ZEN-Chlorella

ZEN–Chlorella Sorokiniana (Nederlandse Informatie)

Wat is Chlorella? – een organisme met verbazingwekkende vitaliteit

Chlorella is een één cellige groene alg met een bolvormig uiterlijk. De fotosynthetische structuur van Chlorella is uniek. Een volwassen Chlorella cel is in staat om zich in vier nieuwe cellen te vermenigvuldigen in één enkele dag. Het geheim van deze snelle vermenigvuldiging zit hem in de grote hoeveelheden van het speciale groeihormoon: “Phyto-Placental”.

Waarom is ZEN-Chlorella van medicinale kwaliteit en vele malen krachtiger dan Chlorella die u in winkels, natuurwinkels en bio winkels kunt kopen?

Chlorella kent vele ondersoorten. Winkeliers hebben over het algemeen honderden zo niet duizenden producten en hebben daarom geen of weinig diepgaande kennis van Chlorella. Laat staan dat ze verstand hebben van de vele ondersoorten en hun verschillen. In winkels worden uitsluitend de niet medicinale soorten verkocht. Ook in de rawfoodwinkels en op raw food websites worden niet medicinale ondersoorten verkocht. Deze winkels beweren dat ze de allerbeste Chlorella hebben door de goede ondersoort Chlorella Pyrenoidosa te verkopen. Maar dat is NIET waar. De dure Chlorella Sorokiniana wordt onbetwist door wetenschappers als de allerbeste medicinale Chlorella beschouwd. Maar omdat Chlorella Sorokiniana te duur in aanschaf past het niet in het winkel verdien model heen en wordt daarom niet verkocht. ZEN-Chlorella bestaat voor 100% uit de dure Sorokiniana alg. Wij leveren deze zeer krachtige plant in een betaalbare donker glazen pot met 750 tabletjes van 200 mg voor (Aug. 2013) 35 euro. Van deze zeer goed opneembare plant neemt u slechts 2 maal per dag 6 kleine tabletjes en dan kunt u met een pot ruim twee volle maanden doen.

Bewustzijn inzake kweek, oogst, bewerking, transport en verpakking is allemaal cruciaal voor de medicinale werking van ZEN-Chlorella:

Veel Chlorella wordt gekweekt in rvs bassins met behulp van kunstlicht in leidingwater. De fabrikanten van deze fabrieken, die aan de hoogste technische eisen voldoen, zijn trots op hun geavanceerde technologie en op alle officiële erkenningen en oorkondes die ze verkregen hebben van hun regeringen en officiële branche organisaties. Ze roepen allemaal van de daken dat ze de beste export kwaliteit leveren die er bestaat, maar het is eenvoudig niet waar. Op zich doen deze fabrikanten hun best om een zo schoon mogelijk en lang houdbaar product af te leveren, maar omdat ze onvoldoende bewustzijn hebben, doen ze in feite alles fout wat ze maar fout kunnen doen. Bijzonder is wel dat Chlorella zo’n krachtige plant is dat zij, zelfs als zij verkeerd opgroeit, geoogst, bewerkt en verpakt wordt, nog steeds een meetbare positieve invloed op iemands vitaliteit kan hebben.

Chlorella die binnen, onder kunstlicht, opgroeit in leidingwater ontbeert blootstelling aan de vier elementen: levend water waarin Chlorella groeit en regenwater (element water), verse zuurstof (element lucht), bodem van het meer (element aarde) en zonlicht (element vuur). Een buitenplant heeft een veel krachtiger aura dan een huisplant. Hierdoor gaan huisplanten gemakkelijk rotten en dienen tijdens het bewerken gesteriliseerd te worden om de plant houdbaar te maken. Als planten tijdens de sterilisatie verhit worden boven de 40 graden Celsius dan gaan alle enzymen dood en neemt de opneembaarheid met 80% af! Je hebt van dit soort planten nog maar een rendement van maximaal 20%. ZEN-Chlorella groeit niet alleen buiten op in de 4 elementen, maar ook nog eens op een schone plek in de bergen. Planten die hoog in de bergen groeien zijn altijd krachtiger dan vergelijkbare planten uit het dal. De meren zijn gegraven bij een zuivere berg bron en worden voortdurend gevuld met zuiver bronwater dat een prachtige kristal structuur heeft (dit in tegenstelling tot leidingwater dat dood is, amorf van structuur is en snel gaat rotten). Tijdens het oogsten van de planten van ZEN-Chlorella, worden ze voortdurend gespoeld met bronwater dat rechtstreeks afkomstig is uit de bron. Hierdoor worden de planten zo krachtig dat ze niet gesteriliseerd hoeven te worden. Vervolgens worden ze heel speciaal onder de 40 graden Celsius gedroogd waardoor alle enzymen behouden blijven en de opneembaarheid met 80% toeneemt. Door in levend mineraalrijk bronwater op te groeien kunnen de ZEN-Chlorella planten tijdens hun leven deze mineralen in overvloed opnemen en transformeren tot plant organische mineralen, die goed opneembaar zijn voor mensen.

Tevens beschikt onze bewuste, biologische boer over een patent waarmee hij de plant bij lage temperatuur in een flits onder druk kan zetten waardoor de celwanden open ploppen zodat de in de ZEN-Chlorella aanwezige nutriënten de celwanden gemakkelijk kunnen verlaten zodra u ZEN-Chlorella inneemt. Hierdoor heeft ZEN-Chlorella een effectieve opneembaarheid van maar liefst 94,5%.

Wat zit er in ZEN-Chlorella:

ZEN-Chlorella is een eerste klas voedingssupplement dat tot de absolute top 10 van donkergroene Superfoods behoort. ZEN-Chlorella bevat meer dan 20 verschillende organische, in de plant van nature voorkomende, vitaminen. O.a. bevat ZEN-Chlorella een vitamine-B complex, bètacarotenen, vitamine C, vitamine E, ijzer en Calcium. ZEN-Chlorella heeft de hoogste concentraties Chlorofyl van alle donkergroene Superfoods. ZEN-Chlorella is de hoogste bron van de nucleïnezuren DNA en RNA. Tekort in het lichaam aan DNA en RNA kunnen vroegtijdige veroudering veroorzaken. ZEN-Chlorella is een verbazingwekkend groen super voedsel dat het eigen immuunsysteem in werking zet.

Chlorella verhoogt de productie van rode bloedcellen:

Chlorofyl ontgift de lever en reinigt de darmen. Chlorofyl werkt als een katalysator voor de opname van andere elementen zoals bijvoorbeeld ijzer. Door de aanwezigheid van chlorofyl in alle donkergroene Superfoods van ZEN-Tarwegras kunnen rode bloedlichaampjes opgebouwd worden. Chlorofyl en Hemoglobine (rode bloedlichaampjes) zijn in feite identieke stoffen op de kern na. Chlorofyl heeft een Magnesiumkern en Hemoglobine een IJzerkern. Hierdoor kan het lichaam uit chlorofyl snel Hemoglobine opbouwen door alleen maar de magnesiumkern te vervangen door een ijzerkern. ZEN-Chlorella bevat 4.2 keer zoveel Chlorofyl als andere planten en daarom worden Chlorella cellen wel “de groene bloed cellen” genoemd.

Chlorella en Magnesium:

De krachtige eigenschappen van chlorofyl worden deels veroorzaakt door de Magnesiumkern. Dit zeldzame mineraal speelt een belangrijke rol in ruim 325 verschillende enzymenprocessen die bijna alle vitale processen in het lichaam regelen. Als Magnesium aangeleverd wordt in gechelateerde vorm, dat wil zeggen dat Magnesium en Chlorofyl aan elkaar gebonden zijn in een ring, dan is het extra gemakkelijk voor het menselijk lichaam om de Magnesium te assimileren. Chlorofyl verlevendigt de binnenwand van de ingewanden, vergroot de peristaltische bewegingen, verzacht ontstekingen van de darmen, verlaagt een teveel aan Pepsine en verminderd constipatie.

Grote hoeveelheden Chlorella Groei Factor (CGF) kan de stofwisseling verbeteren.

De grootste waarde van Chlorella is de fascinerende component Chlorella Groei Factor. Chlorella bevat grote hoeveelheden groeihormonen, CGF, die het metabolisme kunnen verbeteren, kracht geven en goed zijn voor huidverzorging.

Onderzoekers hebben ontdekt dat CGF wordt geproduceerd tijdens de intense fotosynthese, waardoor Chlorella zo snel kan groeien. Elke cel vermenigvuldigt zich elke 20 uur in vier nieuwe cellen en het is de CGF die dit snelle voortplantingstempo aanstuurt.

CGF wordt meestal gemaakt van nucleïnezuur (RNA/ DNA) derivaten. CGF bevordert een sneller dan normale groei zonder nadelige bijwerkingen bij kinderen. Bij volwassenen verhoogt het de RNA/DNA functies die verantwoordelijk zijn voor de productie van: eiwitten, enzymen, energie op cellulair niveau en weefselherstel. Verhoogde RNA/DNA functies beschermen cellen tegen een aantal giftige stoffen.

Bij regelmatig gebruik helpt Chlorella bij het herstel van beschadigd genetisch materiaal en vertraagt ​​het verouderingsproces.

Als mensen ouder worden, vertragen cel processen. De celwand, die inname van voedings-/vloeistoffen en de verwijdering van afvalstoffen regelt, wordt minder functioneel. Inname van voedingsstoffen wordt minder efficiënt en meer giftig afval blijft achter in de cellen. Dit leidt tot een toenemende zuurstatus van het lichaam en dat bevordert vele soorten van chronische en degeneratieve ziekten. Bij voldoende inname van voedingsmiddelen rijk aan DNA en RNA, om onze eigen cellulaire nucleïnezuren te beschermen, blijft de celwand efficiënt functioneren en blijft deze schoon en goed gevoed.

Chlorella is rijk aan mineralen die effectief de fysiologische functies kunnen reguleren.

Bijna alle mineralen die ons lichaam vereist kunnen worden gevonden in Chlorella, zoals Selenium, Zink, Mangaan, Kobalt, Koper, Chroom en andere spoorelementen. Deze elementen spelen een essentiële rol in het gezond houden van ons lichaam.

Ontgiften

Chlorella kan het lichaam helpen bij de afbraak van persistente koolwaterstoffen en zware metalen die toxisch zijn zoals Kwik, Cadmium, Lood en DDT. Chlorella heeft deze functie, omdat Chlorella bestaat uit een vezelige onverteerbare buitenkant (20%) en een interne binnenkant vol nutriënten (80%). Van het vezelmateriaal is bewezen dat het daadwerkelijk een binding aangaat met zware metalen en pesticiden die kunnen accumuleren in ons lichaam. Een andere reden is dat Chlorella het hoogste gehalte chlorofyl heeft van alle planten die we kennen. Met behulp van Chlorofyl bouwt het lichaam snel rode bloedlichaampjes op en draagt op die manier bij aan de opbouw van een sterk natuurlijke immuunsysteem en een schone bloedbaan. Chlorella’s reinigende werking op de darmen en andere verwijderingskanalen, evenals de bescherming van de lever, helpt ons bloed schoon te houden. Schoon bloed zorgt ervoor dat metabolische afvalstoffen efficiënt verwijderd worden uit de weefsels.

Afslanken

In sommige gevallen zijn dieet en lichaamsbeweging niet genoeg voor gewichtsverlies. Dat gebeurt wanneer vetcellen zijn volgestopt met gifstoffen uit verwerkte voedingsmiddelen en geraffineerde suikers. Wanneer giftstoffen cumuleren in de vetcellen, krijgen we een trage spijsvertering, obstipatie en de kilo’s lopen snel op. ZEN-Chlorella helpt ons bij de reiniging van gifstoffen, zodat je stofwisseling en darmkanaal de steun krijgen die ze nodig hebben om efficiënter te functioneren.

Chlorella is rijk aan voedingsvezels die de stoelgang verbeteren

Chlorella is rijk aan voedingsvezels en bevorderd gastro-intestinale mobiliteit, ontlasting en het behoud van een gezond spijsverteringskanaal. Chlorella veroorzaakt ook dat de goede bacteriën in onze maag (lactobacillus) zich tot vier keer vaker vermenigvuldigen dan normaal. Dit verbetert de spijsvertering en het vermogen van het lichaam voedingsstoffen op te nemen.

Enzymen vervullen veel belangrijke functies in ons lichaam. Chlorella bevat veel krachtige spijsverteringsenzymen, zoals Chlorophyllase en Pepsine, die onze darmen kunnen helpen bij een regelmatig werking en versterking van ons spijsvertering systeem.

Cholesterol en bloeddruk niveau

Chlorella heeft de neiging om de bloeddruk en het cholesterolgehalte te verlagen. Chlorella beschermt tegen hart- en vaatziekten.

Versterking van het immuunsysteem

Naast het elimineren van toxines, pesticiden en zware metalen uit het lichaam, kan de Chlorella celwand ook de productie van interferon in ons lichaam stimuleren hetgeen belangrijk is voor het immuunsysteem. Als gevolg daarvan kan Chlorella ons immuunsysteem versterken en ons lichaam stimuleren in de natuurlijke afweer tegen kanker. Veel onderzoek heeft aangetoond dat CGF in de kern van Chlorella verantwoordelijk is voor de toename van interferon (eiwitten gemaakt en vrijgegeven door gastheercellen in reactie op de aanwezigheid van ziekteverwekkers zoals virussen, bacteriën, parasieten en tumorcellen).

Overvloedige energie

Een van de redenen waarom wij “ons moe voelen” / “gebrek aan energie hebben”, is het gebrek aan zuurstof in onze cellen. Elke cel in je lichaam heeft een constante toevoer van zuurstof nodig om energie op te wekken. Chlorella kan daadwerkelijk de zuurstof flow in de cellen verhogen, omdat het immers het hoogst bekende percentage chlorofyl van alle planten in de wereld bevat. Chlorofyl reinigt de cellen van de “vermoeidheid veroorzakende gifstoffen” die je beroven van de “kostbare energie gevende” zuurstof. Chlorella overstelpt je lichaam met nieuwe energie door het leveren van meer zuurstof naar je systeem dan welk ander fruit of groente ook. Chlorella werkt als een energie-explosie in je lichaam!

Gebalanceerde lichaam pH-waarde

Het is belangrijk dat de PH waarde van het lichaam gehandhaafd blijft op een neutrale / licht alkalische waarde van 7,2 - 7,4. Ten gevolge van slechte voeding, zoals gekookte en bewerkte voedingsmiddelen en vooral frisdranken (pH-waarde van 2,7 hetgeen zeer zuur is), zijn de meeste mensen niet in de neutrale range. De bovengenoemde voedingsmiddelen zijn een paar duizend keer zuurder dan ons lichaam. De meeste ziekten beginnen en bloeien in een zure omgeving. Het wordt daarom aanbevolen om meer alkalisch voedsel te eten, zoals Chlorella om onze PH-waarde te balanceren.

Huidverzorging

CGF helpt uw lichaam zichzelf te vernieuwen en daarmee vroegtijdige veroudering te bestrijden. CGF is alleen te vinden in Chlorella. Chlorella heeft een unieke mix van de meest krachtige middelen van de natuur die je lichaam voeden en verzorgen. CGF is van nature "ingebouwd" in het hart van elke Chlorella cel in een voor uw lichaam opneembare vorm, zodat uw lichaam er optimaal van profiteert. Hoe werkt het?

CGF geeft eigenlijk je lichaam "het signaal" om nieuwe cellen te bouwen. Met CGF in ZEN-Chlorella krijgt u een constante aanvoer van sterke nieuwe cellen die uw lichaam verjongen en maken dat je je jonger voelt.

ZEN-Chlorella helpt je te genezen van ogenschijnlijke ongeneeslijke gesteldheden door:

De lever te ontgiften hetgeen de sleutel is tot het vrijhouden van toxines in uw andere organen en weefsels.

Het opschonen van uw bloed; gezonde bloeddruk, verwijderen van zware metalen en chemicaliën ter bevordering van een normale gezonde doorbloeding.

Dosering ZEN-Chlorella (200 mg/tab):

Eerste 14 dagen: Neem 2 maal daags 1 uur voor de maaltijd 6 tabs ZEN-Chlorella Sororiniana op een lege maag.

Na 14 dagen slikken: 2 maal daags 10 tabletten of 3 maal daags 7 tabletten, steeds een uur voor de maaltijden innemen op een lege maag

ZEN-Chlorella en ZEN-Spirulina versterken elkaar:

Neem 2-maal daags 6 tabs ZEN-Chlorella Sorokiniana plus 6 tabletten ZEN-Spirulina.

Kinderen t/m 12: 2-maal daags 3 tabs van elk ZEN-Chlorella Sorokiniana en ZEN-Spirulina.

English information about ZEN–Chlorella Sorokiniana

Organic Chlorella Gives Amazing Vitality

Chlorella is a single-cell green algae. It has a spherical shape. Chlorella has a photosynthetic structure no other organisms have. A mature Chlorella cell is capable of replicating into 4 new cells within just one day. The secret of such fast reproduction speed comes from the large amounts of special growth hormones (Phyto-Placental).

ZEN - Chlorella is the premium dietary supplement that contains more than 20 vitamins and minerals including B-complex, beta-carotene, vitamins C and E, iron and calcium. It is the highest source of chlorophyll, which is a liver detoxifier, a bowel cleanser, and a catalyst for the absorption of other elements, including iron. It is the highest source of the nucleic acids DNA and RNA. Reduced levels of DNA and RNA are believed to be implicated in physical deterioration and ageing. It is the amazing green superfood that can trigger your body`s own natural defenses.

ZEN – Chlorella is a raw quality superfood, cultivated and harvested consciously

Micro algae must be cultivated in a clean environment where the water source is pure and uncontaminated, sufficient sunlight and fresh unpolluted air. ZEN – Chlorella is cultivated in pure mountain spring water and enables the Chlorella to absorb the rich beneficial minerals from the spring water and transforming it into organic minerals. Furthermore, the cell walls are broken with a patented low temperature, pressure flash expansion process. The cell walls are cracked, so the nutrients in the ZEN-Chlorella become absorbable for 94.7%.

High Quality Protein Providing 8 Types of Essential Amino Acids

Eight of the amino acids are considered "essential" because they cannot be produced inside the body; they must be assimilated from the food we eat.

ZEN – Chlorella is made up of 60% protein content, providing all 8 types essential amino acids to the human body. It has an superb digestive rate making it an excellent source of protein. (meat and fish contain only 15-20% proteins that are too big for humans)

Chlorophyll Enhances the Production of Red Blood Cells

Chlorella contains 4.2 times the amount of chlorophyll than normal plants, which enhances the reproductive speed of red blood cells. Therefore, Chlorella is also known as “Green blood cells”.

The chemical structure of chlorophyll is very similar to the structure of hemoglobin, except that in hemoglobin the central atom is Iron, whereas in chlorophyll it is Magnesium.

Chlorophyll`s virtues are in part due to its central magnesium atom. This rare mineral plays an important part in 325 different enzyme systems and helps control almost all of our vital processes.

When magnesium is delivered to the body chelated (chemical reaction - magnesium and chlorophyll are bound together in a ring) to chlorophyll it is especially easy to assimilate. Chlorophyll invigorates the intestinal lining, increases peristaltic motion, soothes inflammation, reduces excess pepsin and relives constipation.

Large amounts of Chlorella Growth Factor (CGF) can enhance metabolism

The greatest value of Chlorella lies in the fascinating component Chlorella Growth Factor. Chlorella contains large amounts of growth hormones, CGF, which can enhance metabolism, strength, and even be used for skincare.

Researchers have discovered that CGF is produced during the intense photosynthesis that enables Chlorella to grow so fast. Each cell multiplies into four new cells about every 20 hours, and CGF promotes this rapid rate of reproduction.

CGF is made mostly out of nucleic acid (RNA/DNA) derivatives. CGF promotes faster than normal growth without adverse side effects in children. In adults it enhances the RNA/DNA functions responsible for production of proteins, enzymes and energy at the cellular level, stimulating tissue repair and protecting cells against some toxic substances.

Used on a regular basis Chlorella helps repair the damaged genetic material and slows down the aging process.

As people age, cell processes slow down. The cell wall, which regulates fluids, intake of nutrients and expulsion of wastes, becomes less functional. Nutrient intake is less efficient and more toxic waste remains in the cells. This leads to an increasing acidic condition in the body that favors many kinds of chronic and degenerative diseases. When we have a sufficient intake of foods rich in DNA and RNA to protect our own cellular nucleic acids, the cell wall continues to function efficiently, keeping the cell clean and well nourished.

Chlorella is Rich in Minerals Which Can Effectively Regulate Physiological Functions

Almost all the minerals required by our bodies can be found in Chlorella, such as Selenium, Zinc, Manganese, Cobalt, Copper, Chromium and other trace elements. These elements play a vital role in keeping our bodies healthy.

Detoxifying

Chlorella can aid the body in breaking down persistent hydrocarbon and metallic toxins such as mercury, cadmium, lead and DDT. The reason why Chlorella has this function is that Chlorella is comprised of a fibrous, indigestible outer shell (20%) and its inner nutrients (80%). This fibrous material has been proven to actually bond with the heavy metals and pesticides, which can accumulate in our bodies. Another reason is Chlorella has the highest content chlorophyll, which is the similar component as hemoglobin; therefore, Chlorella can help us build up a strong natural defense system with a clean bloodstream. Chlorella’s cleansing action on the bowel and other elimination channels, as well as its protection of the liver, helps to keep the blood clean. Clean blood insures that metabolic wastes are efficiently carried away from the tissues.

Slimming

In some cases diet and exercise are not enough for losing weight. That happens when fat cells are clogged with toxins from processed foods and refined sugars. When toxins cumulate in the fat cells, we get sluggish digestion, constipation and the kilograms start to add up fast. ZEN - Chlorella helps clean out the toxins so your metabolism and intestinal tract receive the support they need to run more efficiently.

Chlorella is Rich in Dietary Fibers to Enhance Bowel Movement

Chlorella is rich in dietary fibers which help promote gastrointestinal mobility, defecation, and maintaining a healthy digestive tract. Chlorella also causes the beneficial bacteria in our stomach (lactobacillus) to multiply at four times the normal rate. This improves digestion and body’s ability to take in nutrients.

Enzymes perform a lot of important function in our body. Chlorella has a lot of powerful digestive enzymes, such as chlorophyllase and pepsin, which can help our bowels to become regular and strengthen digestion system.

Health Cholesterol and Blood Pressure Level

Chlorella tends to lower the blood pressure and lower cholesterol level because of it characteristics – low calories, low sugar, and low fatty acid, and high fiber, high protein. Therefore, regular use of Chlorella can help to guard against heart disease.

Strengthen the immune system

Besides eliminating toxin, pesticides and heavy metals from the body, Chlorella’s cell wall also can induce interferon production in our body, which is important to immune function. As a result, we said that Chlorella could boost our immune system and stimulate our body’s natural defense against cancer. Many research showed that CGF found in the nucleus of Chlorella is responsible for the increase of interferon (proteins made and released by host cells in response to the presence of pathogens such as viruses, bacteria, parasites or tumor cells).

Abundant Energy

One of the reasons we feel tired, without energy is the lack of oxygen in our cells. Every cell in your body needs constant flow of oxygen to generate energy — otherwise you just feel plain warned out all the time. Chlorella can actually increase the oxygen flow in your cells — because it has the highest known percentage of chlorophyll of any plant in the world. Chlorophyll goes to work inside your cells cleansing out the fatigue-causing toxins that rob you of precious energy-giving oxygen. Chlorella floods you body with new energy by delivering more oxygen to your system than any other fruit, vegetable, vitamin or mineral. It’s like an energy explosion in your body!

Balance your body’s pH

It is very important that to maintain a balance body pH of ideally about 7.2 –7.4. However, due to poor diet of junk food, fast food, overcooked, processed foods, especially soft drinks, which have a pH of 2.7, most people, are not in the neutral range. The above foods are several thousand times more acidic than our bodies. And most of the disease is starts and thrives in an acidic environment. Therefore, it is recommended to eat more alkaline foods, just as Chlorella, to balance our body pH.

Skin Care

The remarkable Chlorella Growth Factor (CGF) provides super youth enhancement to help your body renew itself and fight off the harmful effects of premature aging. CGF is only found in Chlorella and it contains a unique mixture of nature’s most potent agents that nourish and replenish your body. CGF is naturally “built in” in the heart of each Chlorella cell in a way that optimizes your body’s ability to absorb and benefit from it the most. How does it work?

CGF actually gives your body “the signal” it needs to build NEW cells. When you take ZEN - Chlorella with CGF, you get a constant supply of strong new cells to rejuvenate your health and make you feel younger.

If you intake the ZEN - Chlorella daily, you can heal yourself. ZEN – Chlorella helps you cure conditions that seem to have no cure by:

* Detoxifying your liver, which is the key to keeping your other organs and your arteries clear of toxins;

* Cleaning out your blood to maintain healthy blood pressure. It helps to sweep your body clean of heavy metals and chemicals to promotes normal healthy blood flow;

Recommended dosage:

Take ZEN–Chlorella Sorokiniana before meals on an empty stomach: 2 times daily 10 tabs. You can also take daily three times 7 tabs.

When you start the first time: take during 14 days only two times daily 6 tabs, so the body can detox slowly. After 14 days you can start taking 2 times daily 10 tabs or 3 times daily 7 tabs.

Chlorella and Spirulina enhance each other: 2 times daily: 6 tabs ZEN – Chlorella(of 200mg/tab) and 6 tabs ZEN–Spirulina(200mg/tab). Children until 12: 2 times daily 3 tabs Chlorella and 3 tabs Spirulina

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved