ZEN-Colloidaal Koper & Zink Water

 

ZEN - Colloidaal IJzer Water

ZEN - Colloidaal Zink / Koper Water

ZEN - Colloidaal Magnesium Water

 

Zwakheid?

Vermoeidheid?

Bloedarmoede?

Krampen?

Paniekaanvallen?

Depressie?

Slapeloosheid?

Pijn?

 

 

IJzer

IJzer is nodig voor de groei en een bestanddeel van hemoglobine, de rode kleurstof van ons bloed. Een tekort kan leiden tot zwakheid, vermoeidheid, bleekheid, kortademigheid, onregelmatige hartslag en bloedarmoede.

 

Magnesium (klik hier voor meer informatie over Magnesium)

Magnesium wordt ook wel het anti-stress-mineraal genoemd en vervult zo’n 200 functies in ons lichaam. Een tekort kan resulteren in o.a. geïrriteerdheid, vermoeidheid, slapeloosheid, hartklachten, pijn, depressie, astma, PMS, spierzwakte, krampen, angst- en paniekaanvallen, migraine en hoge bloeddruk.

 

Zink & Koper

Zink en koper moeten in combinatie gesuppleerd worden (ratio 10:1). Zink is een antioxidant en is belangrijk voor een goed werkend immuunsysteem. Het ondersteunt de huidfunctie en regeneratie van kraakbeen en bindweefsel. Het verbetert het metabolisme en werkt antiviraal. Een zinktekort kan resulteren in groeiachterstand, een slecht functionerend immuunsysteem en bloedarmoede.

Koper is betrokken bij vorming van bindweefsel, het ijzermetabolisme, het centrale zenuwstelsel, pigmentvorming van huid en haar, de warmtehuishouding, het cholesterolmetabolisme, het immuunsysteem en de hartfunctie. Koper wordt ingezet als remedie tegen grijze haren, brandwonden, bloedarmoede, parasieten en virale infecties.

In combinatie werkt zink met koper als een echte immuun - booster!

 

Colloïdale Mineralen

Colloïdale Mineralen zijn Zeer klein, zelfs kleiner dan plantaardige mineralen en worden dus zeer goed opgenomen door het menselijk lichaam. Er is veel minder metaal nodig voor een krachtig effect! Uit onderzoek blijkt dat minstens 10 keer minder dan de gebruikelijke hoeveelheid kan worden ingenomen. De kleine deeltjes kunnen ook gemakkelijk de bloed-hersenbarrière passeren, waar de mineralen hun belangrijke functies voor de hersenen kunnen vervullen. Voor onze hersenen zijn mineralen en spoorelementen cruciaal – tekorten worden in verband gebracht met allerlei psychische klachten.

• Niet-toxisch. Door hun kleine formaat kunnen ze organen en weefsels passeren en kunnen ze niet opgeslagen of ingekapseld worden. Alles wat niet nodig is, wordt uitgescheiden.

• Ionisch. De negatieve elektrische lading zorgt voor een ultieme opname in de lichaamscellen.

• Cirkelvormig. Vele soorten colloïdale mineralen zijn niet cirkelvormig. Een gave cirkelvorm van de mineraaldeeltjes zorgt voor een maximaal zetapotentieel. Het zetapotentieel is de elektrische lading rond elk deeltje in de colloïde. Het zetapotentieel wordt gemeten in millivolt. De meest recente technologie garandeert een zetapotentieel van +/- 60 millivolt. Dit zorgt voor een veilig colloïdaal mineraal met de hoogst mogelijke werkzaamheid. De elektrische lading bevat op zichzelf ook helende eigenschappen. Het maximaliseren van het zetapotentieel betekent tevens een langere houdbaarheid.

 

Wat is colloïdaal?

Het woord “colloïdaal” verwijst naar iets dat een zeer kleine deeltjesgrootte heeft en zich in een vloeibaar medium bevindt (zoals water), zonder dat de deeltjes zinken naar de bodem of aan de oppervlakte drijven. In het geval van colloïdale mineralen komt dit vanwege hun unieke elektromagnetische lading en de extreem kleine deeltjesgrootte.

Deeltjesgrootte is een belangrijke factor voor een goede mineralenopname, omdat een fundamentele natuurkundige wet bepaalt dat hoe kleiner een deeltje, hoe groter het relatieve deeltjesoppervlak. Het is dit oppervlak dat het lichaam gebruikt om voedingsstoffen af te breken en te absorberen. Hoe groter dit oppervlakte is, hoe beter voedingsstoffen benut kunnen worden.

Colloïdale mineralen worden door hun extreem kleine deeltjesgrootte veel beter opgenomen dan pillen of poeders.

Colloïdale mineralen zijn dan ook hét antwoord voor mensen met spijsverteringsproblemen, waarbij de absorptie van vitaminen en mineralen sterk verstoord is.

Het is aangetoond dat mineralen afkomstig van stenen en kleisoorten slechts voor 20 tot 40% opgenomen worden. Mineralen worden dikwijls aan (amino) zuren gebonden, om de opname te verbeteren. Gecheleerde mineralen worden voor 50 tot 60% opgenomen. Colloïdale mineralen worden volledig opgenomen. Als de vloeistof enige tijd in de mond gehouden wordt, alvorens door te slikken, dan komt het mineraal direct in het lichaam en wordt gelijk benut.

 

Literatuurverwijzingen:

1. Rieznichenko, L., Doroshenko, A. et al. Iron nanoparticles’ effectiveness for new anti anemic preparations development. Nanocon, 2013, 10, 16-18.

2. Schauss, A.G. An analysis of colloidal mineral claims. Health counselor magazine, 1997.

 

Mineralen:

Mineralen zijn de bron van het fysieke leven en de basis van voeding, omdat het menselijk lichaam bestaat uit ongeveer 4% mineralen. Mineralen controleren elk orgaan en alle elektrische impulsen in ons lichaam. Mineralen, net als de 50 miljard cellen in ons lichaam die ze voeden, zijn afhankelijk van elkaar voor hun werking en daarom hebben we het volledige spectrum nodig, zoals het ook in planten voorkomt. Maar als mineralen niet meer in de grond voorkomen, dan bevatten planten ook geen mineralen en raken wij als mensen mineraaldeficiënt. Mineraal suppletie is dus essentieel.

We kunnen langer overleven zonder vitaminen dan zonder mineralen. Zonder mineralen kunnen vitaminen niet worden geabsorbeerd. Vitaminen zijn eigenlijk zinloos in afwezigheid van mineralen.

Mineralen zijn elementen die afkomstig zijn uit de bodem en kunnen niet worden gemaakt door levende wezens, zoals planten en dieren. Toch hebben planten, dieren en mensen mineralen nodig om gezond te zijn. Planten nemen mineralen uit de bodem op en dieren krijgen hun mineralen binnen door planten of andere dieren te eten. Het grootste deel van de mineralen in het menselijk dieet komt rechtstreeks van plantaardige bronnen, zoals fruit en groenten, of indirect uit dierlijke bronnen. Water bevat ook mineralen en is afhankelijk van waar je woont en wat voor soort water je drinkt. Plantaardige bronnen variëren ook in mineraalinhoud en -gehalten, omdat de bodemgesteldheid overal anders is.

Ons lichaam heeft mineralen nodig (meer dan 100 mg / dag) en spoorelementen (minder dan 100 mg / dag).

De belangrijkste mineralen zijn calcium, magnesium, natrium, kalium en fosfor.

Spoorelementen zijn onder meer ijzer, zink, koper, mangaan, selenium, jodium en chroom.

Mineralen hebben drie functies:

1. Ze bieden structuur bij de vorming van botten en tanden.

2. Ze helpen het normale hartritme, de contractie van de spieren, de geleiding van het zenuwstelsel en een evenwichtig zuur-base evenwicht te behouden;

3. Ze reguleren de celstofwisseling, doordat ze onderdeel zijn van enzymen en hormonen die cellulaire activiteit moduleren.

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved