Probiotica - Référence

ZEN-Probiotica

Dosering:

1 capsule per dag is voldoende voor 24 uur toevoer van gezonde darmflora Probaat middel na een penicilline kuur om darmflora te herstellen 90 dagen aaneengesloten innemen voor herstel darmflora - koel en droog bewaren

ZEN - Probiotica

Bevat miljarden levende micro organismes die zorgen voor een gezonde darmflora. Ze dragen bij aan de vernietiging van bedreigende virussen, schimmels en parasieten. Ze bevorderen een gezond cholesterol en triglyceride niveau. Beschermen tegen de in ons voedsel aanwezige gifstoffen. Ze breken oude hormonen af en helpen nieuwe op te bouwen. Stimuleren cel en weefsel herstel. Helpen bij de opname van vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, A en K en korte keten vetzuren. Breken ongewenste eiwitten opbouw in de darmen af. Reinigen de darmen en stimuleren regelmatige stoelgang. Helpen om lichaamsgewicht te verminderen. ZEN - Probiotica capsules hebben een gepatenteerde coating zodat de kwetsbare “goede darm flora”, die zich in het hart van de capsule bevindt, de zure omgeving van de maag kan overleven. In de maag, maakt het maagzuur de tablet semie-doorlaatbaar en zo geeft deze capsule geleidelijk aan in het GEHELE maag darm kanaal haar gezonde darmflora af. Het is gebleken probiotica in poedervorm of in eenvoudige capsules slechts 5% of minder van de goede darmflora kunnen afleveren in de darmen. Dat is dan ook de reden waarom ZEN - Probiotica een van de best werkende producten op dit gebied is. U mag na een kuur van 3 maanden resultaat verwachten.

ZEN-Probiotica is zeer aan te bevelen na afloop van een penicilline kuur.

Zen-Probiotica is zeer aan te bevelen voor mensen die de werking van hun darmen willen verbeteren. In combinatie met ZEN-Tarwegras en ZEN-Enzymen. Dit gouden trio kan een verschil maken voor mensen die verbeterde maag/darm functie wensen.

Wij adviseren u, indien u goede darmflora wilt opbouwen, om geen koffie en geen gewone thee te drinken. Koffie verzuurt de darmen sterk en goede darmflora hebben het moeilijk in een verzuurde omgeving.

Wij adviseren u, indien u tijdens de ZEN-probiotica kuur 3 maanden geen koffie hebt gedronken en daardoor het koffie drinken al wat ontwend bent geraakt, uw oude gewoonte van koffie drinken voorgoed achter u te laten. Laat u niet voor de gek houden door berichten in de media dat koffie ergens goed voor zou zijn. Koffie werkt regelrecht verzurend voor het spijsverteringsysteem en in feite is een verzuurd spijsverteringsysteem de grondoorzaak van het feit dat op termijn weefsels en organen verzuren. Een verzuurd lichaam leidt altijd op den duur tot chronische gezondheidsklachten

Ingrediënten :

10 miljard levende organismes op moment van productie

L.Acidophilus 30% - L. Plantarum 20% - B.Bifidum 10% - L. Salivarius 10% - L. Rhamnosus 10% - L. Helveticus 10% - B. Longum 10%

Andere ingrediënten:

Hydroxypropyl, Methylcellulose, Pectin, Sodium, Bicarbonate, Anhydrous, Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Turmeric, (dit product kan minimale sporen bevatten van melk eiwitten n.a.v. fermentatie)

Overige Opmerkingen:

Vanwege de invoering van de Codex Alimentarius voor vitamines en voedingssupplementen op 14 dec. 2012 in Nederland doen we de volgende mededeling: De werking van ZEN-planten is niet vastgesteld door een medische instantie. ZEN-Probiotica voorkomt, ondersteunt en geneest geen ziektes. Wij bij ZEN-Tarwegras achten, de Codex Alimentarius voor vitamines en voedingssupplementen ingegaan in Nederland op 14 dec. 2012, regelrecht in strijd met de Nederlandse Grondwet. Wij vinden het verbazingwekkend dat de farmaceutische industrie middels haar onophoudelijke lobby op Europees niveau in staat is om in een democratisch land als Nederland een wet ingevoerd te krijgen die én in strijd is met de Grondwet én in een klap alle eeuwenoude planten, homeopathische en antroposofische geneesmiddelen van de tafel veegt. Hier prevaleren de miljarden belangen van 1 industrie boven de grondrechten van een heel volk. Het grote publiek heeft door deze wet in feite alleen nog toegang tot chemische medicatie.

Het gezondheids instituut waaraan wij verbonden zijn, heeft na 50 jaar research op duizenden patiënten onomstotelijk vastgesteld dat de kwaliteit van het bloed altijd achteruit gaat zodra door mensen gemaakte chemische stoffen worden ingenomen. Het bloedbeeld gaat dus achteruit bij inname van chemische medicijnen, bij inademen van uitlaatgassen, bij inname van chemisch nagemaakte vitamines of chemische stoffen die aan voedsel worden toegevoegd om ze houdbaar of aantrekkelijk (smaak, geur, kleur, textuur stoffen) te maken.

Dit betekent dat chronisch zieke mensen die dagelijks chronisch chemische medicijnen gebruiken langzaam maar zeker steeds verder in gezondheid achteruit gaan omdat hun bloedbeeld steeds verder afneemt. Alleen een wonder kan deze chronisch zieke mensen met chronisch medicijn gebruik nog redden. Tenzij men op een dag bereid is om oude gewoontes achter zich te laten en met volle kracht bereid is om er alles aan te doen om het bloedbeeld weer gezond te maken. Bewuste mensen kunnen, als ze zich verdiepen in deze materie, bijna altijd wegen vinden om hun bloedkwaliteit aanzienlijk te verbeteren, maar daarvoor hebben ze wel planten nodig die Moeder Aarde vrijelijk afgeeft. We mogen, na invoering van bovengenoemde Codex niets meer zeggen over de werking van planten als je die wilt aanbieden aan consumenten. Daarom uiten wij slechts onze persoonlijke meningen op deze website en kunt u hier geen producten bestellen. Zelfs journalisten mogen niet meer schrijven over de werking van planten, zelfs niet als de leverancier van de planten wetenschappelijk bewijs kan overleggen inzake de werking van de planten.

 

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved