ZEN-Colloidaal Zilver Water

 

ZEN- Colloïdaal Zilver - EEN EEUWENOUD HULPMIDDEL

 

Een natuurlijk en veilig antibioticum!

Infecties?

Brandwonden?

Snijwonden?

Schimmels?

Ontstoken tandvlees?

Eczeem?

Huidproblemen?

 

GESCHIEDENIS COLLOIDAAL ZILVER

 

Zilver is door de eeuwen heen een belangrijk hulpmiddel geweest voor het bevorderen van een gezond leven. Al sinds1200 jaar staat het bekend als een bacteriebestrijdend middel. Vroeger werd zilver gebruikt om ziektes te voorkomen. Men ontdekte toen al dat ziektes niet verspreid konden worden als men uit een zilveren beker dronk.

In het oude Griekenland en Rome werden zilveren vaten gebruikt om voedsel en dranken in te bewaren, zodat deze vers bleven en beschermd waren tegen besmetting. Boeren wisten dat als je een zilveren munt in de melk gooide deze niet zou bederven als de melk niet direct werd opgehaald of het weer te warm was. Vóór de ontdekking van penicilline werd het volop als antibioticum voorgeschreven tegen infecties, zoals syfilis. Voor 1938 was Colloïdaal Zilver dan ook aangemeld als geneesmiddel in de Verenigde Staten. Toen in 1939 de zilverprijs omhoog schoot naar $100,- per 28,9 gram, verdween het zilverwater. Het is inmiddels aangetoond dat zilver bacteriën binnen zes minuten doodt en zeer effectief is in het behandelen van infecties.

 

COLLOIDAAL ZILVER IS EEN EFFECTIEF ANTIBIOTICUM

 

Colloïdaal Zilver is het meest effectieve en natuurlijke antibioticum ter wereld. Je kunt Colloïdaal Zilver niet alleen gebruiken ter bestrijding van bacteriële en virale infecties, bij schimmels en om te ontsmetten, je kunt het ook inzetten als detoxkuur en zelfs dagelijks innemen om je immuunsysteem te ondersteunen. Dit alles resulteert in meer energie, levenskracht, snellere genezing en verminderde lichamelijke vergiften, zonder enige bijverschijnselen. Vraag je tandarts of gezondheidsdeskundige om meer informatie en adressen waar je Colloïdaal Zilver kunt verkrijgen.

Colloïdaal Zilver, als natuurlijk en veilig antibioticum, is heilzaam en effectief in het voorkomen en behandelen van infecties, wondjes, verbrandingen en huidaandoeningen. Maar tevens is Colloïdaal Zilver een ideaal desinfecterend middel, dat gebruikt kan worden bij het reinigen van de keuken, badkamer en zelf met de was. Water kan gezuiverd worden door een halve theelepel Colloïdaal Zilver met een liter water te vermengen. Zelfs planten met schimmels en andere ziekten kunnen geholpen worden door een kleine hoeveelheid Colloïdaal Zilver aan het water toe te voegen.

 

 

HET GEVAAR VAN ANTIBIOTICA

 

Over de gehele wereld raken bacteriën en virussen meer en meer bestand tegen antibiotica. Het gevolg is dat we te maken krijgen met antibiotica resistente bacteriën. Een gewoon antibioticum doodt misschien een half dozijn ziekte veroorzakende bacteriën die, op hun beurt, steeds meer weerstand ontwikkelen tegen antibiotische behandelingen. En omdat bacteriën deze ontwikkelde weerstand aan andere bacteriën doorgeven verwachten deskundigen dat de algehele weerstand tegen antibiotica drastische zal toenemen.

Het duurt ongeveer 10 jaar om een nieuw antibioticum te ontwikkelen, dat slechts 1 jaar effectief is.

De farmaceutische industrie is dan ook sinds 1987 gestopt met het ontwikkelen van nieuwe antibiotica. Dit houdt in dat er bij een epidemie geen bestrijdingsmiddel meer bestaat.

Een ander, en niet minder groot probleem, is dat antibiotica, behalve het vernietigen van kwade bacteriën, ook de goede bacteriën en organismen in het lichaam doden. Zonder goede bacteriën kan je lichaam niet goed meer functioneren, wat weer nieuwe problemen oplevert. En de bijverschijnselen daarvan zijn vaak niet gemakkelijk te corrigeren.

Colloïdaal Zilver, een natuurlijk en veilig antibioticum, maakt wél onderscheidt tussen goede en kwade bacteriën.

 

 

WAT IS COLLOÏDAAL ZILVER?

 

Van Colloïdaal Zilver is bekend dat het in vitro diverse micro-organismen doodt en het drinkwater zuivert. Colloïdaal Zilver is een oplossing van bijzonder kleine zilverdeeltjes die in zuiver water zweven. Ieder zilverdeeltje heeft een positieve elektrische lading die wordt aangetrokken tot virussen, schimmels, bacteriën en andere ééncellige ziekte veroorzakende organismen die een negatieve elektrische lading hebben. Op deze manier maakt Colloïdaal Zilver de schadelijke organismen onschadelijk.

Zilver water is lichtgevoelig en kan hierdoor gaan oxideren (zie de diagrammen hiernaast). Koop daarom alleen maar Colloïdaal Zilver dat bewaard wordt in een donker getinte violette glazen fles. Het getinte glas zorgt er voor dat de zilverdeeltjes beschermd blijven tegen zonlicht.

 

 

WAAROM VIOLET GLAS?

 

Violet glas blokkeert het volledige spectrum van zichtbaar licht met uitzondering van ultra violet (UVA) en infrarood (IR). Het is bewezen dat deze twee onderdelen van het spectrum zilver en ander organische stoffen tegen oxidatie kunnen beschermen waardoor de levensduur en werking van producten wordt verlengd. Deze diagrammen laten zien dat violet glas de inhoud tegen schadelijke delen van het lichtspectrum het beste beschermt.

 

 

DAGELIJKS GEBRUIK

 

Colloïdaal Zilver kan zowel uitwendig als inwendig gebruikt worden en is een uitstekend voedingssupplement. Dagelijks gebruik van Colloïdaal Zilver wordt aanbevolen om je lichaam tegen bacteriën en infecties te beschermen.

Detox: Het is nooit verkeerd om je lichaam een jaarlijkse schoonmaak beurt te geven. Drink tijdens je detox iedere ochtend 20-30 ml op de nuchtere maag totdat je literfles op is. Om je detox extra kracht bij te zetten kan je een aangepast dieet volgen. Drink tijdens een kuur veel water om het lichaam de mogelijkheid te geven om zich te ontdoen van alle afvalstoffen.

Na een detoxkuur kun je er voor kiezen om dagelijks een theelepel Colloïdaal Zilver op de nuchtere maag in te nemen of wekelijks een eetlepel Colloïdaal Zilver te nemen.

Mondwater: Bij gevoelig of ontstoken tandvlees kan je Colloïdaal Zilver gebruiken om te spoelen en /of te gorgelen.

In geval van wondjes, verbrandingen, eczeem, schimmels, huidaandoeningen of snijwonden wordt Colloïdaal Zilver op de aangetaste plek toegepast, waardoor de genezing sneller zal gaan en de kans op infecties en littekens drastisch minder wordt.

Colloïdaal Zilver is niet irriterend voor gevoelige ogen, neus of luchtwegen.

 

 

UITGEBREIDE GEBRUIKSAANWIJZING:

 

Gebruiksaanwijzing colloïdaal zilver. Gebruik als detox voor de darmen:

 

• Preventief alleen voor volwassenen.

 

• Beginnen met 2 * daags 1 theelepel. Via 1 x daags 1 eetlepel, daarna 2 * daags 1 eetlepel. Uiteindelijk 4 eetlepels. Dit is 30 ml en gelijk aan een borrelmaatje. Bij chronische klachten en bij regelmatig gebruik 2 borrelglazen per dag (60 ml).

 

• Opbouwen in eigen tempo, afhankelijk van conditie van klant (bij ziekte, ouderdom, zwakte) en uitscheidingsreacties (hoofdpijn, buikpijn, diarree, koorts).

 

• Bij uitscheidingsreacties tijdelijk minderen, als men zich weer goed voelt weer verder opbouwen.

 

• Er dient veel water gedronken te worden gedurende de detox; dit versnelt de uitscheiding van de afvalstoffen en het zilver zelf.

 

• Richtlijn duur van de detox: 4 à 5 weken. De detox is beëindigd als er geen uitscheidingsreacties meer zijn. Het kan dus zijn dat er een tweede fles gebruikt dient te worden.

 

• Bij kinderen wordt in principe geen detox geadviseerd. Kinderen mogen echter wel degelijk langere tijd colloïdaal zilver gebruiken in geval van bacteriële en virale infecties of schimmels.

 

• 1 of 2 keer per jaar herhalen. Evt. onderhouden met 1 * per 2 weken een borrelglas.

 

Gebruik in geval van infecties:

• Kinderen vanaf 2 jaar: 1 * daags 1 theelepel. Opvoeren tot 2 * daags 1 theelepel;

• Kinderen vanaf 5 jaar: 2 * daags 1 theelepel. Opvoeren tot 2 * daags 1 eetlepel;

• Kinderen vanaf 9 jaar: 2 * daags 1 theelepel. Opvoeren via 2 * daags 1 eetlepel tot een half borrelglaasje per dag;

• Vanaf 12 jaar: zelfde als hierboven t/m 1 borrelglas per dag;

• Voor zolang als nodig is;

• Bij zwangerschap onderhoudsdosering gebruiken van 1 theelepel p/ dag, maximaal 1 eetlepel per dag;

• Niet gebruiken bij borstvoeding.

 

 

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved