Kinderen

 

ZEN - tarwegras voor Kinderen

Wij zelf vinden het lastig om onze vijf kinderen voldoende "rauwe chlorofyl" te eten te geven. Zodra groenten gekookt worden, al is het maar heel even, dan zijn de enzymen dood en is de chlorofyl opname weg. Alleen het eten van veel rauwe donkergroene sla en rauwe spinazie kan hen van chlorofyl voorzien. Onze kinderen lusten veel rauwe groenten, maar het dagelijks eten van veel sla blijft toch lastig voor ze. Daarom geven wij onze kinderen iedere dag 10 tarwegras tabletten. Vijf bij het opstaan en vijf bij het slapen gaan.

ZEN - tarwegras bevat veel chlorofyl. Dat is donker groene bladgroente. Chlorofyl wordt door de plant gemaakt uit zonlicht. Chlorofyl wordt daarom ook wel geconcentreerd zonlicht genoemd. ZEN -tarwegras voorziet een kind in de herfst en winter van extra zonlicht. Het zeer brede spectrum aan mineralen, vitaminen en sporenelementen geeft een kind de kwaliteitsvoeding die het nodig heeft om gecompliceerde weefsels aan te leggen tijdens de groei.

De chlorofyl in ZEN -tarwegras zorgt voor de aanmaak van extra rode bloedlichaampjes in het lichaam. Hierdoor kan er meer zuurstof getransporteerd worden. Zuurstof werkt als een kogel voor ziektekiemen. Hierdoor krijgen bacteriën en virussen minder kans. ZEN - tarwegras gebruiken wij om de weerstand van onze kinderen te verhogen. Natuurlijk moeten kinderen hun immuunsysteem nog opbouwen en daarom zullen zij af en toe kinderziektes krijgen en verkouden worden. Maar het is beslist onze ervaring dat ze minder vatbaar worden en dat ze met veerkracht weer herstellen van ziektes en verkoudheden, hun wonden snel genezen en blauwe plekken vlot weg trekken. We doen hier geen medische claim.

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved