ZEN-DetoxDarmen

 

ZEN-DetoxDarmen – nieuw in juli 2016

 

 

Een goede gezondheid begint in de darmen

In het Hippocrates Health Institute in west Palm Beach Florida worden al meer dan 80 jaren ernstig chronisch zieke mensen op weg geholpen, zodat zij zichzelf kunnen genezen van hun ziekte, zelfs als dat volgens de huidige stand van officiële medische inzichten niet mogelijk is. Na meer dan honderdduizend genezen patiënten staat onomstotelijk vast dat “gezondheid in de darm begint”.

 

 

Via ons darmstelsel nemen wij onze voeding op

Als door vervuiling in de darmen de opname van voedsel niet goed verloopt, neemt het lichaam te weinig voeding op. Hierdoor krijgen weefsels en organen soms tientallen jaren te weinig voeding met als gevolg dat ze beginnen af te takelen. In onze ogen zijn Parkinson, dement worden, kanker, diabetes geen ziektes die spontaan uit de lucht komen vallen maar veelal de consequenties van een jaren lang slecht functionerend maag darm kanaal en een overgroei aan bacteriën virussen, schimmels en parasieten waardoor het immuunsysteem teveel overuren moet draaien.

 

 

Darmen detoxen en ontslakken waardoor je weer voeding op kunt nemen

In de darmen komen, met name door de inname van dierlijk voedsel, bacteriën terecht. Om zichzelf tegen het immuunsysteem te beschermen vormen deze bacteriën een slijmlaag om zichzelf heen.

Nieuwe bacteriën kunnen zich gemakkelijk hechten aan de slijmlaag en er ontstaat een ware bacterie kolonie verpakt in slijm die een heel eigen leven gaat lijden in de darmen. Een ander woord voor deze slijmlaag van bacteriën is: darmslakken.

De darm niet reinigen kan tot gevolg hebben dat ‘slakken’ zich ophopen wat desastreuze gevolgen kan hebben voor de rest van de gezondheid.

Om de darmen te ontslakken zijn er verschillende methodes op de markt die wij in de loop der jaren allemaal wel een keertje geprobeerd hebben. Maar nu wij volgens een nieuwe ontdekking uit Azië dit proces ondernomen hebben beseffen wij ons dat de vorige methodes meer zorgden voor een leegloop van de darminhoud (soms gepaard gaande met diarree wat heel onhandig is als je moet werken) dan dat daadwerkelijk de slakken verwijderd werden.

 

 

Biofilm in de darmen – hebben alle mensen daar last van?

De mensen die bij ons bedrijf ZEN-Tarwegras betrokken zijn eten over het algemeen al jaren een stuk gezonder dan de gemiddelde mens. Maar ook wij hebben onszelf van een aanzienlijke hoeveelheid biofilm slakken kunnen ontdoen na gebruik van ZEN-DetoxDarmen. Daarmee werd duidelijk dat vorige pogingen om darmslakken kwijt te raken niet wezenlijk gelukt waren.

 

 

De Biofilm nader bekeken

Je kunt de biofilm vergelijken met het slijmlaagje dat je in een bloemenvaas aantreft als je ze te lang laat staan, alle schadelijke bacteriën maken een slijmlaag om zich te beschermen. Op alle plekken waar vocht en bacteriën samenkomen ontstaat een biofilm.

In het menselijke darmstelsel wordt de biofilm na verloop van jaren een hele kolonie waarin vele bacteriën, maar ook virussen, parasieten en schimmels zich kunnen verstoppen. Het vervelende is dat de bacteriën het lichaamseigen materiaal gebruiken om die slijmlaag te maken en omdat het lichaamseigen is, is deze hierdoor lastig op te sporen en te behandelen.

Om die reden is het voor veel specialisten zo moeilijk om bepaalde bacteriën of virussen onder controle te krijgen, denk bijvoorbeeld aan Lyme.

De ontwikkeling van de slakken gaat aanvankelijk traag, maar als ze eenmaal een bepaalde kritische massa hebben bereikt dan communiceren de schadelijke organismes in de biofilm via quorum sensing met nieuwe schadelijke organismen die zich en masse bij de biofilm voegen. Eenmaal in de biofilm worden er bepaalde genen in de nieuwkomers veranderd waardoor ze in de Matrix van de biofilm worden opgenomen en onherkenbaar worden voor het immuunsysteem. Als je eenmaal in de eerste dertig jaren van je leven een stevige biofilm hebt opgebouwd kom je er eigenlijk nooit meer vanaf. Maar ook jonge mensen kunnen al een serieuze biofilm ontwikkelen als ze veel suikers, levenloze koolhydraten en dierlijk eetpatroon erop na houden

Bij de meeste mensen is de darmwand enigszins ontstoken en is er een ongezonde slijmlaag aanwezig. De biofilm bevat naast bacteriën ook vaak schimmels en virussen. De aanwezigheid van de biofilm droogt de darmwand uit waardoor deze geïrriteerd raakt. Voedingsstoffen, maar ook medicijnen, worden vervolgens minder goed opgenomen terwijl schimmels en virussen wél doordringen in het bloed. Dit proces kan ontstekingsreacties, overgevoeligheden en overgewicht veroorzaken. Deze problemen kan een mens beter voorkomen door de darmen schoon en gezond te houden.. Zie wat voor darm problemen zich kunnen ontwikkelen als de darmen vervuild raken onder deze link.

 

 

 

 

Overgewicht

Als de darmen voeding niet goed op kunnen nemen, komen er tekorten in weefsels en organen. Via de hersenen wordt er dan om voedsel gevraagd. Hierdoor hebben mensen met overgewicht steeds zin in eten, maar wat ze ook eten, de nutriënten komen nooit aan en zo houden ze eeuwig honger. In het Hippocrates Health Institute wordt wel de volgende vuistregel gehanteerd: “des te meer overgewicht iemand heeft, des te meer ondervoed deze persoon is”.

 

 

Werking van ZEN-DetoxDarmen – eenvoudig en comfortabel

ZEN-DetoxDarmen maakt het mogelijk om zelf op fysiek niveau op veilige eenvoudige en comfortabele manier te ontdoen van de ongezonde biofilm.

 

Tijdens de kuur maak je 7 keren per dag een shake met poeder en water klaar die je opdrinkt. Daarnaast mag je eigenlijk het liefste NIETS meer eten.

 

Wel kun je ZELF gemaakte groentesappen blijven drinken en kruiden thee drinken. Het liefst nog ruim 1,5 liter drinken naast de shakes.

 

Je krijgt geen diarree en kunt eventueel gewoon blijven werken. Wel raden we aan om de nodige rust momenten in te bouwen tijdens deze detox, want als je nog veel gifstoffen bevat kun je wel een lichte hoofdpijn krijgen. Extra water drinken helpt dan. Ook helpt tegen de hoofdpijn het uitspoelen van de dikke darm, hetgeen u gewoon thuis op de wc kunt doen met een klisma zak / emmertje. Uw dikke darm wordt in de natuurgeneeskunde ook wel uw tweede brein genoemd. Er zitten in de dikke darmcellen die bijna exact vergelijkbaar zijn met hersencellen. Toxines in de dikke darm kunnen tot hoofdpijn leiden. Door de dikke darm schoon te spoelen nemen de gifstoffen af en zakt de hoofdpijn.

 

 

De goede darm bacteriën gaan niet verloren tijdens de kuur !!! LEES OP DEZE LINK WAAROM

De goede bacteriën bevinden zich in de darmwand. Door het bestaan van de biofilm, de ongezonde slijmlaag, komt de darmwand in de verdrukking en droogt uit. Hierdoor ontstaat er een tekort aan goede bacteriën en een overschot aan ziekmakende bacteriën. Wanneer u zich ontdoet van de ongezonde slijmlaag zal de darmwand zich herstellen.

Na de kuur raden wij u aan ZEN-Probiotica te nemen om de goede bacteriën aan te vullen. Iedere dag een schepje rauwe zuurkool eten helpt bij opbouw probiotica in de dikke darm.

 

Waarom kan ZEN-DetoxDarmen ingrijpend zijn voor sommige mensen

Voor sommige mensen is het in emotionele / mentale zin niet gemakkelijk om de darmen te ontdoen van slakken vanwege het feit dat ze tijdens de 2 dagen opbouw, de kuurdagen en de 2 dagen afbouw hun gebruikelijke voedsel niet kunt innemen.

 

 

Twee opbouw en twee afbouw dagen voor en na de ZEN-DetoxDarmen kuur

Zowel twee dagen voor als ook na de kuur moeten de darmen ontzien worden door alleen biologische groentes tot je te nemen. Het liefst neemt u groentes in vloeibare vorm: groente smoothies of een zelfgemaakt gepureerde groentesoep waardoor de darmen alvast kunnen ontlasten van vast voedsel. Hierdoor kan voor de kuur een groot deel van de ontlasting al naar buiten komen.

 

 

Wat neem je tijdens de kuur en wat mag je NIET nemen:

Tijdens de opbouw, de afbouw en de kuur zelf kun je geen koffie, gewone thee, alcohol, kant en klaar drankjes, frisdrank, snoep, koekjes, chemische stoffen, vis, vlees, zuivel etc innemen. Als je nog erg gehecht bent aan dit soort voedsel, kom je zelf in mentaal / emotioneel opzicht misschien tegen tijdens de kuur. Wat helpt is de koelkast helemaal leegeten en opruimen voordat je begint. Wat je niet in huis hebt kun je ook niet pakken.

 

Tijdens de kuur neemt u niets anders in dan het product. Tijdens de kuur zijn kruidenthee en een glaasje biologisch groentesap wel toegestaan. Hou je het niet uit neem dan een gepureerde zoete aardappel of tomaat. Dit mag u maximaal 2 maal per dag doen.

 

 

Geen hongergevoel tijdens de kuur

In principe bevatten de 10 zakjes die je per dag in 7 keren neemt om shakes mee te maken, behalve de vezels die de ontslakking in werk stellen ook voldoende voedsel waardoor je geen honger hoeft te hebben. Ze bevatten alle benodigde voedingsstoffen en je zult in fysiek opzicht niets tekort komen. Voor de mensen die onze superfoods nog niet slikken zal de ZEN-DetoxDarmen kuur een aanvulling van nutriënten beteken. De eerste en de laatste shake van de dag bevatten Tarwegras en Enzymen. Ook de twee tussen door shakes zitten vol met belangrijke voedingsstoffen.

 

 

ZEN-DetoxDarmen – 12 tot 15 dagen kuur

In het verre oosten zien ze het liefste dat mensen met overgewicht die hoogst waarschijnlijk veel darmslakken hebben een kuur van 12 tot 15 dagen ondernemen. Hoe meer overgewicht hoe meer biofilm/slakken te verwachten zijn

 

 

ZEN-DetoxDarmen - 6 dagen kuur

Omdat je mogelijk ook gaat afvallen vanwege het feit dat je het slakken gewicht kwijtraakt en een beperkt aantal calorieën binnenkrijgt adviseren we slanke mensen zonder overgewicht maximaal 6 dagen deze kuur te volgen.

 

 

ZEN-DetoxDarmen - 3 dagen kuur

Als eenmaal de eerste schoonmaak heeft plaatsgevonden dan kunt u eens per half jaar of eens per jaar een herhaling opschoningskuur van 3 dagen overwegen.

 

 

Hoofdingrediënt ZEN-DetoxDarmen kuur

Het hoofdingrediënt is de gefermenteerde bast van de Oliepalmboom die de eigenschap heeft door de ongezonde slijmlaag in de darmen heen te dringen en de darmwand te bevochtigen. Dit zorgt dat deze slijmlaag zich niet meer kan hechten aan de darmwand en eenvoudigweg naar buiten komt glijden.

 

 

Andere darmreinigingsmethodes

De methode van de darmspoeling met water die weliswaar zeer effectief is, maar echter alleen voor de dikke darm. Dan blijven de dunne darm en de 12-vingerige darm nog over waar niets mee gebeurt.

 

Tot op heden zijn wij geen goedwerkend product tegen gekomen. Met zuurstof producten de darmen reinigen lijdt tot diarree en onvoldoende slakken afdrijving. Dit geldt ook voor de schurende middelen.

 

 

Voordelen van schone darm

Als uw darm eenmaal ontdaan is van slakken / biofilm kunt u het volgende verwachten:

- betere opneembaarheid van onze donker groene superfoods , groentesappen, salades en sprouts

- betere opneembaarheid van voedingsstoffen in uw gewone voedsel

- een mooiere huid

- minder gewicht

- minder uitstekend buikje vanwege de afvoer van de biofilm en slakken massa uit de ALLE darmen.

- verbeterd immuunsysteem

- meer energy en vitaliteit

- heldere geest

 

 

Voordelen van ZEN-DetoxDarmen

- grondige verwijdering van biofilm en slakken

- reinigt GEHELE darmstelsel (twaalfvingerige darm / dunne darm / dikke darm)

- minder buikje voor iedereen

- gewichtsverlies voor mensen met overgewicht

- meer vitaliteit en langdurige energie

- betere spijsvertering

- minder ontstekingen

- lichaam wordt soepeler

- voorkoming van toekomstig onheil

- eenvoudig te gebruiken

- comfortabel

- 100% natuurlijk

 

 

Contra indicaties - zwangeren - kinderen tot 12

Het product is gemaakt om alle mensen te helpen en niet alleen de bestaande klanten van ZEN-Tarwegras. Om een ieder van voldoende voedingsstoffen te voorzien zitten er voornamelijk hele gezonde superfoods in zoals Tarwegras en Enzymen.

 

-Tijdens de detox kunnen eventueel vervuilende stoffen vrijkomen en daarom ZEN-DetoxDarmen niet gebruiken bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven

 

-ZEN-DetoxDarmen niet gebruiken bij kinderen tot en met 12.

 

 

ZEN-DetoxDarmen kuur is geen vasten kuur

Bij een vastenkuur neemt men geen voedingsstoffen tot zich terwijl ZEN-DetoxDarmen een uitgebalanceerde samenstelling aan voedingsstoffen bezit. Naast de ontgiftende werking bevat ons product alle dagelijks benodigde voedingsstoffen.

 

 

Wanneer kan ik resultaten van de kuur verwachten?

De meeste gebruikers nemen na een dag al biofilm / slakken waar bij het toiletbezoek. Bij ernstige vervuiling van uw darmwand kan het “ontslakken” 2-3 dagen op zich laten wachten.

 

 

Werkt het product bij sommige mensen ook wel eens niet?

In onze ervaring is dit met inachtneming van de gebruiksaanwijzing nog nooit voorgekomen. Alle gebruikers zijn tevreden met de behaalde resultaten. Mocht u toch ontevreden zijn kunt u ons mailen naar: info@zen-tarwegras.nl

 

 

Is het ZEN-DetoxDarmen product veilig?

Het ZEN-DetoxDarmen product is veilig

Het product is 100% natuurlijk en bevat geen toxische bestanddelen.

Bij bestaande gezondheidsproblemen adviseren we u eerst contact op te nemen met uw arts.

 

 

Als u de maaltijdshakes moeilijk weg krijgt of niet lekker vindt

Sommige personen hebben moeite met het drinken van de maaltijdshakes,. Deze dient u na het shaken zo snel mogelijk op te drinken omdat ze sterk indikken. Als de maaltijd shake teveel is om in een keer in te nemen kunt u het volgende proberen:

1. Neem de maaltijdshakes in 2 delen, eerst de ene helft van beide zakjes met 400ml en vervolgens de andere 2 helften met 400ml water. Hierdoor is deze minder dik.

2. Om de smaak te verbeteren kun je een beetje Stevia of biologisch diksap toevoegen.

3. Sommigen vinden de maaltijdshakes lekkerder met warm water aangezien het dan meer naar pap smaakt.

 

De ontlasting tijdens en na de kuur

U zult kortere of langere stukken elastiek achtige slijm structuren met verdikkingen aantreffen. Ze kunnen in eerste instantie op ontlasting lijken maar dat zijn ze niet. Als u met de haak van bijvoorbeeld een pollepel ze omhoog vist ziet u dat het elastische lengte stukken zijn met verdikkingen. U krijgt gewoon normale aandrang als ze uit uw darmen komen en ze veroorzaken geen diarree. U zult mogelijk wel iets vaker naar het toilet moeten. Tijdens en vlak na de kuur. Zodra u weer gewoon gaat eten wordt uw ontlasting weer normaal.

 

 

Werken tijdens de kuur

Tijdens de kuur kunt u blijven werken, maar bouw wel voldoende rustmomenten voor en na het werk in. Start bijvoorbeeld op vrijdag, de laatste dag van uw werkweek, dan heeft u het weekend voor de boeg en als u een beetje gewend bent aan de kuur, dan kunt u maandag weer naar uw werk. Het kan verstandig zijn om de kuur te plannen in een vakantie, met name als uw gezondheid al langere tijd te wensen overlaat.

 

 

Afslanken met ZEN-DetoxDarmen

Door de kuur gaat uw stofwisseling beter werken. Uw buikomvang neemt af en u kunt de kuur als afslank methode gebruiken als u 12 tot 15 dagen de kuur gebruikt.

 

 

Wat te doen als U wordt ziek tijdens de kuur

Grieperige verschijnselen, spierpijn en hoofdpijn kunnen ontwennings- en ontgiftingsverschijnselen zijn. Het drinken van extra water kan dit verminderen

Mocht u ernstiger gezondheidsklachten krijgen -iets wat wij nog nooit hebben meegemaakt- dan is het verstandig het product te laten staan en een arts te raadplegen.

 

 

Als u geen stoelgang heeft tijdens de kuur

Enkele mensen komen tijdens de kuur niet tot ontlasting. Dit is niet erg. Het is normaal als dat om de paar dagen gebeurt.

Sommige mensen hebben een wat hardnekkigere biofilm. Doordat de biofilm door het gebruik van ZEN-DetoxDarmen opzwelt met water kan deze tijdelijk vanwege het volume blijft zitten. Dit kan geen kwaad. De biofilm komt er altijd uit, het kan alleen een paar dagen duren. Bij enkelen komt de biofilm pas als ze klaar zijn met de kuur en ook dit is geen probleem. De kuur is gewoon geslaagd, echter is het resultaat dan wat later.

 

Wilt u de biofilm tijdens de kuur er graag uithebben dan kunt u overwegen om pruimensap te drinken, of gewelde pruimen eten. Mocht dit nog niet afdoende zijn, dan adviseren wij het gebruik van magnesiumsulfaat (bitterzout). U neemt 2 eetlepels bitterzout opgelost in een longdrinkglas water. Het is verstandig vervolgens in de buurt van een toilet te blijven omdat bitterzout sterke aandrang kan geven.

 

 

Opgeblazen buik tijdens de kuur

De biofilm kan hardnekkiger zijn. Het opgeblazen gevoel komt door het opzwellen van de biofilm veroorzaakt door de ingrediënten van ZEN-DetoxDarmen die maken dat de bio film water opneemt, wat een positief proces is.

Hierdoor kan het even duren voordat de biofilm eruit komt. Soms komt de biofilm pas als u weer normaal gaat eten. In dat geval is het ook niet meer echt herkenbaar als de biofilm omdat de biofilm tussen de ontlasting inzit. Testen hebben uitgewezen dat de biofilm er wel altijd uitkomt. Ieder mens is anders en reageert op eigen wijze. ZEN-DetoxDarmen doet altijd haar werk onverschillig of de biofilm er al na 1 dag, gedurende meerdere dagen of pas na de kuur er uitkomt.

 

 

Wanneer komt de biofilm eruit?

De biofilm kan er in één keer uit komen in een hele lange sliert of op meerdere dagen in delen. Het kan gebeuren zonder dat je het merkt, maar als je de delen met een haak ophoog haalt uit de toilet pot of de ontlasting opvangt in een zeef dan zul je ziendat de biofilm er heel anders uitzien dan normale ontlasting.

 

 

Ingrediënten per verpakking voor één dag - gebruiksaanwijzing

 

Twee dagen opbouw fase

Gedurende twee voorbereidende dagen probeert u alleen plantaardig biologisch vloeibaar voedsel te nemen of weinig te eten (niet meer dan de helft wat u gebruikelijk eet en uitsluitend plantaardig)

 

Goed om te weten bij aanvang van de kuur

Een doosje bevat alle benodigdheden voor 1 dag kuren. De inhoud van dit doosje bestaat uit een zevental zakjes die u in de loop van de dag oplost in water, shaket en DIRECT opdrinkt. Wanneer u het met water aangelengde product laat staan kan het zijn dat de vloeistof dusdanig indikt dat u het niet meer kunt consumeren. Dit laatste geldt met name voor de 3 maaltijd shakes. Naast de kuur probeert u nog 2 liter water of kruidenthee te drinken. Glaasje vers geperst groenten sap mag ook.

 

1.

Wake Up shake - zakje a 7g – mengen met 300 ml water - Meteen bij het opstaan innemen

Ingrediënten Wake Up zakje: Tarwegras poeder, Enzymen.

 

2.

Maaltijd ontbijt shake – zakje van 25 gram - samen te voegen met 400 ml water)

Half uur na het opstaan innemen tussen 8.00 en 9.00 uur

 

Ingrediënten maaltijd zakje 1: Inhoud zakje: Olie palm vezelpoeder, Erwten proteïne poeder, Soja poeder*, FOS inuline, Okra poeder, Rode rijst poeder, Guargom, Mango fruit poeder, Vanille poeder, Stevia

 

3.

Snack – zakje a 7g – mengen met 300 ml water – innemen rond 11.00 uur

Ingrediënten snack zakje: Wortel poeder, Okra poeder, Gefermenteerd soja poeder, Passie vruchten poeder, Omega-3 poeder.

 

4.

Maaltijd lunch shake – zakjes van 25 gram - samen te voegen met 400 ml water) – innemen tussen 12.30 en 13.30 uur

 

Ingrediënten maaltijd zakje 1: Inhoud zakje: Olie palm vezelpoeder, Erwten proteïne poeder, Soja poeder*, FOS inuline, Okra poeder, Rode rijst poeder, Guargom, Mango fruit poeder, Vanille poeder, Stevia

 

5.

Snack – zakje a 7g – mengen met 300 ml water - rond 15.00 uur innemen

Ingrediënten snack zakje: Wortel poeder, Okra poeder, Gefermenteerd soja poede,r Passie vruchten poede,r Omega-3 poeder

 

6.

Maaltijd diner shake – zakje van 25 gram - maken door samen te voegen met 400 ml water – innemen tussen 17.30 en 18.30 uur

 

Ingrediënten maaltijd zakje 1: Inhoud zakje: Olie palm vezelpoeder, Erwten proteïne poeder, Soja poeder*, FOS inuline, Okra poeder, Rode rijst poeder, Guargom, Mango fruit poeder, Vanille poeder, Stevia

 

7.

Good Night shake - zakje a 7g – mengen met 300 ml water - Rond 20.00 uur innemen.

Ingrediënten Good Night zakje: Tarwegras poeder, Enzymen

 

U hoeft bovengenoemde tijden niet strikt aan te houden. Ze vormen een richtlijn.

 

Allergenen: Bevat GEEN: gluten (tarwe en gerst), melk, suiker

 

2 dagen Afbouw Fase:

2 dagen na de kuur probeert u weinig biologisch plantaardig en eventueel vloeibaar te eten om de darmen weer te laten wennen aan voedsel nu de darmwand helemaal schoon is en aan het herstellen is.

 

TIP 1

De maaltijdshakes kunnen ook in 2 delen worden genuttigd waardoor deze minder dik zijn. Neem eerst de ene helft van het zakje met 400ml water en vervolgens de tweede helft van het zakje met 400ml water.

 

TIP 2

Om de smaak te verbeteren is het toegestaan een beetje biologisch diksap toe te voegen aan de maaltijdshakes. Ook kunt u een mespuntje Stevia proberen toe te voegen.

 

Meer over de belangrijkste werkzame ingrediënten

 

De gefermenteerde bast van de olie palmboom.

ZEN- DetoxDarmen is uniek. Dit komt door het werkzame ingrediënt van de gefermenteerde bast van de olie palmboom. Het fermenteren van deze bast is een zeer moeizaam proces maar essentieel voor de werking van dit product. De inwerking van de gefermenteerde bast van de olie palmboom in de darmen op de biofilm is ontdekt in Azië waar het al veelvuldig met goed resultaat wordt toegepast.

De vezel

De gefermenteerde vezels van de bast van deze palmboom hebben als eigenschap dat ze tot diep in de kern van de vervuiling oftewel de “slakken” kunnen doordringen. Dit is noodzakelijk omdat de slakken zich aan de slijmlaag van de darmen hechten en anders niet zullen loslaten. Deze vezels dringen diep door in de slakken en bevochtigen ze van binnen uit. Op deze wijze laat de vervuilde slijmlaag van de slakken los en komt op simpele wijze naar buiten glijden, zonder moeite, kramp of pijn.

 

Okra

Daarnaast bevat het product Okra, een ingrediënt dat de slijmlaag van de darmen zelf bevochtigt en weer optimaal laat functioneren. Dit is nodig omdat door de jarenlange vervuiling van de darmen de eigen slijmlaag uitgedroogd en ontstoken is.

 

Maaltijdvervanger

ZEN-DetoxDarmen is een maaltijdvervanger omdat het noodzakelijk is om tijdens de detox de darmen tijdelijk rust te geven. Alleen dan kan de darm zich goed gaan detoxen. Dat lukt niet als de darmen ook nog gewoon moeten werken aan de spijsvertering.

ZEN-DetoxDarmen bevat alle voedingsstoffen om tijdens het detoxen geen tekort of gebrek te lijden. U zult daardoor geen honger gevoel ervaren en zich hopelijk fit en comfortabel voelen.

 

HELP!!! - Wat is ZEN-DetoxDarmen duur!

Het betreft een product uit het Verre Oosten waar het voor Maryse Moerel gemaakt wordt volgens een technisch hoogstaand geheel gepatenteerd proces. Dit product is uniek op de wereld. Dit brengt hoge verzendkosten, brandstoftoeslagen en importrechten met zich mee. Het is de vezel van de olie palmboom die heel lastig is om te winnen en te verwerken en die het product kostbaar maakt. De gezondheids resultaten zijn echter onbetaalbaar en naar ons weten niet met een ander product te verkrijgen. Twee professionele darmspoelingen en u bent duurder uit terwijl alleen de dikke darm dan enigzins gereinigd is. De overige ingredienten zijn van hoge kwaliteit en 100% natuurlijk en u kunt dit product meteen als verantwoorde kuur om af te vallen gebruiken. Dan slaat u twee vliegen in een klap. Gedurende de kuur eet u geen ander voedsel en kan u niet uit eten gaan en daar bezuinigd u op.

 

Chronisch zieke mensen met een bijstandsuitkering kunnen een tegemoedkoming in de kosten krijgen. Zij dienen zich met NAW gegevens aan ons kenbaar te maken en inzage te geven in hun financiele situatie.

 

Ouders met kleine inkomens die dit product voor hun tiener met overgewicht / diabetes / reuma nodig hebben kunnen ook hun situatie aan Maryse Moerel voorleggen en om een tegemoedkoming vragen op: info@galleryspirit.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Copyright © All Rights Reserved