Voor wie is ZEN-Tarwegras

 

ZEN-planten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen, voor zowel kinderen, volwassenen, bejaarden, voor mensen met verschillende huidskleuren en voor alle bloedgroepen, voor amateur sporters en professionals, voor gezonde mensen en zieke mensen. Ook uw huisdieren kunnen baat hebben bij ZEN-planten

ZEN-planten hebben alleen maar positieve invloed op het menselijk organisme en kennen geen bijwerkingen. Wel kunnen de donker groene superfoods het lichaam stimuleren om gifstoffen kwijt te raken. Op zich is dit kwijtraken van gifstoffen een gezonde zaak. Dit komt niet door de planten maar doordat het lichaam bezig is te ontgiften. Door minder in te nemen kun je het ontgiftingsproces rustiger laten verlopen. Als het kwijtraken van gifstoffen te snel gaat kun je diarree, hoofdpijn of vermoeidheid ervaren. Als het ontgiften gepaard gaat met afbraak van vetcellen komen er extra gifstoffen vrij uit de vetcellen en kun je ook hangerig, moe en huilerig worden. Als vetcellen losgelaten worden komen ook gemakkelijk emotionele zaken uit het verleden boven drijven die niet goed verwerkt zijn. Deze ontgiftingsreacties kunnen je de indruk geven dat je niet goed tegen de ZEN-planten kunt, maar het tegendeel is meestal waar. Hoe heftiger de ontgiftingsreacties, hoe toxischer het lichaam, des te meer het lichaam kan opknappen als de toxines eenmaal geloost zijn met behulp van de ZEN-Planten.

ZEN-Enzymen, ZEN-probiotica en ZEN-Biestboost helpen mensen direct met een betere stofwisseling en stimuleren het lichaam niet tot ontgiften.

In de sub - links kunt u nader lezen hoe u ZEN-planten inzet voor volwassenen, topsporters, kinderen, ouderen en dieren.

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved