ZEN-BiestBoost

ZEN-BiestBoost

ZEN-BiestBoost is hét superfood ter versterking van het immuunsysteem. ZEN-BiestBoost wordt gemaakt van alleen de allereerste biest van de koe. ZEN-BiestBoost bevordert gezonde vetverbranding, gezonde spieropbouw, gezonde huid, gezonde soepele gewrichten, gezonde snelle wondheling.

Wat zit in ZEN-BiestBoost

ZEN-BiestBoost bevat tenminste: 97 immuunfactoren & 87 groeifactoren. ZEN-BiestBoost bevat zeer hoge concentraties mineralen (magnesium, zink, selenium) en vitamines (vitamine A, C, D, B1, B2, B12) en bestaat o.a. uit 97 soorten immuunfactoren en 87 verschillende groeifactoren die de levensduur verlengen en schade herstellen aangebracht door voornamelijk antibiotica en anti-ontstekingsmedicatie.

Door het hoge gehalte aan eiwitten (proteïnen) en probiotica is ZEN-BiestBoost uitermate voedzaam en geschikt voor het onderhouden van een goede darmflora, welke een optimale spijsvertering en opname van voedingsstoffen bevordert

De in ZEN-BiestBoost aanwezige groeifactoren stimuleren de vetverbranding, de spierweefsel opbouw, een effectieve en efficiënte stofwisseling, activeren en onderhouden het immuunsysteem, zorgen voor een verhoogd energie niveau, uithoudingsvermogen en een gevoel van algehele vitaliteit.

De probiotica in ZEN-BiestBoost bevorderen goede darmfunctie ook als deze ernstig tekort schiet en zorgen voor sterke botten. (dit in tegenstelling tot gewone melk producten die het lichaam verzuren en rechtstreeks botontkalking veroorzaken)

ZEN-BiestBoost bevat talloze immuunfactoren die het virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en andere micro-organismen moeilijk maken.

Toepassing

ZEN-BiestBoost is een zuivelproduct, maar de moleculen lijken totaal niet op melkmoleculen. ZEN-BiestBoost is nagenoeg identiek aan mensenmoedermelk maar dan 100 keer zo krachtig. ZEN-BiestBoost is in vele recepten te gebruiken, maar het mag niet verhit worden boven de 40 graden Celsius omdat het dan zijn werkzaamheid verliest. ZEN-BiestBoost is heerlijk in combinatie met bijenpollen, goji bessen en/of andere bessensoorten. Ook is het prima te mixen door je favoriete smoothie of shake.

Oorsprong

ZEN-BiestBoost, ook wel “biest” genaamd, is de melk die afgegeven wordt door Bovine koeien binnen de eerste 6 uren na de geboorte van hun kalf. Melk die na de eerste 6 uur wordt afgegeven door het dier heet overgangsmelk. Helaas verkopen veel bedrijven hun overgangsmelk als wonder product, maar dit is niet hetzelfde. ZEN-BiestBoost is van biologisch gehouden koeien (dus geen vaccinaties!) en de melk is pas afgetapt nadat de kalveren hun aandeel hebben gekregen en vast is gesteld dat ze niets tekort komen. De moleculaire structuur van runderbiest is identiek aan mensenmoedermelk, waardoor het middel geen noemenswaardige bijwerkingen heeft en in grote tegenstelling tot veel hedendaagse medicatie, een uiterst veilig consumentenproduct is.

Hoeveelheid en dosering

Gebruik dagelijks 1 theelepel (3 gram) ZEN-BiestBoost. Een pot ZEN-BiestBoost bevat 200 gram poeder kuur voor ruim twee maanden

Atleten

ZEN-BiestBoost wordt veel gebruikt door topatleten om de sportprestaties en het uithoudingsvermogen tot een maximum te verhogen.

Groeihormoon

Uit onderzoek is gebleken dat ZEN-BiestBoost een uiterst belangrijke rol speelt bij het leveren en op peil houden van het menselijk groeihormoon.

Thymusklier

ZEN-BiestBoost biedt ondersteuning bij het regenereren van onze thymusklier. Deze in ons 4e chakra gecentreerde klier (het hart) speelt een zeer belangrijke rol in ons verouderingsproces en wordt ook wel “the center of youth” genoemd.

Auto Immuumsyteem

Therapeutisch te gebruiken om het auto immuunsysteem gezond te houden: minimaal 1 jaar gebruiken in 3 maal daagse dosering van 3 gram.

Breed spectrum immuunfactoren

ZEN-BiestBoost bestaat voor 100% uit echte biest en is een mengsel van de biest van vele verschillende biologische Bovine koeien, waardoor het een veel breder spectrum aan immuunfactoren en andere goede voedingsstoffen bevat dan de biest van één biologische koe.

India

In het Indiaase veganistisch voedingspatroon Rishis wordt al duizenden jaren biest gebruikt om ouderen op de been te houden.

Tandvlees

ZEN-BiestBoost helpt om goed tandvlees te behouden en helpt het tandvlees na tandheelkundige behandelingen. Smeer direct voor het slapen gaan een kleine hoeveelheid ZEN-BiestBoost direct op het tandvlees.

ZEN-BiestBoost bevat nagenoeg geen lactose, waardoor het ook geschikt is voor de meeste mensen die allergisch zijn voor lactose of lactose intolerant zijn.

Ingrediënten

100% pure biologische runderbiest van de eerste 6 uur na de geboorte (wat structuur betreft identiek aan de eerste moedermelk maar dan ruim 100 maal krachtiger). Product is afkomstig van niet gevaccineerde Bovine koeien.

ZEN-BiestBoost – inhoud en dosering

Een pot a 200 gram - Onderhoudsdosering: 3 gram per dag - Kuur voor ruim twee maanden (66 dagen)

Therapeutische dosering: 3 maal daags 3 gram per dag (bij verzwakte weerstand, vermoeidheid, stress (stress verzwakt het immuunsysteem), gebrek aan slaap (onvoldoende slaap verzwakt het immuunsysteem) en na operaties.

ZEN-BiestBoost helpt het immuunsyteem (dat nog niet door chemo of bestraling kapot gemaakt is) in geval van kanker om de kleine intelligente kanker stamcellen op te ruimen die altijd ongevoelig zijn voor chemo of bestraling. Alleen de grotere logge kanker gezwelcellen kunnen door chemo en bestraling behandeld worden, maar kanker stam cellen niet. Kanker stam cellen deze blijven dus altijd leven en veroorzaken uiteindelijk uitzaaiingen als de levensstijl niet grondig wordt aangepast zodat het immuunsysteem zo sterk gemaakt wordt dat het de kankerstam cellen kan opruimen in het hele lichaam. Wij betreuren het zeer dat de professionals in de oncologie industrie het onderscheid tussen kanker gezwelcellen en kanker stamcellen niet uitleggen aan kankerpatienten, waardoor patienten de kans op bllijvende genezing van kanker vaak definitief ontnomen wordt. Immers: na chemo en bestraling is het immuunsysteem zo vernietigd dat het eigen immuunsysteem nooit meer de kleine intelleigente kankerstamcellen meer kan opruimen, waardoor deze na verloop van jaren uitzaaiingen door het hele lichaam veroorzaken.

Overige Opmerkingen:

Vanwege de invoering van de Codex Alimentarius voor vitamines en voedingssupplementen op 14 dec. 2012 in Nederland doen we de volgende mededeling: De werking van ZEN-planten is niet vastgesteld door een medische instantie. ZEN-BiestBoost voorkomt, ondersteunt en geneest geen ziektes. Wij bij ZEN-Tarwegras achten, de Codex Alimentarius voor vitamines en voedingssupplementen ingegaan in Nederland op 14 dec. 2012, regelrecht in strijd met de Nederlandse Grondwet. Wij vinden het verbazingwekkend dat de farmaceutische industrie middels haar onophoudelijke lobby op Europees niveau in staat is om in een democratisch land als Nederland een wet ingevoerd te krijgen die én in strijd is met de Grondwet én in een klap alle eeuwenoude planten, homeopathische en antroposofische geneesmiddelen van de tafel veegt. Hier prevaleren de miljarden belangen van 1 industrie boven de grondrechten van een heel volk. Het grote publiek heeft door deze wet in feite alleen nog toegang tot chemische medicatie.

Het gezondheids instituut waaraan wij verbonden zijn, heeft na 50 jaar research op duizenden patiënten onomstotelijk vastgesteld dat de kwaliteit van het bloed altijd achteruit gaat zodra door mensen gemaakte chemische stoffen worden ingenomen. Het bloedbeeld gaat dus achteruit bij inname van chemische medicijnen, bij inademen van uitlaatgassen, bij inname van chemisch nagemaakte vitamines of chemische stoffen die aan voedsel worden toegevoegd om ze houdbaar of aantrekkelijk (smaak, geur, kleur, textuur stoffen) te maken.

Dit betekent dat chronisch zieke mensen die dagelijks chronisch chemische medicijnen gebruiken langzaam maar zeker steeds verder in gezondheid achteruit gaan omdat hun bloedbeeld steeds verder afneemt. Alleen een wonder kan deze chronisch zieke mensen met chronisch medicijn gebruik nog redden. Tenzij men op een dag bereid is om oude gewoontes achter zich te laten en met volle kracht bereid is om er alles aan te doen om het bloedbeeld weer gezond te maken. Bewuste mensen kunnen, als ze zich verdiepen in deze materie, bijna altijd wegen vinden om hun bloedkwaliteit aanzienlijk te verbeteren, maar daarvoor hebben ze wel planten nodig die Moeder Aarde vrijelijk afgeeft. We mogen, na invoering van bovengenoemde Codex niets meer zeggen over de werking van planten als je die wilt aanbieden aan consumenten. Daarom uiten wij slechts onze persoonlijke meningen op deze website en kunt u hier geen producten bestellen. Zelfs journalisten mogen niet meer schrijven over de werking van planten, zelfs niet als de leverancier van de planten wetenschappelijk bewijs kan overleggen inzake de werking van de planten.

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved