Topsport

 

ZEN - tarwegras voor topsporters

Topsporters leveren buitengewone lichamelijke inspanningen. De stofwisselings processen die benodigd zijn om deze inspanningen te leveren gebruiken kostbare voedingsstoffen van het lichaam. Daarom is het zeer brede spectrum aan mineralen, vitaminen en sporen-elementen in ZEN -tarwegras tabletten zeer welkom voor het lichaam van de topsporter. Omdat ZEN-tarwegras tabletten onder de 40 graden gedroogd worden, zijn de enzymen niet beschadigd. Het zijn de enzymen in de tarwegras die zorgen voor een snelle opname van de voedingsstoffen in het lichaam van een topsporter.

Topsporters trainen soms vele uren per dag. Hierdoor kan zich melkzuur ophopen in de spieren met als gevolg spierpijn en stijve spieren. Bij sommige sporters verloopt de afvoer van melkzuur langzamer dan gemiddeld en zij hebben langere hersteltijden tussen de trainingen door nodig. Soms zo lang dat zij beter minder kunnen trainen dan hun teamgenoten. Tarwegras helpt topsporters met een vlotte afvoer van de afvalstoffen in de spieren met als gevolg dat de hersteltijd tussen de traiiningen door verkleind wordt.

ZEN - tarwegras is een balans middel. Door de drieledige werking van voeden, ontgiften en zuurstoftoename komt het lichaam als het ware lekkerder in zijn vel te zitten. We zien dat vervolgens het humeur van de sporter hierdoor sterk kan verbeteren. De geest wordt rustiger en de sporter krijgt minder last van faalangst

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved