ZEN-HersenVitaal

 

ZEN-HersenVitaal - De geschiedenis van AFA Algen

Ruim vijftien jaar geleden werd doktor Brian Clement phd. door een bevriende arts / collega geattendeerd op het bestaan van de zoetwater alg uit het Klamath Meer. Hippocrates was toen al het meest vooraanstaande Gezondheids Centrum van de wereld waar duizenden per jaar genezing vonden. Daarom dacht dokter Clement in eerste instantie niet dat de blauwe zoetwater Klamath alg zijn programma zou kunnen verbeteren.

Maar de bevriende arts verzamelde research over deze alg en hierdoor werd dokter Clement toch geprikkeld. Hij stelde een dubbelblind onderzoek in onder 294 patiënten gedurende 18 maanden. De ene helft kreeg een capsule gevuld met klei en de andere helft kreeg de blauwe alg. Er werden in de groep die de alg toegediend kreeg diverse duidelijke voordelen waargenomen terwijl deze groep verder het hele gezondheidsprogramma van Hippocrates al volgde. Deze ene alg maakt dus duidelijk een extra positief verschil en werd per direct standaard opgenomen in het LIFE SAFE programma van Hippocrates.

Aanvankelijk dacht dokter Clement dat de voordelen veroorzaakt werden door de uitzonderlijk mineralen en sporen-elementen die deze alg bevat. De situatie rond het Klamath Meer is uniek. Het is een actief vulkanisch gebied en op de bodem van het meer liggen dikke lagen vulkanische as. Verder schijnt de zon in dit gebied onafgebroken. De alg hoeft dus niets te doen in dit meer om zich zelf te beschermen. Alles wat de alg nodig heeft, zoals mineralen, sporenelementen en zonlicht heeft de alg in overvloed. Daarom heeft deze alg geen harde celwand om zich te beschermen. In Spirulina zitten bijvoorbeeld ook veel voedingsstoffen, maar omdat Spirulina een wat hardere celwand heeft, krijgt het lichaam de voedingsstoffen er niet uit, waardoor je vaak weinig effect hebt van het slikken van Spirulina (tenzij de celwanden op een vriendelijke manier poreus gemaakt zijn zoals bij ZEN-Spirulina het geval is). Omdat de blauwe algen uit het Klamath meer geen harde celwanden hebben, zijn de voedingsstoffen in de alg zeer gemakkelijk opneembaar.

Nogmaals: ZEN-Spirulina is wel goed opneembaar. ZEN-Spirulina krijgt nog een extra gepatenteerde behandeling als het op lage temperatuur gedroogd wordt. De boer heeft een patent waarbij hij heel kort een stevige druk op de celwanden kan zetten in een speciaal apparaat. Dan laten ze in een flits de druk helemaal wegvallen en ploffen alle celwanden van de Spirulina open. Hierdoor komt de voeding in de celwanden van de Spirulina beschikbaar. Na uitvoerige testen op duizenden mensen in het land van herkomst blijkt dat onze ZEN-Spirulina voor 94,5 % geheel opneembaar is zowel dankzij dit open ploffen van de celwanden als ook het feit dat ze vol met levende enzymen zitten die ervoor zorgen dat alle voeding overal naar toe gebracht wordt. Als planten via langzame buiten groei buiten in de bergen gespoeld worden met zuiver bronwater, worden de planten zo sterk dat ze niet gaan rotten als je ze droogt. Dan hoeven ze niet gesteriliseerd te worden en dan leven alle enzymen nog. ZEN- Spirulina betreft een echt medicinaal werkende Spirulina die niet te koop is in normale winkels die eigenlijk alleen gesteriliseerde Spirulina uit gecontroleerde binnengroei verkopen.

In de loop der jaren kwam dokter Clement tot nog een hele bijzondere ontdekking. 75% van alle patiënten komt na drie jaar weer terug bij Hippocrates (mensen gebruiken Hippocrates tegenwoordig ook als gezondheidskuuroord) en zodoende heeft dokter Clement van sommige patiënten vele bloedmonsters in zijn archief, die door de jaren heen verzameld zijn. Tot op dat moment waren artens in het algemeen de mening toegedaan dat een mens met een bepaalde constitutie geboren wordt die hij zijn hele leven behoudt. De constitutie wordt in feite bepaald door voorouders en hetgeen ouders meegeven ten tijden van de conceptie en de zwangerschap. Zo hebben mensen soms een zwakke constitutie en anderen een sterke. Iedereen heeft baat bij de Hippocrates life-style, maar er werd gedacht / unaniem aangenomen dat je nooit van iemand met een zwakke constitutie iemand met een sterke constitutie kunt maken. In de 35 jaar dat Hippocrates tot dan toe actief was, bleven mensen met een zwakke constitutie deze altijd behouden. Voor hen was het dus dubbel noodzaak om zich aan het Hippocrates programma te houden, omdat hun lichaam het anders snel weer zo laten afweten, als zij terugkeerden naar een westerse life-style.

Toch zag dokter Clement, toen hij de bloedmonsters bestudeerde van mensen met een uitgesproken zwakke constitutie, dat zij veranderd waren in mensen met een betere en zelfs gemiddelde constitutie. Hij was hierover zo perplex, dat hij zijn 20 meest vooraanstaande collega’s bij dit onderzoek betrokken heeft. Allen waren zij aanvankelijk zeer sceptisch, maar na de bloedmonsters langere tijd gevolgd te hebben waren zij ook uiteindelijk alle 20 unaniem van mening dat de blauwe alg uit het Klamath Meer daadwerkelijk iemands constitutie activeert op DNA niveau.

Verder werd ook geconstateerd dat de alg uit precies hetzelfde vet bestaat als het vet waaruit het grijze hersenweefsel gemaakt is en dat verklaart de bijzondere opneembaarheid door de hersenen van deze alg. Deze alg helpt bij normale aftakeling van de hersenen en normaal verlies van focus en concentratie bij het ouder worden. Deze alg ondersteunt mensen die normale hersen functies wil stimuleren, vergroten, aanscherpen, bijvoorbeeld omdat ze als zakenmensen veel aan hun hoofd hebben, omdat ze als politicus veel verantwoording dragen of omdat ze als scholier scherp willen zijn in de aanloop tijd voor en tijdens proefwerkweken

Werking van ZEN-HersenVitaal:

* Vergroot uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen

* Bevorderd een gebalanceerd humeur en verminderd stress

* Vergroot de mentale focus en het concentratievermogen

* Balanceert een gezonde bloedsuikerspiegel

* Herstelt de algehele biochemische balans

* Geeft een langdurige vergroting van de lichaamsvitaliteit

* Voor gezonde huid, haren en nagels

* Vergroot de innerlijke rust en het overzicht waarmee men in een situatie staat

* Verhoogt een gevoel van totaal welbevinden

Wat zit er o.a. in ZEN-HersenVitaal:

ZEN - hersenVitaal bevat een aanzienlijke natuurlijke organische hoeveelheid phenylethylamine (PEA), ook wel het liefdesmolecuul genoemd. PEA verhoogt de attentie, de concentratie en geeft een gevoel van algeheel welbehagen.

ZEN- HersenVitaal heeft een volledig spectrum van 64 gemakkelijk opneembare vitaminen, mineralen en enzymen. ZEN – hersenVitaal heeft veel actieve chlorofyl. Het is een betrouwbare vegetarische bron van vitamine B12. ZEN – HersenVitaal is een sterk adaptgeen die de algehele lichamelijke en geestelijke balans bevorderd op allerlei manieren. ZEN – HersenVitaal bevordert balans in: het immuunsysteem, de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel, het maag / darm systeem en de hart & vaatsysteem.

Verder werd ook geconstateerd dat de alg voor 50 procent uit eiwitten bestaat en de hypothalamus in de hersenen voedt.

De alg werkt minder spectaculair op het eerste gezicht dan tarwegras. Alle mensen hebben tegenwoordig verminderdestofwisseling / gifstoffen en gebrek aan weerstand. De tarwegras kan dan meteen veel doen voor zulke mensen. Maar de alg werkt diep in op het fundamentele DNA van de mens en op de stofwisseling van de hersenen die de uiteindelijk het lichaam van de mens aansturen. Daarom is deze alg ook een hele belangrijke schakel voor sommige mensen bij het langer behouden van totale gezondheid naarmate de jaren verstrijken.

ZEN - HersenVitaal voorkomt, verbetert of geneest geen ziektes.

Doseringen ZEN - HersenVitaal:

Onderhoudsdosering: 1 a 2 maal daags theelepeltje (800 mg) mengen met water voor verbeterde hersen funonaliteit en DNA activering. Innemen op de nuchtere maag.

Kuurdosering als verhoogde concentratie vereist is, bij behoud van hersenfunctionaliteit van ouderen, bij tentamens: 3 maal daags 1 theelepeltje van 1200 mg

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved