3. Bellicon Trampoline voor lymfe circulatie

 

3. TRAMPOLINE VOOR LYMFE CIRCULATIE

De Bellicon trampoline is een medicinale tarmpoline die in Duitsland ontwikkeld is voor mensen met rugklachten. De trampoline heeft een bijkomend effect dat in onze ogen nog belangrijker is dan de hulp die het biedt bij rugklachten. In 5 a 10 minuten tarmpoline springen op deze tampoline begint u lymfe systeem, uw belangrijkste reinigings systeem, door te stromen. Voor genezing moeten zowel de bloedbaan als het lymfe systeem op gang gebracht worden, zodat er voeding aangevoerd kan worden en afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Alleen als alles in omloop met een zekere snelheid wordt gebracht begint verbetering van de bloedkwaliteit op te treden waardoor genzing van ziektes het gevolg is.

De Bellicon onderscheidt zich van andere minitrampolines door zijn soepele springmat en zijn sterke elastiekringen. De bellicon is veel elastischer dan minitrampolines met harde, stalen veren; hij veert duidelijk dieper door en veert ook hoger terug. Tijdens het springen zorgt de voortdurend wisselende zwaartekrachtbelasting voor buitengewoon positieve reacties van lichaam en geest (zie de filmclip). Bovendien is trainen op de bellicon® ontzettend leuk!

Al bij een gematigde training op een Bellicon trampoline activeert u op een veilige manier al uw spieren, uw stofwisseling, hart, bloed- en lymfestelsel, en brengt u ook uw geest tot rust. U kunt alleen voor uw plezier en ontspanning springen, maar u kunt de bellicon ook inzetten als intensieve workout of ter preventie van welvaartsziekten zoals:

● Overgewicht en spijsverteringsproblemen (activering van de stofwisseling)

● Nek- en rugpijn en spierverkrampingen (ontspanning van de spieren)

● Stress en depressies (ontspanning door aangeboren wiegreflex)

● Concentratieproblemen (stimulering van bloedsomloop en doorbloeding)

● Evenwichtsproblemen (evenwichtstraining en valpreventie)

● Allergieën en lymfe-stuwing (lymfedrainage)

● Osteoporose (training tegen de zwaartekracht)

 

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved