ouderen

 

Hulpbehoevende mensen zijn vaak ernstig ondervoed:

Als u voor hulpbehoevende oudere mensen zorgt, is het goed om met hen de mogelijkheid van ZEN - tarwegras te overwegen. Het voedsel in bejaarden tehuizen en verzorgingsflats is over het algemeen boven de 40 graden verhit en daardoor krijgen ouderen vaak veel te weinig voedsel binnen met levende enzymen. Juist dikke oudere mensen zijn vaak ernstig ondervoed. Ze krijgen slechts loze koolhydraten binnen. Deze koolhydraten worden omgezet in vetten. Als ze bovendien nog veel medicijnen toegediend krijgen, worden de medicijnresten, waar het lichaam niets mee kan, veilig weggeborgen in de vetdepots. Omdat oudere mensen vaak nooit gevast hebben of ontgift zijn, zijn hun gif niveaus aan de hoge kant. Hierdoor kunnen de vetcellen niet open als zij minder gaan eten. Het is te gevaarlijk voor het lichaam om de afvalstoffen uit de vetcellen los te laten als de gif niveaus al hoog zijn. ZEN -tarwegras gaat de hulpbehoevende oudere van belangrijke bouwstoffen voorzien, die nodig zijn voor herstel en vervanging van complexe lichaamsweefsels. (Zen-Tarwegras producten voorkomen, verbeteren of genezen geen ziektes)

Hulpbehoevende ouderen kunnen last krijgen van stramme gewrichten, dit behoort tot het normale proces van ouder worden:

Oudere gebruikers van ZEN-Tarwegras doen regelmatig verslag van het feit dat stramme pijnelijke gewrichten ten gevolge van ouderdom beter gaan functioneren, na gebruik van ZEN - tarwegras. We hebben gebruikers die alles al geprobeerd hebben in het medische circuit en in het alternatieve circuit en die na een lange vruchteloze zoektocht al binnen twee weken baat vinden bij het gebruik van tarwegras. (Zen-Tarwegras producten voorkomen, verbeteren of genezen geen ziektes, ze helpen normale ouderdomsklachten te verminderen.)

Hulpbehoevende ouderen hebben vaak last van spijsverteringsproblemen die ontstaan door het normale verouderingsproces:

Oudere gebruikers melden ons dat hun spijsvertering beter verloopt door het gebruik van ZEN - tarwegras. Degene die last hebben van verstopping krijgen na inname weer gewoon eenmaal per dag ontlasting.

Verder is het zo dat oudere mensen soms last krijgen van hun maag als ze een keer zwaar/veel/vet eten. Als zij uit eten gaan en van tevoren 10 tarwegras tabletten nemen, verminderd dit probleem sterk. Ook als er een keer teveel alcohol gedronken is op een feest, dan helpt de inname van 10 tarwegras tabletten voor het slapen gaan, ingenomen met een groot glas water, tegen de kater van de volgende ochtend.

Huidproblemen houden vaak verband met spijsverteringsproblemen. Als de spijsvertering beter verloopt, dan kan de huid zichzelf ook verbeteren. Zo hebben we een melding gekregen dat een oudere man met diepe kloven die al jaren lang in de hielen zaten, door het gebruik van ZEN - tarwegras, van dit ouderdoms verschijnsel afgekomen is. Zen-Tarwegras producten voorkomen, verbeteren of genezen geen ziektes, ze helpen normale ouderdomsklachten te verminderen.

Hulpbehoevende ouderen hebben vaak moeite met herstel na operaties:

ZEN - tarwegras helpt om de reststoffen ten gevolge van de narcose en het medicijn gebruik snel af te voeren uit het lichaam. Ouderen kunnen maanden lang last houden van de narcose die zij hebben moeten ondergaan. ZEN - tarwegras helpt met de ontgifting van de resten die achtergebleven zijn. Doordat ZEN -tarwegras de zuurstof opname in het bloed bevordert kan de operatiewond sneller helen. (Zen-Tarwegras producten voorkomen, verbeteren of genezen geen ziektes, ze helpen normale narcoseklachten te verminderen.en normale wondgenezing te versnellen)

Hulpbehoevende ouderen en de dosering van ZEN - tarwegras:

In principe kunnen hulpbehoevende ouderen twee maal daags 5 tabletten ZE(Zen-Tarwegras producten voorkomen, verbeteren of genezen geen ziektes, ze helpen normale ouderdomsklachten te verminderen.)N - tarwegras slikken bij het opstaan en bij het naar bed gaan.

Hele oude/zwakke/zieke mensen kunnen niet veel hebben. Ook gezonde dingen kunnen teveel zijn voor het verzwakte systeem. Daarom kan de dosering het beste geleidelijk opgevoerd worden. De dosering langzaam in 50 dagen opvoeren tot 10 tabletten per dag. Schema voor het opvoeren van de tabletten: dag 1+2+3+4+5: 1 pil, dag 6+7+8+9+10: twee pillen, dag 11+12+13+14+15: drie pillen, dag 16+17+18+19+20: vier pillen, dag 21+22+23+24+25: 5 pillen, dag 26+27+28+29+30: 6 pillen, dag 31+32+33+34+35: 7 pillen, dag 36+37+38+39+40: 8 pillen, dag 41+42+43+44+45: 9 pillen, dag 46+47+48+49+50: 10 pillen. Na 50 dagen slik je aldus 5 's ochtends en 5 's avonds.

Hulpbehoevende ouderen hebben vaak moeite met het slikken van ZEN - tarwegras tabletten:

Ouderen hebben net als kinderen vaak moeite met het slikken van de ietwat ruwe tarwegras tabletten. Voor hen is er ook ZEN - tarwegras poeder te verkrijgen. Dit poeder kan gemakkelijk door een vers geperste groente/vruchten sap gemengd worden. ZEN - tarwegras poeder is 100% rauw/organisch/biologisch en redelijk neutraal van smaak.

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved