ZEN-Colloidaal Goud Water

 

ZEN-ColloidaalGoud - EEN EEUWENOUD HULPMIDDEL

 

 

Het gouden levenselixer

Energietekort

Spanningen

Geheugenachteruitgang

Concentratieproblemen

Stemmingsklachten

Lichamelijke veroudering

Gewrichtsklachten

Ontstekingen

Blaasontsteking

Huidproblemen

Tandvlees

 

GESCHIEDENIS COLLOIDAAL GOUD

 

Goud speelt een belangrijke, maar mysterieuze rol in de geschiedenis van de mensheid. In het boek Genesis, het eerste boek van het Oude Testament, wordt er al geschreven over goud dat aanwezig is in de heuvels op aarde. Mozes gaf goud om in te nemen aan zijn volk in de woestijn.

Goud behoort tot de meest edele metalen. De werking van goud is al bekend zolang als de mensheid bestaat. De Chinezen deden gouden munten bij hun kookwater om kleine deeltjes van dit edele metaal binnen te krijgen. Zij waren de eersten die ooit colloïdaal goud maakten. Het woord alchemie is terug te voeren tot het Chinese Kim (goud) en Yeh (vocht). De alchemisten vervaardigden een levenselixer van goud, waarmee het leven aanzienlijk verlengd kon worden. Tevens beheersten zij de kunst om gewone metalen in goud te transformeren.

Paracelsus, de beroemde arts, alchemist en chemicus uit de 16e eeuw, schreef colloïdaal goud voor bij melancholie (“Goud maakt het hart blij”, is een quote van Paracelsus), als levensverlenger en verjongend middel, maar ook als geneesmiddel bij allerlei ziekten. Als voorganger van de moderne farmacologie ontwikkelde hij medicijnen uit metaalmineralen, waaronder goud. Huidig wetenschappelijk onderzoek, dat reeds in 1857 voor het eerst uitgevoerd werd, bevestigt eeuwenoude gebruiksmogelijkheden van colloïdaal goud en onderzoekt werkingsmechanismen.

 

Literatuurverwijzingen:

1. British Patent GB 2219995 A: Non-metallic, mono-atomic forms of transition elements, D. R. Hudson.

2. Abraham, G.E., Himmel, P.B. Management of Rheumatoid Arthritis: Rationale for the Use of Colloidal Metallic Gold. In Press, J. Nutr. Med., 1997.

3. Abraham GE, McReynolds SA, et al. “Effects of colloidal metallic gold on cognitive functions: A pilot study.” Frontier Perspective, 1998; 7:39-41.

 

 

DE KRACHT VAN GOUD

 

Colloïdaal goud is zuiver water met daarin nano deeltjes goud met een negatieve elektrische lading. Deze ultrakleine deeltjes worden heel gemakkelijk opgenomen in het lichaam en kunnen alle cellen, organen en weefsels binnengaan en daar hun werk doen. Wat het lichaam niet (meer) nodig heeft, wordt uitgescheiden. Colloïdaal goud is net als colloїdaal zilver een colloїdaal mineraal, maar heeft een compleet andere werking!

Als goud uit één atoom bestaat (mono-atomisch), verliest het zijn metaaleigenschappen en wordt een supergeleider. Dit was al bij de alchemisten bekend. Mono-atomisch goud komt van nature voor in vulkanische aarde, zeewater en in minutieuze hoeveelheden in de schil van paarse groenten en fruit, zoals blauwe druiven en aubergines. De krachtige en bijzondere werking voor het fysieke lichaam, maar volgens sommige bronnen ook voor het niet-fysieke lichaam, zijn vooral te danken aan mono-atomisch goud. Het beste colloïdaal goud bestaat voor een deel uit mono-atomisch goud. Hoe kleiner de deeltjes, des te helderder de kleur en des te beter werkt het goud.

Ons lichaam, vooral de hersenen, heeft kleine beetjes goud nodig. Deze deeltjes moeten heel klein zijn om de bloed-hersenbarrière te kunnen passeren. Colloïdaal goud van hoge kwaliteit bevat gouddeeltjes met een omvang tussen 0,14 en 4 nanometer. Colloïdaal goud verbetert de geleiding van de zenuwcellen, wat resulteert in een sterk verbeterde werking van de hersenen en het zenuwstelsel. Colloïdaal goud werkt als een katalysator voor hormonen zoals dopamine. Het helpt verslavingen te bestrijden. Colloïdaal goud kan de symptomen van de ziekte van Parkinson doen verminderen en heeft ook een gunstige werking bij de ziekte van Alzheimer en andere hersendegeneratieve ziekten. Tevens heeft het een antidepressief-, anti-angsteffect. Het verbetert het geheugen, de concentratie en verhoogt zelfs het I.Q. Een pilotstudy wees uit dat na inname van 30 mg colloïdaal goud gedurende 1 maand de gemiddelde IQ-score met 20% gestegen was. Dit effect hield 1 à 2 maanden aan. Colloïdaal goud is dus een weldaad voor de hersenen.

Ook is colloïdaal goud een zeer krachtige ontstekingsremmer. Bij reumatoïde artritis heeft het gebruik van goud al een lange geschiedenis, het wordt nog steeds toegepast. Bij deze therapie wordt echter gebruik gemaakt van andere goudverbindingen, die toxisch zijn en veel bijwerkingen geven. Klinisch onderzoek bij chronische patiënten met reumatoïde artritis, die niet reageerden op enig andere vorm van therapie, waaronder de traditionele goudtherapie, liet bij 9 van de 10 patiënten drastische verbeteringen zien na het gebruik van 30 mg colloïdaal goud gedurende een jaar. Drie van de 10 waren zelfs klachtvrij. Er waren geen aanwijzingen van enige bijwerkingen.

Colloïdaal goud verbetert de werking van alle klieren en balanceert de productie van hormonen. Het verbetert de cellulaire functies en verhoogt de aanmaak van collageen. Het werkt zelfs door tot op het niveau van het DNA!

 

 

TOEPASSINGEN

 

* Colloïdaal goud is inzetbaar als een natuurlijke ontstekingsremmer. Zo is het gebruik van goud al zeer lang gebruikelijk bij het bestrijden van reumatoïde artritis, slijmbeursontsteking, en laaggradige ontstekingsbeelden.

* Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat goud goed is voor de menselijke hersenen. Goud bevordert de geleiding van elektromagnetische impulsen in het zenuwnetwerk, wat tot sterke verbetering van de hersenfuncties en het zenuwstelsel leidt. Hierdoor is colloïdaal goud inzetbaar bij allerlei ziektebeelden zoals Parkinson, Alzheimer en andere degeneratieve ziektebeelden die de hersenen en het zenuwnetwerk kunnen aantasten. Ook heeft colloïdaal goud een krachtig antidepressieve werking en bestrijd het angstsyndromen op zeer effectieve wijze.

* Colloïdaal goud is een fantastisch middel om de hormoonhuishouding op orde en in balans te brengen.

* Colloïdaal goud kan de bestrijding van verschillende soorten verslaving ondersteunen. Dit geldt voor verslaving aan drugs en alcohol alsook medicijn-, eet-, suiker- en andere verslavingen.

* Zoals colloïdaal goud de geleiding van de zenuwcellen verbetert, verbetert het ook de geleiding van ons DNA. Ook vermoedt men dat colloïdaal goud in staat is om beschadigd DNA in ons lichaam te repareren.

* Wat doet colloïdaal goud nog meer:

 

Geeft algemeen gevoel van welzijn en meer energie

Verbetert de werking van hormoonklieren

Werkt verjongend

Werkt als een pijnstiller

Zorgt voor geestelijke en lichamelijke ontspanning

Is een tonic voor het hart

Verbetert het zicht

 

GEBRUIKS AANWIJZING ZEN-ColloidaalGoud

 

Gebruik: 1-3 theelepels per dag. Bij klachten: 30 ml per dag. Even onder de tong houden alvorens door te slikken, tenzij anders geadviseerd.

 

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved