neem 2 maal daags 1 uur voor de maaltijd 6 tabs ZEN-Spirulina op een lege maag.

Na 14 dagen slikken: 2 maal daags 10 tabletten of 3 maal daags 7 tabletten, steeds een uurvoor de maaltijden innemen op een lege maag

ZEN-Chlorella en ZEN-Spirulina versterken elkaar:

Neem 2-maal daags 6 tabs ZEN-Chlorella plus 6 tabletten ZEN-Spirulina.

Kinderen t/m 12: 2-maal daags 3 tabs van elk ZEN-Chlorella en ZEN-Spirulina.

 

English information about ZEN-Spirulina

Spirulina is an ancient organism which has been around for more than 3.5 billion years. It belongs to a micro algae organism. This algae is well-known for its ability to synthesize high-quality concentrated food more efficiently than other algae.

When scientists discovered that Spirulina grew so fast, yielding 20 times more protein per acre than soybeans, they named it a food of the future. Spirulina is the best vegetable protein source, with a protein content of 65%, higher than any other natural food. Yet, an even greater value is found in its concentration of vitamins, minerals and other unusual nutrients.

Three to ten grams a day delivers impressive amounts of Beta Carotene, vitamin B-12 and B complex, Iron, essential trace minerals and Gamma-Linolenic Acid. Beyond vitamins and minerals, Spirulina is rich in phyto nutrients and functional nutrients that demonstrate a positive effect on health. For undernourished people in the developing world, Spirulina brings quick recovery from malnutrition. In Western overfed food culture loaded with unhealthy and depleted foods, Spirulina can renourish our bodies and revitalize our health.

The United Nations and the World Health Organization recommend Spirulina as safe and particularly nutritious for children.

ZEN – Spirulina is a raw quality super food, cultivated and harvested consciously

ZEN - Spirulina is cultivated using pure mountain spring water, which enables Spirulina to absorb all the nutrients and minerals from the spring water. The beautiful spring water crystals make the Spirulina powerful. After careful cultivation through photosynthesis, washing again with spring water, concentrating and spray drying, the result is ZEN – Spirulina, clean, natural, raw and organic.

Rich in High Quality Protein

Organic Spirulina contains 60-70% pure vegetable protein, which is a higher percentage than meat and fish with 15-20%, soy with 35%, milk powder with 35%, peanuts with 25%, and wheat with 8-14%. This ranks Spirulina as the no.1 source of protein.

ZEN - Spirulina contains rich amounts of vitamins. β-carotene and vitamin B complex have significant high levels. β-carotene which transforms into vitamin A when it enters human body, has the ability to effectively provide vision care and maintain healthy skin. Spirulina is the richest food in beta carotene, ten times more concentrated than carrots.

Spirulina is the richest source of B-12, higher than beef liver, chlorella or sea vegetables. B-12 is necessary for development of red blood cells, especially in the bone marrow and nervous system. Excellent source of B-12 for vegetarians

Essential Fatty Acids

Spirulina has 4 to 7% lipids, or fats, and most of these are essential fatty acids. Ten grams have 225 mg of essential fatty acids in the form of linoleic and gamma-linolenic acid (GLA)

Minerals

Iron is the most common mineral deficiency worldwide, especially for women, children and older people. Iron is essential for strong red blood cells and a healthy immune system. Spirulina is a rich Iron food, 10 times higher than common Iron foods.

We need to take in iron every day and especially women that menstruate need double amounts of iron. Furthermore, the trace elements found in organic Spirulina are also ranked amongst the highest when compared with other micro algae’s. They enhance the immune system of our bodies and maintain the functions of our physiology and metabolism.

Natural weight control

Spirulina is a very concentrated natural food and as part of a wholesome natural food diet, it can help restore natural body weight.

Take a full teaspoon of powder (about 2,5 grams), or at least 12 tablets one hour before meals or snack breaks.

This green superfood can help satisfy a body’s appetite. It is not an appetite suppressant in any way and contains no drugs or chemicals that trick the body. It is simply concentrated, easily digestible, natural nutrition. Especially important to dieters, is it’s rich iron content, often found deficient in women on low calorie diets.

Most of all Spirulina helps us to lighten up and it provides us the energy to make the switch from a bulky unhealthy diet to lighter, more powerful nutrient rich foods.

Lowering cholesterol level & high blood pressure

Well-publicized medical studies show as cholesterol levels decline, risks of heart attacks and strokes decline as well. Cholesterol-rich foods increase blood serum cholesterol which creates plaque and blocks the arteries, causing atherosclerosis leading to heart disease.

Spirulina is a helpful food for cholesterol reduction. Research in Japan with male volunteers shows that only 4 grams of Spirulina a day significantly reduces cholesterol levels and high blood pressure

Reducing pre-menstrual syndrome (PMS)

Once a month, millions of women experience the unpleasant and disruptive effects of their hormonal cycles. Studies show that women with more severe PMS unusually have low levels of certain nutrients. Many health experts now recommend a nutritional approach because one of the key factors that increase the severity of PMS is poor nutrition. To reduce PMS symptoms profoundly we recommend supplement’s like ZEN-Spirulina with key vitamins and minerals which are rich in B-complex, Magnesium, Zinc, Beta Carotene, GLA, etc. The broad spectrum of nutrients of both ZEN-Chlorella and ZEN-Spirulina together feed all the hormone glands so they get balanced out and can produce sufficient hormone levels in order to feel well.

Lowering risks of cancer

According to Hippocrates Health Institute poor diet and poor emotional/mental digestion causes more than 95% of cancer deaths. High-animal-protein, high-sugar, high-fat and low-fiber diets greatly increase risks of prostate, colon, gland and breast cancer.

Over the past two decades, scientific studies have clearly shown that eating foods rich in Beta Carotene will lower the risks of all kinds of cancer. Spirulina is over ten times more concentrated in beta carotene than any other vegetable. Its entire carotenoid complex offers antioxidant protection to the body.

Colon cleansing

In the modern low-fiber diet, wastes can accumulate in pockets in the colon. Never removed, these wastes can lead to constipation, weakened digestion, poor nutrient absorption and later in life, colon cancer, one of the most common cancers today. These problems increase with age.

Spirulina is a ‘metabolic activator’, which acts directly on the body tissues at the cellular level to promote increased activity to ‘burn’ waste forming substances.

The combination of Spirulina’s energizing and appetite suppressant properties has made it popular for use while fasting. It is an aggressive cleansing superfood that empties toxins out of the body tissues into the lymph.

In order for the counter-waste effect of dietary fiber to be significant, there first must be a good population of lacto-bacteria in the intestinal tract. The alkalizing properties of Spirulina and the fibers keep the lacto bacteria at a high level of activity and avoid their extinction.

Research in Japan has shown that laboratory rats eating Spirulina have higher levels of lactobacillus and higher B-vitamin absorption from the entire diet.

Many older people suffer from chronic constipation, necessitating laxatives for symptomatic relief. Others face the prospect of colon cancer. ZEN-Spirulina has a cleansing and normalizing effect on both conditions.

Athletes and bodybuilders

Athletes need extra nutrition. Taken before jogging or athletic competition it delivers energy and improves stamina. It increases the endurance of marathon runners. Backpackers, cyclists and mountain climbers, who carry all their food, take ZEN-Spirulina tablets for much more energy and stamina per weight than conventional foods.

Spirulina is a high intensity food perfectly suited for high intensity training. It contains GLA which is known to stimulate prostaglandins, master hormones which regulate every cell of the body, including heart, skin, circulation and musculature. Correct prostaglandin levels are necessary for good health and performance.

Proteins are essential for proper endurance training and are needed to regenerate body tissue, providing the framework for muscles, tendons and blood hemoglobin. For the bodybuilder, Spirulina offers 65% protein, easy to digest and low in fat. Bodybuilders can take 10 grams up to three times a day. Before competition Spirulina gives an energy boost with sustaining power. Taken before meals it can satisfy appetite and help reduce caloric intake, essential for maintaining competitive weight.

It helps to create and repair muscle mass. In heavy training, fast burners have trouble retaining iron. Spirulina prevents anemia because it has ten times more iron than spinach. Some marathoners consume 8 grams daily for endurance and to protect against cramping. It helps eliminate carbon dioxide faster, so the muscles get oxygen faster.

Pregnant and nursing mothers

Nutrition during pregnancy is especially important. Iron deficiency (anemia) in mothers and children is the most prevalent nutritional disorder. Pregnant women need Spirulina’s extra easy-to-digest protein and bio available Iron, without more saturated fats. In India and Vietnam, it’s prescribed for pregnant and nursing mothers.

For seniors

Spirulina is often thought of as a super food for people in their 20s, 30s and 40s, to boost their high energy lifestyle. In Japan, according to a customer survey 73% of Spirulina customers are 50 years and older and 57% of these people are women.

Japanese seniors are serious about maintaining long term health. Typically, Japanese take 4 grams every day (twenty 200 mg tablets), as part of their regular program for maintaining long term health.

Because many older people don’t eat enough, have restricted diets, or suffer from poor digestion, many have low energy and are undernourished. For them, concentrated foods like Spirulina are an excellent supplement: 65% protein, easy-to-digest, and known to assist recovery from malnutrition. Plant based, low fat proteins help seniors to eat less meat, fish and other animal proteins (diary) that aggravate arthritis and raise cholesterol.

With the highest level of the protective anti-oxidant Beta Carotene, it’s good for eyes and vision. It builds healthy lactobacillus, helping in assimilation and elimination.

Vitamin B-12 absorption decreases with age, so B-12 rich, ZEN-Spirulina is a sound choice.

It contains the rare essential fatty acid GLA, essential nutrients for healthy skin. Gram-for-gram it has more Calcium and Magnesium than other foods. Plant based organic Calcium and Magnesium supplements are recommended for mature women who may have lost Calcium from their bone mass and suffer from osteoporosis. People over 40 in particular are likely to notice the benefits of eating a little ZEN-Spirulina every day.

Recommended dosage:

Take ZEN–Spirulina before meals on an empty stomach: 2 times daily 10 tabs. You can also take daily three times 7 tabs.

When you start the first time: take during 14 days only two times daily 6 tabs, so the body can detox slowly. After 14 days you can start taking 2 times daily 10 tabs or 3 times daily 7 tabs.

Chlorella and Spirulina enhance each other: 2 times daily: 6 tabs ZEN – Chlorella Sorokiniana (of 200mg/tab) and 6 tabs ZEN–Spirulina(200mg/tab). Children until 12: 2 times daily 3 tabs Chlorella and 3 tabs Spirulina

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved