ZEN-Planten

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

 

Alle ZEN-Planten behoren tot een kleine harde kern van donker groene planten, enzymen en probiotica waarvan gebleken is uit grootschalig onderzoek bij het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida, dat zij de grootste positieve invloed op de kwaliteit van het menselijk bloed hebben van alle planten die we tot dusver kennen. Over de harde kern van genezende planten kunt u op deze website heel veel meer lezen. Op deze website worden geen producten aangeboden en / of verkocht.

Waarom ZEN?

Het woord ZEN dat steeds voor de plant namen staat is een verwijzing naar het woord ZEN uit het Boeddisme. Dit woord is afgeleid uit het Sanskriet en betekent: absorbtie of meditatieve staat. ZEN verwijst naar het stille potente punt in jezelf waar de leegte vorm is en vorm leegte is. Het o-punt dat alles kan voortbrengen. Het midden van het midden waar je als individu verdwijnt. Vanuit het 0-punt wordt energie moeiteloos opgewekt. Planten, dieren en mensen doen het gewelig goed op deze pure scheppende kracht. Planten die door langzame buitengroei verkregen zijn uit schone natuurgebieden zoals onbevolkte binnenlanden of bergen zijn rechtsstreeks voortgekomen uit deze 0-punt kracht. Ze resoneren uitzonderlijk goed met de levensenergie van mensen en uit onderzoek bij Hippocrates blijkt al 80 jaar dat het menselijk bloed letterlijk een gat in de lucht van vreugde springt van holistische donkergroene buiten planten die beneden de 40 graden Celsius gedroogd zijn, zodat alle enzymen nog leven waardoor de opneembaarheid van deze rauwe planten met 80% toeneemt ten opzichte van planten die boven de 40 graden Celsius gedroogd zijn in bijvoorbeeld droogovens.

De harde kern van geneeskrachtige ZEN-planten:

1. ZEN-Tarwegras

2.ZEN-HersenVitaal

3. ZEN-AlgenSuperieur

4. ZEN-Chlorella

5. ZEN-Spirulina

6. ZEN-VitaalTotaal

7. ZEN-Enzymen

8. ZEN-Probiotica

9. ZEN-BiestBoost

10. ZEN-ChinesePlanten

11. ZEN-Colloidaal Zilver * ZEN-Colloidaal Goud * ZEN-Colloidaal Platinum

12. ZEN-Ocean (best Marine Phyto Plankton ever)

Copyright © All Rights Reserved