Dieren

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

 

ZEN - Tarwegras voor dieren

Verwen uw huisdieren met ZEN - tarwegras:

Honden en Katten eten gras omdat ze groene groenten nodig hebben om hun eiwit rijke dieet uit te balanceren. Blikvoer bevat zelden donkergroene bladgroente. Bovendien wordt blikvoer vaak geproduceerd op een hoge temperatuur om het houdbaar te maken, hetgeen resulteert in een dramatisch verlies van voedingswaarden en enzymen.

Het goed nieuws is dat ZEN -tarwegras de nadelen van blikvoer gemakkelijk kan opheffen en geen enkele groene groente is zo voedzaam voor uw huisdier als ZEN - tarwegras. Alle voordelen die dit supervoedsel nummer 1 ter wereld voor mensen heeft, gelden ook voor uw huisdier. ZEN -tarwegras gaat uw huisdier voeden met kostbare mineralen, vitaminen en sporenelementen.

De combinatie van magnesium en calcium zorgt voor een goede botontwikkeling, gezonde tanden en nagels.

Beta caroteen, vitamine C en vitamine E, verwijderen vrije radicalen uit uw huisdier.

Een breed spectrum aan mineralen en aminozuren zorgen voor een goede spierontwikkeling hetgeen vooral gunstig uitwerkt voor grotere huisdieren en show-dieren.

Chlorofyl zorgt voor de ontgifting, bevordert de hemoglobine en stimuleert een goede groei en herstel van weefsels. De kwaliteit van de vacht gaat vooruit. We horen vaak dat een slechte ademgeur en een slechte uitwerpselengeur verbetert na enkele weken inname van ZEN - tarwegras.

Belangrijk om te weten: honden en katten zijn carnivoren (vleeseters). Daarom kunt u uw hond of kat het beste op een rauw (dus niet verhit!!!) vlees dieet zetten. Uw huisdier heeft een mengsel van spier en orgaan vlees nodig. U kunt rollen rauw bevroren spier/orgaan vlees kopen van bijvoorbeeld het merk Carnibest. Bij het vlees doet u een scheutje warm water een theelepel ZEN-Tarwegras poeder en een halve theelepel ZEN-Chorella poeder en een halve theelepel ZEN-Spirulina poeder. Alle vormen van brokken, ook biologische brokken leiden op langere termijn tot zogeheten welvaartsziekten voor uw hond. Tegenwoordig krijgen honden de gekste menselijke ziektes zoals vetophopingen, kanker, diabetes en botontkalking. Dit komt allemaal doordat honden alleen echt gezond kunnen blijven op een rauw vlees dieet.

Papegaaien:

Deze vogels en andere zangvogels hebben veel baat bij tarwegras door de voeding. Alle voordelen wat voeding, ontgiften en zuurstof toename van het bloed die mensen ervaren, gelden ook voor vogels. ZEN - tarwegras is een uitstekende leverontgifter en vogels hebben vaak lever-vet-problemen vanwege de olierijke zaden die zij eten. Verder is het calcium gehalte van vogels moeilijk op peil te houden. Tarwegras bevat potassium hetgeen nodig is om de Calcium te assimileren.

Renpaarden:

Renpaarden kun je vergelijken met menselijke topsporters. Hetgeen tarwegras doet voor topsporters, kan het ook doen voor renpaarden. Paarden die tarwegras toegediend krijgen in hun dieet, kunnen sneller het melkzuur uit de spieren afvoeren, herstellen sneller van blessures, krijgen meer zuurstof transport door het hele lichaam heen, waardoor zij meer kunnen presteren en een verhoogde weerstand tegen ziektes hebben.

Koeien:

Boeren uit Kansas U.S.A geven koeien en stieren met vruchtbaarheidsproblemen als remedie tarwegras. Enkele weken tarwegras kan de vruchtbaarheidsproblemen al geheel doen oplossen.

Kippen:

In 1928, was Charles Schnabel, een voedsel chemicus uit Kansas U.S.A., op zoek naar bloedopbouwend voedsel voor kippen en hanen. Hij gaf de kippen aanvankelijk alfalfa. Maar meer dan 10% alfalfa bleek schadelijk voor de kippen te zijn. Hij gaf de kippen vervolgens allerlei combinaties van 20 verschillende groenten, voornamelijk groene groenten. Maar niets bleek het bloed van de kippen op te bouwen. In 1931 gaf Schnabel uit frustratie bijna zijn onderzoek op. Hij gaf de kippen nogmaals een groen mengsel dat dit keer onvolwassen tarwegras bevatte. Slecht 10% van het voedsel bestond uit tarwegras en de resultaten waren verbluffend. De winter ei productie ging van gemiddeld 38% naar 94% omhoog. De eierschalen werden steviger en er werden meer gezonde kuikens geboren uit de eieren. De lellen van de kippen werden mooi rood en verloren hun pigment niet meer. Schnabel schreef in zijn rapport: " Zelf een kind kan zien hoe kippen blaken van gezondheid als zij jonge tarwegras te eten krijgen."

Ratten en cavia's:

Halverwege de jaren 30, hebben Dr. George Kohler en zijn collega's aan de Universiteit van Wisconsin, ratten en cavia's bestudeerd. Beide diersoorten deden het uitstekend op zomer koemelk en werden ziek en stierven wanneer zij op winterkoemelk moesten leven. Zij ontdekten dat de hoge voedingswaarde van de lente en zomer grassen die de koeien aten bleek hiervan de oorzaak te zijn.

Aan de Universiteit van California Berkeley, lieten dokter Mott Cannon en zijn collega's cavia's in slechte conditie alle tot dan toe bekende voedselsupplementen eten. De cavia's bleven ziek en stierven vaak. Pas als ze gedroogd tarwegras of geperst tarwegras kregen herstelden ze snel en nam de groei weer een aanvang. Typisch in die tijd waren de studies inzake pas geboren cavia's waarbij de kleinste en de zwakste uit het nest binnen 5 weken op tarwegras tot veruit de grootste en de gezondste cavia uitgroeide.

Konijnen:

Na 1940 werd in verschillende laboratoria tegelijk ontdekt dat het groene sap van jonge loten tarwegras en andere grassen, de vruchtbaarheid van verschillende dieren bevorderd. Wanneer een oplossing van het groene sap bij konijnen, katten en fretten geïnjecteerd werd, ontstond een spontane ovulatie. En weer bleek dat de effecten het grootst waren als het groene sap afkomstig was van lente en zomer gras.

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved