2. E-Cover voor geaard slapen
E-Cover dek voor over matras met kleuren gamma in het midden
watermolecuul na liggen op de e-cover
watermolecuul voor liggen op de E-cover

 

2. E-COVER VOOR GEAARD SLAPEN

De E-Cover kan je leven kan veranderen

Hoe vaak lopen wij op onze blote voeten door het zand of over bosgrond? Twee keer per jaar als we op vakantie zijn? Zo is het met de meeste mensen gesteld en dat heeft grote gevolgen voor ons lichaam.

Sinds de jaren 60 is het aantal welvaartsziekten exponentieel gestegen. De reden daarvoor zijn divers. We zijn anders gaan eten, er kwamen E-nummers in ons voedsel en een boel elektrische apparaten in het huishouden. Er kwam een steeds meer afval en vervuiling in ons milieu. Eén essentieel ding veranderde mee namelijk dat de leren zool van onze schoenen werd vervangen door plastic en rubber. Het kenmerk van leer is dat het op een natuurlijke manier je lichaam grondt. Dat wil zeggen dat je overtollige lading (straling) via de grond kwijtraakt en bovendien opgeladen wordt door de goede (lading) straling van de aarde. Wij hebben ons lichaam letterlijk fysiek geïsoleerd van de aarde.

Ons lichaam is van nature plus + geladen en de aarde negatief -. Al onze elektrische apparaten zoals tv, Pc, Gsm, Gps, draadloze huistelefoon, magnetron en waterbed of ijzeren spiralen in de matrassen zijn ook plus geladen. We krijgen daardoor een ophoping van plus lading in de cellen. Met name de rode bloedcellen reageren hierop en gaan klonteren. Een ander negatief effect is spininversie. Cellen horen met de klok mee te draaien. Door ophoping van spanning kan het met de klok mee draaien van cellen verminderen en zelf omkeren. Zo worden cellen die eens gezond waren getransformeerd in slechte cellen. Kankercellen in een gezwel draaien tegen de klok in.

Inmiddels is bekend dat als het voltage in het lichaam beduidend boven de 0,1 Volt komt, dat schadelijk is voor de cel en de celstructuur. De klontering van rode bloedcellen geeft zogenaamd ‘dik bloed’ dat slecht door de haarvaatjes stroomt. Gevolg hier van kan zijn dat we last krijgen van koude handen en voeten, verminderde functie van de organen en vermindering van vitaliteit. Door gebruik van dit laken wordt het lichaam gedurende de slaap geaard. Met andere woorden in korte tijd is de vitaliteit weer terug en kunnen koude handen en voeten weer tot het verleden behoren. Want bloed dat op natuurlijke wijze verdund wordt neemt meer zuurstof op en voert makkelijker koolzuur af.

Door ophoping van lading in het lichaam krijgen parasieten, bacteriën en virussen (bijv griep en Lyme) beter de kans om aan te haken en niet meer los te laten. Recent onderzoek bij tumoren wijst uit dat deze sterk plus geladen zijn. Je kunt je voorstellen dat een afvoer van overtollige lading een algemeen versterkte weerstand geeft. Sommige voltages in mensen kunnen soms oplopen tot boven de 12 Volt!!! Als je ’s ochtends moe opstaat kan dit betekenen dat het lichaam onvoldoende ontstoort is gedurende de nacht. Het kan daardoor zijn natuurlijke functies niet uitvoeren.

De enige plek in het huis waar je lichaam nog ontstoort wordt van een teveel aan Volt is de badkamer, omdat deze natte ruimte ontladen wordt via de aarde draad in het elektriciteitsnetwerk. Wetenschappers uit Amerika (onder andere Oschmann, N. Perricone en David Wolfe) hebben het volgende bedacht: een laken met zilver dat aangesloten wordt op de geaarde radiator of op de aardedraad van het elektriciteitsnetwerk. Het effect is heilzaam en het lichaam wordt 8 uur lang gedurende de slaap ontstoort, zodat het zichzelf weer kan opladen voor een nieuwe dag. Hetzelfde effect als een stevige wandeling op blote voeten in het zand.

4 ledige therapeutische werking van de E-Cover

1. De E-Cover is de absolute Rolls Royce onder de aardingslakens. Het laken gaat een leven lang mee. Het gaat uit van zilver/diamant geleiding hetgeen sneller / beter aardt dan lakens met alleen zilver geleiding. De E-cover ligt over je gehele matras heen als een molton en waar je ook tijdens het slapen belandt in bed je ligt er altijd op. Er zit zoveel zilver/diamant in dat je het niet op de blote huid hoeft te houden om het werkzaam te houden. Dit in tegenstelling tot andere producten met vergelijkbare werking. Je legt het op het matras onder het hoeslaken en het werkt zelfs nog door een pyjama heen. De E-cover heeft rondom het oppervlak een ruime instopstrook en past comfortabel, zoals een molton, over dikke matrassen heen, waardoor het goed blijft liggen.

2. De E-cover legt een kooi van Faraday heen over het matras waardoor alle electrosmog die van onder het bed komt (vanwege electra leidingen die in de vloer onder het bed lopen), wordt tegengehouden. Deze electro smog wordt gemakkelijk via eventuele ijzeren bestanddelen in bedbodems en pocket-verings-matrassen gemakkelijk door gegeven aan de beslaper van het bed. Ook de eventuele electrosmog nadelen die pocketveren kunnen veroorzaken worden door de kooi van Faraday die de E-Cover over het matras heen legt, opgeheven.

3. De E-cover heeft een Inner-Wise symbool. Aangetoond is dat slapen op dit symbool therapeutische en geneeskrachtige werking heeft op patienten.

4. De E-cover heeft een uitgebruid kleuren gamma over het inner-wise symbool heen.Aangetoond is dat slapen op een volledig kleurengamma therapeutische en geneeskrachtige werking heeft op patienten.

E-Covers zijn hier niet te koop. U kunt ze over het algemaan laten maken in onderstaande maten voor ongeveer onderstaande prijzen per jan 2014

E-cover = geaarde molton met diamant / zilver geleiding en met 4 ledige therapeutische werking. Inclusief alle test stekkers en voltmeter

01. 70 x 200 x 30 cm 501,00 euro incl. BTW

02. 80 x 200 x 30 cm 522,00 euro incl. BTW

03. 90 x 200 x 30 cm 542,00 euro incl. BTW

04. 100 x 200 x 30 cm 560,00 euro incl. BTW

05. 120 x 200 x 30 cm 596,00 euro incl. BTW

06. 140 x 200 x 30 cm 632,00 euro incl. BTW

07. 150 x 200 x 30 cm 653,00 euro incl. BTW

08. 160 x 200 x 30 cm 677,00 euro incl. BTW

09. 180 x 200 x 30 cm 728,00 euro incl. BTW

10. 200 x 200 x 30 cm 780,00 euro incl. BTW

e-cover-wanddoek met diamant / zilver geleiding en met 4 ledige therapeutische werking; Inclusief alle test stekkers en voltmeter (voor electrosmog protectie die via de muur komt waar het bed tegenaan staat)

11. 200 x 50 cm 199,00 euro incl. BTW

12. 300 x 50 cm 259,00 euro incl. BTW

13. 400 x 50 cm 319,00 euro incl. BTW

Meer lezen over de E- cover kan op: http://www.esmogcover.com/de

De belangrijkste werking van dit product is de aarding = afladen van het plus voltage van de mens op het min voltage van de aarde. Maar de E-Cover is oorspronkelijk ontwikkeld om mensen die overgevoelig zijn voor electrosmog te helpen middels de kooi van Faraday die de E-Cover over het matras heen legt.

Wetenschappelijk boek over aarding:

Er is een medisch boek verschenen in het engels dat helemaal gewijd is aan aarding en dat kun je bestellen op het internet:

Boek heet: Earthing, the most important health discovery ever?

Geschreven door: Clinton Ober en Stephen T. Sinatra en M.D. Martin Zucker

ISBN 978-1- 59120-283-7 1.

Recentie van een gebruiker van de E-Cover:

Afgelopen Mei kwam ik terug van een 6 maanden verblijf in Azie en had last van extreme vermoeidheid wegens een gist infektie in de darmen. In Juni kocht ik op advies van Hippocrates Health consultant Maryse Moerel het E-cover aardings laken, en langzamerhand ging het beter. Ik heb nu een goede energie en mijn gist infektie is verdwenen. Ik geniet ook een betere nacht rust, heb minder slaap nodig en geen last meer van infecties, verkoudheid e.d. Onlangs heb ik ook het aardingsmatje gekocht voor gebruik tijdens computerwerk, wat enorm effectief werkt, en zelfs na langduring gebruik van de computer ben ik niet moe. Een absolute aanrader voor iedereen die zich wil beschermen tegen de nadelige invloed van elektrosmog!

Eugenie de Jong (Ani Jinba) Amsterdam, November 2012

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved