ZEN-Probiotica

ZEN-Probiotica

Dosering:

1 capsule per dag is voldoende voor 24 uur toevoer van gezonde darmflora Probaat middel na een penicilline kuur om darmflora te herstellen 90 dagen aaneengesloten innemen voor herstel darmflora - koel en droog bewaren

ZEN - Probiotica

Bevat miljarden levende micro organismes die zorgen voor een gezonde darmflora. Ze dragen bij aan de vernietiging van bedreigende virussen, schimmels en parasieten. Ze bevorderen een gezond cholesterol en triglyceride niveau. Beschermen tegen de in ons voedsel aanwezige gifstoffen. Ze breken oude hormonen af en helpen nieuwe op te bouwen. Stimuleren cel en weefsel herstel. Helpen bij de opname van vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, A en K en korte keten vetzuren. Breken ongewenste eiwitten opbouw in de darmen af. Reinigen de darmen en stimuleren regelmatige stoelgang. Helpen om lichaamsgewicht te verminderen. ZEN - Probiotica capsules hebben een gepatenteerde coating zodat de kwetsbare “goede darm flora”, die zich in het hart van de capsule bevindt, de zure omgeving van de maag kan overleven. In de maag, maakt het maagzuur de tablet semie-doorlaatbaar en zo geeft deze capsule geleidelijk aan in het GEHELE maag darm kanaal haar gezonde darmflora af. Het is gebleken probiotica in poedervorm of in eenvoudige capsules slechts 5% of minder van de goede darmflora kunnen afleveren in de darmen. Dat is dan ook de reden waarom ZEN - Probiotica een van de best werkende producten op dit gebied is. U mag na een kuur van 3 maanden resultaat verwachten.

ZEN-Probiotica is zeer aan te bevelen na afloop van een penicilline kuur.

Zen-Probiotica is zeer aan te bevelen voor mensen die de werking van hun darmen willen verbeteren. In combinatie met ZEN-Tarwegras en ZEN-Enzymen. Dit gouden trio kan een verschil maken voor mensen die verbeterde maag/darm functie wensen.

Wij adviseren u, indien u goede darmflora wilt opbouwen, om geen koffie en geen gewone thee te drinken. Koffie verzuurt de darmen sterk en goede darmflora hebben het moeilijk in een verzuurde omgeving.

Wij adviseren u, indien u tijdens de ZEN-probiotica kuur 3 maanden geen koffie hebt gedronken en daardoor het koffie drinken al wat ontwend bent geraakt, uw oude gewoonte van koffie drinken voorgoed achter u te laten. Laat u niet voor de gek houden door berichten in de media dat koffie ergens goed voor zou zijn. Koffie werkt regelrecht verzurend voor het spijsverteringsysteem en in feite is een verzuurd spijsverteringsysteem de grondoorzaak van het feit dat op termijn weefsels en organen verzuren. Een verzuurd lichaam leidt altijd op den duur tot chronische gezondheidsklachten

Ingrediënten :

10 miljard levende organismes op moment van productie

L.Acidophilus 30% - L. Plantarum 20% - B.Bifidum 10% - L. Salivarius 10% - L. Rhamnosus 10% - L. Helveticus 10% - B. Longum 10%

Andere ingrediënten:

Hydroxypropyl, Methylcellulose, Pectin, Sodium, Bicarbonate, Anhydrous, Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Turmeric, (dit product kan minimale sporen bevatten van melk eiwitten n.a.v. fermentatie)

Speciale Probiotica bij specifieke klachten:

Algemene Informatie over speciale Probiotica

De fabrikant van onze speciale probiotica heeft na intensief onderzoek 13 soorten geselecteerd op hun specifieke eigenschappen die vervolgens een stamnummer hebben gekregen welke tevens gepatenteerd zijn vanwege hun unieke eigenschappen.

Alle Stamnummers zijn:

- Resistent voor maag- en galzuur.

- Stabiel bij bewaring op kamertemperatuur tot 25 C. (geen verlies van inhoud door Bewaring buiten de koelkast)

- Bewezen geacht te kunnen hechten aan het maag/darm kanaal

- Gecertificeerd door het instituut Pasteur op hun specifieke eigenschappen en werkzaamheid.

- Drager van het GRAS-certificaat (Generally Recognized As Safe)

Tevens zijn de volgende kwaliteitskenmerkend erkend door het AFSSA:

-Afwezigheid van pathogeen effect voor de mens

- Leefbaarheid van de stammen en overlevingscapaciteit in het spijsverteringskanaal

- Adhesie op intestinale epitheelcellen

- Beïnvloeding van de immuunrespons, aanmaak cytokines in aanwezigheid van verschillende bacteriën

- Stam- en dosis gerelateerd effect

- Klinische onderzoeken, in- vitro en in- vivo

 

1. Lactibiane Référence

10 miljard probiotica - deze stammen zijn 100% resistent tegen maagzuur en bestand tegen lichaamstemperaturen.

Stimuleert opbouw/versterking van de dunne en dikke darm en verbetering van de opname van vitaminen en mineralen. Helpt spijsverteringsongemakken tegen te gaan zoals constipatie, winderigheid en opgeblazen gevoel. Draagt bij aan herstellen van de flora en versterken van de barrière, hierdoor krijg je meer weerstand.

Inzetbaar bij Prikkelbare darmsyndroom, opgeblazen gevoel, obstipatie, diarree, winderigheid, kramp en als opbouw na een antibioticakuur

Lactibiane Reference is klinisch bewezen in een dubbel-placebo gecontroleerd onderzoek met 100 proefpersonen met Prikkelbaar Darm Syndroom waarbij na een maand 42 % verbetering was van klachten.

Acute klachten 3 capsules per dag - Onderhoud 1 capsule per dag.

Stammen Lactibiane Tolerance

Bifidibacterium Longum LA101

Lactococcus Lactis LA103

Lactobacillus Acidophilus LA102

Streptococcus Thermophilus LA104

 

2. Lactibiane Tolerance

10 miljard probiotica - deze stammen zijn 100% resistent tegen maagzuur en bestand tegen lichaamstemperatuur

Stimuleert verhoging van het tolerantieniveau en versterking van de darmflora en weerstand.

Remt ontstekingen in slijmvlies en draagt bij tot herstel van de darmwand.

Inzetbaar bij huiduitslag, allergieën, voedselintoleranties, hooikoorts, chronische verkoudheden, oorontstekingen en candida, alle intoleranties, diverse huidklachten, pollenallergie

Helpt intolerantie en allergische klachten als voedselintolerantie, eczeem en rhinitis tegen te gaan. Stimuleert de aanmaak van witte bloedcellen(weerstand) in de darm die op hun beurt ontstekingsremmende stoffen aan maken. Tevens bescherming en opbouw van de flora, hierdoor wordt de herstellende en beschermende functie voor slijmvliezen van binnenuit geregeld.

Acute klachten 2 capsules gedurende 2 weken

Onderhoud : 1 capsule per dag

Inhoud: 10 milliard probiotica

Bifidobacterium Lactis LA303

Lactobacillis Plantarum LA301

Lactobacillus Acidophilus LA201

Lactobacillus Salivarius LA302

Bifidobacterium Lactis LA304

Lactibiane Tolérance induceert de aanmaak van TGF, een cytokine die de overdreven immuunreactie van het lichaam reguleert en zorgt voor de differentiatie van T-cellen in Tregcellen stimuleert.

 

3. Lactibiane Kind

Helpt spijsverteringsongemakken tegen te gaan zoals diarree en kramp en beschermt tegen o.a. rotavirus. Draagt bij tot een betere weerstand. Zakjes zijn smaak- en geurloos.

inzetbaar bij: opbouw immuniteit, darmkrampjes, ter vervanging van de reference bij gevoelige constituties

Ook bijzonder geschikt bij tieners en volwassenen die gevoelig reageren en of langdurig ziek zijn (geweest)

kuur dosering: 1 zakje per dag te mengen in een papfles, water, sap, puree...

Onderhouds dosering: 1 tot 2 zakjes per week.

Leeftijd: Vanaf 6 maanden, eventueel opbouwen met een kwart/half zakje.

Inhoud: 4 miljard probiotica per zakje

Bifidibacterium Longum LA101

Lactococcus Lactis LA103 Lactobacillus

Rhamnosus GG + Vit D

Lactobacillus Acidophilus LA102

Streptococcus Thermophilus LA104

 

4. Lactibiane C´disis

5 - 10 miljard probiotica - deze stammen zijn 100% resistent tegen maagzuur en bestand tegen lichaamstemperatuur

Remt per direct de groei van candida en andere gisten, zowel vaginaal als inwendig.

Inzetbaar bij o.m. jeuk, rode, schrale huid en sterk ruikende afscheiding en vaginale Candida

De stam Lactobacillus Helveticus LA401 produceert stofwisselingsproducten die de “armpjes” van de candida kapot maken waardoor deze zich niet meer kan hechten en vermenigvuldigen.

Bij vaginale mycose te combineren met een spray of crème zoals bv candira. Intestinaal te combineren met middelen Lactibiane Tolerance.

Dosering bij aanvang: 2 capsules, bij voorkeur s ’morgens innemen.

Dosering bij nabehandeling en onderhoud: 1 capsule per dag.

Inhoud : 10 miljard(aanvang) of 5 miljard(onderhoud) probiotica per capsule

Stam: Lactobacillus Helveticus LA401

Een invivo studie liet zien dat na een behandeling van 14 dagen met L. Helveticus LA401 de proliferatie(ofwel groei/uitbreiding) van Candida Albicans nihil was.

VOOR PERSONEN MET DIGESTIEVE OF VAGINALE MYCOSE

Onderzoek laat zien dat de candida tijdens 14 dagen gebruik van Lactibiane C’disis LA401 geen kans krijgt tot proliferatie.

 

5. Lactibiane Protect

10 miljard probiotica - deze stammen zijn 100% resistent tegen maagzuur en bestand tegen lichaamstemperatuur.

Inzetbaar bij antibioticakuren, chronische diarree of ouderdomsdiarree, diarree tijdens antibiotica.

Gaat schade tegen tijdens een antibioticakuur. Versterkt de flora en stimuleert de immuniteit. Gaat de strijd/competitie aan met Clostridia welke resistent is voor antibiotica en bij vrij spel vaak diaree veroorzaakt. Clostridia kan ook de boosdoener zijn bij ouderdomsdiaree en chronische diarree. Draagt tevens bij tot bescherming van de slijmvliesbarrière.

2 capsules per dag.

Inhoud: 6 milliard probiotica

Lactobacillus Rhamnosus GG

 

6. Lactibiane Défense

Stimuleert de natuurlijke weerstand ( immuniteit), verhoogd de weerstand en is weefselherstellend

In studies bewezen griepvirus met 53% te verminderen. Stimuleert de cytokines die een belangrijke rol spelen in de weerstand tegen virussen

Bevat probiotica aangevuld met zink en Vit C om de weerstand te verhogen, vooral tijdens klimaatveranderingen en de “R” in de maand.

Preventief:1 capsule om de dag.

Acuut: 2/3 caps per dag

Inhoud: 10 Miljard probiotica

Lactobaccilus Acidophilus LA201

10mg zink

80 mg Vit C

 

7. Lactibiane Reizen

Versterkt de intestinale flora. Verhindert de ontwikkeling van S. Typhimurium en E. Coli´s , pathogene bacteriën die op reis diarree en andere ongemakken veroorzaken. Lactibiane reizen is stabiel tot 40°C ! Dus ook zeer geschikt voor warme landen.

1 capsule per dag, starten één dag voor aanvang van de reis. Toch klachten? (door vergeten in te nemen) dan 2/3 caps per dag curatief.

Inhoud: 20 milliard probiotica per capsule

Lactobacillus Acidophilus LA201

Lactobacillus Plantarum LA301

Lactobacillus Casei LA203

Geeft bescherming op reis. Verlaagt het risico op buikklachten met 80% en helpt (20 miljard probiotica) sneller te herstellen. Verdraagt temperaturen tot 40 C.

Inzetbaar tijdens vakanties, zakentrips, weekendjes weg.

 

8. Lactibiane H-Py (maag en darmzweren als helicobacter Pylori)

Bevordert en versterkt de functies van het slijmvlies van maag en darmen.

Verhindert de groei en adhesie van H.Pylori op de maagwand.

Verhoogt de immuunrespons (ontstekingsremmend).

Beschermt tegen diarree veroorzaakt door antibiotica.

Versterkt het maagslijmvlies.

Verdrijft Helicoabacter Pylori en andere bacteriën die maag- en darmzweren veroorzaken. Versterkt tevens het maagslijmvlies en reguleert maagzuur.

Inzetbaar bij maagzuur veroorzaakt door PDS of maag en darmzweren als Helicobacter Pylori. Eventueel begeleid door reguliere therapie of colloïdaal zilver.

Inhoud: 10 miljard probiotica:

Lactobacillus Plantarum LA 301

Lactobacillus Salivarius LA 302

Zoethoutwortelextract

OPC’s van Kaneelschors

 

9. Feminabiane UC (blaasontsteking)

Combinatie van probiotica, cranberry en kaneel voor het tegengaan van blaasontstekingen. Binnen 2 tot 4 dagen effectief! Bevat 14 rode en 14 witte capsules per verpakking.

Kaneel bevat net als cranberry OPC´s van het type A die E.Coli kunnen verhinderen zich te hechten aan de blaaswand. Daarnaast heeft kaneel breed antiseptische, verwarmende en bloedsuikerspiegelregulerende eigenschappen.

Lactobacillus Acidophilus LA401 kan tevens E.coli en andere pathogenen weren en weert ook candida, vaak een gerelateerde klacht.

Verdrijft zowel E. Coli als Candida en andere gisten en bacteriën die blaasontsteking en infecties veroorzaken. Draagt tevens bij tot regulatie van de bloedsuikerspiegel. Inzetbaar bij acute en chronische blaasontstekingen bij zowel man als vrouw. Effectief binnen 2 tot 4 dagen.

Inhoud 2,5 miljard probiotica:

- Lactobacillus Acidophilus LA401 300 mg kaneelextract

- 125 mg cranberryextract

- 36 mg OPC per capsule, gemeten met zeer nauwkeurige BL-DMAC methode

Doseringen:

Onderhoudsdosering: 1 x 2 capsule per dag

Kuurdosering bij blaasontsteking: 3 x 2 caps

 

10. Proteochoc: Eerste Hulp Bij Ongelukken!

Proteochoc versnelt lichaamseigen afweer en regeneratie/herstelproces.

Inzetbaar bij snij- en schaafwonden, brandwonden (zon), operaties, tandvleesbehandelingen, blessures, aften, blauwe plekken, littekens, etc.

Porphyra umbilicalis

Porphyra umbilicalis is een wierdat op de Bretoense kusten in bijzonder moeilijke omstandigheden leeft. Hierdoor ontwikkelde het een zeer krachtig cellulair beschermingsysteem. In-vitrotests door het laboratorium van de fabrikant hebben aangetoond dat :

A - dit wier in staat is de aanmaak van HSP te stimuleren: wanneer menselijke cellen in een cultuur geincubeerd worden in aanwezigheid van een extract van Porphyra umbilicalis, zal de aanmaak van sommige stressproteinen bij een thermische schok hoger zijn dan bij cellen die enkel aan de thermische schok worden blootgesteld.

B - het extract van Porphyra umbilicalis de cellen beschermt tegen oxidatieve stress en straling veroorzaakt door UV-stralen.

Doseringen:

Bij acute klachten 4 caps per dag. Onderhoud en nabehandeling 1 caps per dag.

Bij inname van 1 a 3 capsules per dag heeft u een kuur : 12-36 dagen

Bij huidklachten te gebruiken in combinatie met Porphyral HSP Derm crème

Ingredienten:

Porphyral HSPR* (algenextract van Porphyra umbilicalis). Deze beschermt de cellen en heeft een antioxiderend effect. Gepatenteerd ingredient. Porphyral HSPR: afkomstig van een edingswier dat een antioxiderend en beschermend effect heeft op de cellen van het lichaam.

Bernagieolie voor de aanvoer van gammalinoleenzuur (GLA), triglyceriden met middellange keten

Omhulsel: gele bijenwas, sojalecithine.

 

11. Permealine te gebruiken bij lekkende darmwand

Ter reparatie van de darmwand (zonulineverbindingen) en herstel van het en slijmvlies. Schoont tevens de darm op, voert gifstoffen af en levert energie aan de spiercellen.

Ingredienten:

2,5 gr glutamine

Prebiotica

Zink

groene thee

Vit A

Doseringen:

1 stick per dag verdunnen in een glas water (150 ml) - Duur van de kuur : 14 dagen

3 stappenplan schematisch bij beschadigde darmwand (leaky Gut):

1 - Opschonen met colloidaal silver

2 - Darmwand opbouwen met permealine. 1 tot 3 maanden

3 - Flora en slijmvliezen herstellen met Lactibiane Tolerance en Proteochoc.

1 tot 3 maanden. Na 2 tot 4 weken van gebruik permealine hier mee beginnen.

Darmstelsel, hoe opgebouwd?

Darmwand is de fundering van je darm en vormt de scheiding tussen bloed en darm. De darmcellen onderling zijn verbonden met ‘elastiekjes”, zogeheten zonuline-eiwitten. Deze eiwitten zorgen er samen met het slijmvlies en de flora voor dat lichaamsvreemde stoffen niet in de bloedbaan komen. Spieren in je darmwand zorgen voor peristaltiek die nodig is voor doorvoeren van voeding en afvalstoffen.

Slijmvlies is de bedekking/bescherming van de darmwand en zorgt voor immuniteit. Zorgt ook voor de communicatie met lichaam voor huid, overige slijmvliezen (oor, neus, ogen, vagina) en afweersysteem via allerlei verschillende witte bloedcellen die elk een eigen functie hebben. “Interne verkeersregelaar”

Flora is de eerstelijns verdediging. Bestaat uit bacteriën (goed en slecht), schimmels, gisten, parasieten, etc. de flora is nodig voor voedselopname , vertering, gezonde stoelgang (samen met peristaltiek) en weerstand. De flora biedt bescherming tegen overgroei van gisten, schimmels, parasieten en ziekmakende bacteriën.

 

Overige Opmerkingen:

Vanwege de invoering van de Codex Alimentarius voor vitamines en voedingssupplementen op 14 dec. 2012 in Nederland doen we de volgende mededeling: De werking van ZEN-planten is niet vastgesteld door een medische instantie. ZEN-Probiotica voorkomt, ondersteunt en geneest geen ziektes. Wij bij ZEN-Tarwegras achten, de Codex Alimentarius voor vitamines en voedingssupplementen ingegaan in Nederland op 14 dec. 2012, regelrecht in strijd met de Nederlandse Grondwet. Wij vinden het verbazingwekkend dat de farmaceutische industrie middels haar onophoudelijke lobby op Europees niveau in staat is om in een democratisch land als Nederland een wet ingevoerd te krijgen die én in strijd is met de Grondwet én in een klap alle eeuwenoude planten, homeopathische en antroposofische geneesmiddelen van de tafel veegt. Hier prevaleren de miljarden belangen van 1 industrie boven de grondrechten van een heel volk. Het grote publiek heeft door deze wet in feite alleen nog toegang tot chemische medicatie.

Het gezondheids instituut waaraan wij verbonden zijn, heeft na 50 jaar research op duizenden patiënten onomstotelijk vastgesteld dat de kwaliteit van het bloed altijd achteruit gaat zodra door mensen gemaakte chemische stoffen worden ingenomen. Het bloedbeeld gaat dus achteruit bij inname van chemische medicijnen, bij inademen van uitlaatgassen, bij inname van chemisch nagemaakte vitamines of chemische stoffen die aan voedsel worden toegevoegd om ze houdbaar of aantrekkelijk (smaak, geur, kleur, textuur stoffen) te maken.

Dit betekent dat chronisch zieke mensen die dagelijks chronisch chemische medicijnen gebruiken langzaam maar zeker steeds verder in gezondheid achteruit gaan omdat hun bloedbeeld steeds verder afneemt. Alleen een wonder kan deze chronisch zieke mensen met chronisch medicijn gebruik nog redden. Tenzij men op een dag bereid is om oude gewoontes achter zich te laten en met volle kracht bereid is om er alles aan te doen om het bloedbeeld weer gezond te maken. Bewuste mensen kunnen, als ze zich verdiepen in deze materie, bijna altijd wegen vinden om hun bloedkwaliteit aanzienlijk te verbeteren, maar daarvoor hebben ze wel planten nodig die Moeder Aarde vrijelijk afgeeft. We mogen, na invoering van bovengenoemde Codex niets meer zeggen over de werking van planten als je die wilt aanbieden aan consumenten. Daarom uiten wij slechts onze persoonlijke meningen op deze website en kunt u hier geen producten bestellen. Zelfs journalisten mogen niet meer schrijven over de werking van planten, zelfs niet als de leverancier van de planten wetenschappelijk bewijs kan overleggen inzake de werking van de planten.

 

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved