ZEN-Ocean (best Marine Phyto Plankton ever)

 

ZEN-Ocean

(100% Marine Phytoplankton) (100% Nannochloropsis gaditana micro-algae)

Na 7 jaren zoeken heeft Maryse Moerel een kwaliteit marine Phytoplankton gevonden die haar goedkeuring kan wegdragen. ZEN-Ocean vult de donkergroene keten aan, die wij nu in haar geheel kunnen leveren in de meest pure en onvervuilde kwaliteit. De donker groene keten bestaat uit de sterkste geneeskrachtige planten die we kennen:

1. Baby loten van het land (ZEN-tarwegras)

2. Algen uit het zoete water (ZEN-HersenVitaal, ZEN-Spirulina, ZEN-Chlorella en ZEN-AlgenSuperieur)

3. Plankton uit het zoute water (ZEN-Ocean)ZEN-Ocean is een “Ferrari” kwaliteit onvervuilde Marine Phytoplankton.

ZEN-Ocean wordt gekweekt in een beschermd natuurgebied, waarbij gebruik wordt gemaakt van zeewater dat al meer dan 130.000 jaar diep in de grond ligt opgeslagen. Dit water uit het zogenaamde Pleistoceen is onaangetast schoon en zuiver. Na de oogst wordt het water afgevoerd en worden de bassins met hoge drukspuiten met hetzelfde onaangetaste schone water schoon gespoten. Vervolgens laat men de bassins weer vollopen met Pleistoceen water. Hierdoor hoeven er geen chemische schoonmaakmiddelen gebruikt te worden. De plankton die voor ZEN-Tarwegras geproduceerd wordt is de enige ter wereld die opgroeit in een dergelijke unieke schone onaangetaste waterbron. De gebruikte technologie en het pure pleistocene zeewater garanderen een zuiver en veilig eindproduct.

Onze kweker kweekte al vele jaren met succes plankton, maar de kwaliteit bleef altijd afhankelijk van onvoorziene verontreinigingen in het gebruikte water. Daarom besloot onze kweker met behulp van geologen op zoek te gaan naar een stuk grond waaronder zich een groot reservoir van onaangetast zout water bevond. Op dit stuk grond heeft hij zijn bedrijf weer opgebouwd en levert over de hele wereld een A klasse onvervuilde Marine Phytoplankton die stabiel in kwaliteit is.

Vaak zien we microalgen producten uit het Verre Oosten die zijn verontreinigd met zware metalen en schadelijke, penicilline resistente, bacteriën. Wij vinden het belangrijk dat de producent van onze producten in een Noordelijk land is gevestigd. Helaas zijn grote delen van de zee vervuild met zware metalen zoals kwik en lood. Specifiek het zeer giftige cadmium is de laatste jaren een groot probleem. Daarom is het beslist niet veilig om Marine Phytoplankton rechtstreeks uit de oceaan te oogsten.

Planten worden alleen sterk werkzaam als ze verkregen worden via langzame buitengroei. Marine Phytoplankton is een zoutwater alg die ook in de Noordelijke Zeeën de zoutwater organismes van voedsel voorziet. Daarom kun je deze plant het beste laten groeien in een wat kouder klimaat. Hierdoor wordt hij sterker, een overlever die meer voeding bevat dan planten die snel groeien in een warmer klimaat, in verwarmde kassen, in plastic of glazen tubes (zoals in Duitsland gebeurt) of in een laagje water boven warme stenen wordt gekweekt (zoals in Hawaï gebeurt).

ZEN-Ocean heeft de beste voedingssamenstelling die denkbaar is. Omdat de plant op een natuurlijke manier opgroeit is hij in balans. ZEN-Ocean bevat ongewoon veel goede vetten, phospholipides (verschillende gezonde natuurlijke vormen van omega 3, de gezonde variant van omega 6, omega 7 en omega 9). De plankton die in plastic of glazen buizen opgroeien om ze zogenaamd onvervuild te kweken, groeien op in te weinig water waardoor ze gestrest raken. Verder wordt er gebruik gemaakt van gezuiverd leiding water waaraan men zelf een zoutoplossing toevoegt. Deze zoutoplossing is zelden ideaal. Hierdoor smaken de planten zelfs onnatuurlijk zoet en kan geen spoortje van zout meer geproefd worden. Planten in buizen wordt stikstof onthouden waardoor ze denken dat ze dood gaan en dan beginnen ze zichzelf te beschermen door onnatuurlijk veel vetten aan te maken. De producenten roemen hun planten dan door de hoge gehaltes aan EPA en DHA maar planten die in een stress situatie onnatuurlijk veel vetten gaan aanmaken verliezen hun overige nutriënten in versneld tempo. De gehaltes phosphorlipides in relaxte Marine Phytoplanton zijn al extreem hoog en dienen ieder mens, dier, plant zonder compromissen. Daarnaast zijn relaxte Marine phytoplanton organismes superieur in alle overige nutriënten die we ook hard nodig hebben. Ook op spiritueel niveau hebben relaxte planten de abosolute voorkeur

Marine phytoplankton is het meest complete voedsel

I.

Marine Phytoplankton bevat alle 92 mineralen die we kennen. Het is voor ons lichaam zeer goed opneembaar (omdat het biologisch, organische en heel klein is) zodat er niets verloren gaat. Als je een half klein theelepeltje in je wang stopt of onder je tong legt wordt het via de slijmvliezen van de mond opgenomen omdat het zo klein is.

II.

Marine Phytoplankton bevat alle 21 essentiële en niet essentiële aminozuren, de kleinste bouwblokjes waarmee we eiwitten kunnen opbouwen.

III

Marine Phytoplankton is de plant die het hoogste is in phopholipids, belangrijke vetten die nodig zijn voor talloze processen in het lichaam en de hersenen. Naarmate het klimaat kouder is ontwikkelt de Marnie Phytoplankton op natuurlijke wijze hogere percentages phopholipids. Phytoplankton bevat:

omega 3 in de vorm van DHA ( Docosahexaenoic, primaire structurele component voor de Hersenen, de Cerebral Cortex, Sperma. Zaadballen en Retina (oog)

omega 3 in o.a. de vorm van EPA ( Eicosapentaenoic Acid). EPA’s spelen een rol in de eicosanoïdenstofwisseling (synthese van prostaglandines, tromboxanen, leukotriënen) en ondersteunen op die manier een goede balans in de werking van het immuunsysteem.

omega 3 in de vorm van ALA (alfalinoleenzuur hetgeen ook zit in: plantaardige oliën zoals lijnzaadolie

omega 6 (de gezonde vorm die je wel nodig hebt)

omega 7 en omega 9

IV

Marine Phytoplankton bevat Nucleotides, de bouwblokjes voor DNA strengen.

V

Marine Phytoplankton bevat lange keten Polysachariden. Dit zijn lange keten suikers die o.a. de communicatie tussen cellen bevorderen. Ze worden ook gevonden in de medicinale Chinese paddenstoelen zoals Reishi en Chaga. Zoals we inmiddels misschien weten, zijn antioxidanten (in marine Phytoplankton zit o.a de anti oxidant werkende stof SOD) één van de voornaamste veiligheidsbuffers tegen de vernietigende oxidatieprocessen van vrije radicalen in ons lichaam. SOD ofwel: superoxide dismutase is een enzym, en één van de belangrijkste antioxidanten in ons lichaam. Naast antioxidanten bevat Marine phytoplankton ook complexe non-lineaire polysachariden, welke krachtige immuunsysteem ondersteunende eigenschappen hebben. Deze lange-keten polysachariden zijn de hoogst immuun versterkende stoffen ooit door de mens gevonden.

Er is een toename van NK-cellen (Natural Killer-cellen) waarneembaar en meetbaar in het lichaam na inname van polysachariden.

VI

Marine Phytoplankton bevat het menselijk groeihormoon (HGH) dat nodig is om jeugdig te blijven en uw goede herstelvermogen te behouden.

VII

Marine Phytoplankton bevat een breed spectrum aan goed opneembare vitamines die snel opgenomen kunnen worden omdat de plant slechts 2 micron klein is en daardoor door alle wanden in het lichaam heen kan. Onder andere zit er in Marine Phytoplankton: een breed vit B complex: B1, B2, B6, B8, B9 en B12, Vit. C, Vit E.

Basis van der voedsel keten

Marine Phytoplankton staat aan de basis van de voedsel- en zuurstofketen op aarde. Fytoplankton zijn microscopisch kleine planten van slechts 2 micron of ook wel nm (nano meter) groot. Omdat ze zoveel kleiner zijn dan andere groene superfoods, kunnen ze voedinggeven als mensen hun eten niet goed meer opnemen (vervuilde darmen, luie darmen, darmen die lekken) of te ziek zijn om nog te eten. Met een grootte van maar 2 nm kunnen deze algen zelfs voorbij de bloed brein barrière in de hersenen uw bovenkamer bereiken. Om u een idee te geven: een mensenhaar is 100 micron dik. 1 Druppel in water opgelost marine Fytoplankton poeder bevat maar liefst 100 miljoen afzonderlijke plantjes.

Marine Phyto Plankton staat al meer dan één miljard jaar geleden tot aan de dag van vandaag aan de basis van de voedselketen op aarde. Alle levende wezens, zowel in de oceaan als de mensen en dieren op het land, zijn direct van de groei van deze alg afhankelijk. Weinig mensen beseffen zich dat Marine Phytoplankton uit de oceanen ongeveer zeventig procent van de totale hoeveelheid zuurstof op aarde levert. Het leven op aarde begint letterlijk bij Phytoplankton.

De biodiversiteit in de Fytoplankton is enorm. De schatting van het aantal verschillende soorten loopt uiteen van 200.000 tot 800.000 soorten. De wereld van de plankton is alleen onder de microscoop te bewonderen. Vele soorten zijn onderzocht voor menselijke consumptie. Onbetwist de beste soort (voor zover ontdekt) met het meest complete voedingspalet voor de mens is de soort Nannochloropsis Gaditana Micro-Algae. Uiteraard bevat ons product voor 100% deze meest werkzame vorm van Marine Phytoplankton.

Indicaties

Indicaties bij gebrek aan EPA, DHA, ALA en bij gebrek aan de overige goede vetzuren die allemaal in ZEN-Ocean aanwezig zijn:

- Algemene ondersteuning gezondheid, verbetering omega-6/omega-3 balans

- Hart- en vaatziekten, preventie en behandeling (kransvatziekte, angina pectoris, hartinfarct, hartritmestoornissen, hartfalen, beroerte, hypertensie, hypertriglyceridemie, atherosclerose, toegenomen tromboseneiging, perifere vasculaire ziekte)

- Metabool syndroom, diabetes type 2

- Psychische stress

- Psychiatrische aandoeningen (ADHD, anorexia nervosa, borderline persoonlijkheidsstoornis, agressie, angststoornis, depressie, preventie postpartum depressie, bipolaire stoornis, suïcidaliteit, schizofrenie, psychose, autisme)

- Preventie leeftijdsgerelateerde maculadegeneratie (AMD), achteruitgang gezichtsvermogen

- Preventie leeftijdsgerelateerde cognitieve achteruitgang en dementie

- Preventie alcoholgerelateerde dementie

- Multiple sclerose

- Hersentrauma

- Perifere neuropathie

- Artritis (reumatoïde artritis, osteoartritis)

- Nekpijn, lage rugpijn

- Preventie sarcopenie bij ouderen (in combinatie met krachttraining)

- Sport (minder spierpijn)

- Osteoporose

- Periodontitis (ook preventie)

- Ondersteuning wondheling

- Ontstekingen, chronische ontstekingsziekten, ontstekingspijn

- Inflammatoire darmziekten (ziekte van Crohn, colitis ulcerosa)

- Auto-immuunziekten (waaronder SLE)

- Kanker, preventie en therapie (verbeteren prognose, tegengaan cachexie)

- Sikkelcelanemie (verbetering conditie bloedvaten)

- Taaislijmziekte (cystische fibrose)

- Acne vulgaris

- Niet-alcoholische leververvetting

- Astma, COPD

- Nierdialyse

- Preventie nierstenen (calciumoxalaat)

- Zwangerschap, geven van borstvoeding

- Premenstrueel syndroom, dysmenorroe

 

Reacties van gebruikers:

"Het Marine Phytoplankton poeder geeft een heel schoon en helder gevoel. Het allerliefst zou ik alleen nog dit poeder willen gebruiken. De voedingswaarde van dit product voelt het allerhoogste en krachtigste"

Albert Krikken

***

Medium Leatitia channelt de Harten Vader inzake ons product ZEN-Ocean:

Geliefden. De zee is volop aanwezig in dit product van puur goud. U mag het in het licht zetten. Het heeft behoefte aan verspreiding. Dit is een product dat de mensheid wil voeden en in nieuwe banen wil leiden. Mensen kunnen zich hiermee voeden en talrijke vormen aannemen. Dit voedsel kan harten omwentelen. En liefde smeden.

de HartenVader

***

Je mag dit voedsel zien als liefde op het eerste gezicht. Het is gemaakt door mensen met handen van goud. Het kan zich bogen met hen die de wereld kennen. En de mensheid op tijd willen sturen.

L. Schouten

***

 

Copyright © All Rights Reserved