3. Hippocrates Diagnostiek

REORGANISATIE VAN DE NEDERLANDSE GEZONDHEIDS ZORG

3. Hippocrates diagnostiek

3a. belangrijkste ziekte- en doodsoorzaken

Volgens Het Hippocrates Health Institute West Palm Beach Florida, zijn niet bacteriën, virussen, parasieten, schimmels de belangrijkste ziekte- en doodsoorzaken. Ook onvermijdelijk ouderdomsslijtage van gewrichten en botten, aftakeling van geestelijke vermogens en afnemende vitaliteit naar mate de jaren verstrijken, worden door Hippocrates niet aanvaard.

Na meer dan 80 jaar onderzoek is gebleken dat alle bovengenoemde verschijnselen slechts gevolgen zijn van dieper gelegen oorzaken. Er zijn een heel aantal zeer belangrijke fundamenten waarop onze gezondheid berust. Als een of meerdere van die fundamenten wankelen, vallen we om en worden we ziek en verouderen we. Er zijn een heel aantal ziekte- doodsoorzaken bekend bij Hippocrates. We zullen de top nummer vijf hier noemen.

de 5 belangrijkste ziekte- en doodsoorzaken zijn (A tot en met E):

A. suiker inname

Onder suiker inname vallen alle verschillende vormen van snelle en langzame suikers.

Op de eerste plaats werkt inname van geraffineerde suiker als een puur vergif voor het lichaam. Geraffineerde suikermoleculen moeten door veel kostbare lichaamsenzymen, vitaminen, mineralen en sporen-elementen afgebroken worden tot kleinere meer bruikbare eenheden voor het lichaam. Op zichzelf leveren deze in stukjes afgebroken suikers, na leegroof van de lichaamsnutriënten, uitsluitend brandstof op voor het lichaam, maar ze leveren geen enkele vorm van voeding op. Naar aanleiding van dit proces krijgen de hersenen een signaal dat er tekort aan nutriënten is en geven het lichaam opdracht om op zoek te gaan naar nutriënten. Dit levert een verlangen naar eten/drinken op, maar hoe meer je eet van voedsel waarin suikers zitten, hoe erger de leegroof van voedingsstoffen wordt, des te meer je weer verlangt naar eten. De meeste westerse mensen raken gevangen in de neergaande vicieuze cirkel die hier beschreven wordt.

Denk niet, omdat je niet van zoetigheid houdt, dat dit verhaal niet over jou zou kunnen gaan, want onder suiker inname vallen niet alleen inname van geraffineerde suikers, maar ook de natuurlijke suikers die in vruchten zitten en de zogeheten langzame suikers die we koolhydraten noemen en zitten in pasta, rijst, aardappelen en brood. Ook inname van deze laatste producten, veroorzaakt een leegroof van nutriënten in het lichaam en maakt dat men steeds weer verlangt naar deze producten omdat de hersenen opdracht geven op zoek te gaan naar aanvulling van nutriënten die nooit gevonden worden in producten uit de suikergroep

Dit laatste is dan ook de reden dat mensen met overgewicht over het algemeen ondervoed zijn en dat juist ondervoeding de reden van hun overgewicht is. Mensen met overgewicht eten teveel voedsel dat hen leegrooft en te weinig voedsel dat hun daadwerkelijk voedt.

De grote boosdoener is hier in feite de voedsel industrie, die ondanks de beweringen in de reclame boodschappen, alleen een zo groot mogelijke omzet en winst op het oog heeft en geen notie heeft van wat hun product nu werkelijk doet met uw gezondheid. Vanuit hun lage bewustzijn, dat gericht is op uitsluitend geldelijke doelen, verkopen ze producten die veelal uitsluitend uit ingrediënten bestaan die het lichaam uithollen. Als ze dit beginnen te beseffen, gaan ze allerlei chemisch nagemaakte vitaminen toevoegen aan hun product die het product nog schadelijker maken voor de gezondheid, omdat chemische vitaminen niet herkend worden door het lichaam en opgeruimd moeten worden, hetgeen een belasting voor het immuunsysteem betekent (lees over dit laatste onderwerp het boek: "Supplementen onder de loep" van Brian R. Clement, uitgeverij Ankh-Hermes bv - Deventer ISBN: 978 90 202 03769 - uitgegeven in 2010)

Verder heeft de inname van alle vormen van suikers niet alleen leegroof van het lichaam tot gevolg waardoor allerlei processen verminderd gaan werken, maar een ander zeer groot en belangrijk nadeel is, dat deze suikers voedingsstoffen zijn voor alle slechte bacteriën, virussen, paracieten en schimmels/candida.

De Suiker - Candida - kanker cirkel

Er zijn meer dan honderd verschillende vormen van Candida. Al deze schimmels groeien snel op suikers. Deze schimmels veroorzaken microscopisch fijne schimmeldraden die de lichaamscellen / weefsels irriteren. Deze geïrriteerde cellen gaan zich vermenigvuldigen om zich zo groot te maken tegen de indringende schimmeldraden. Maar als men suikers blijft innemen, blijven de schimmels groeien en blijven de cellen ongelimiteerd doordelen om deze irriterende schimmeldraden te verdrijven. U begrijpt het al: we praten hier over een verschijnsel dat door medici "kanker"wordt genoemd

Na 80 jaar research, na honderdduizenden patiënten en na miljoenen bloedmonsters, heeft het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Floirda USA onomstotelijk vastgesteld dat suiker en kanker van elkaar houden en dat kanker groeit op suiker. Het is onomstotelijk bewezen dat patiënten die allemaal op het gehele gezondheidsprogramma van Hippocrates worden gezet, waarbij alle patiënten uitsluitend nog levende voeding nemen, dat de testgroep die nog levende vruchten neemt tot een factor 10 keer langzamer geneest van kanker dan de groep kankerpatiënten die ook de vruchten nog laat staan. Bovendien zijn bepaalde hardnekkige vormen van kanker niet te genezen zolang men nog vruchten neemt, terwijl deze hardnekkige vormen van kanker wel tot genezing komen als men geheel zonder vruchten gaan. Deze verschillen werden geconstateerd terwijl alle patiënten geheel geen geraffineerde suikers of langzame suikers meer innamen.

Nu denkt u misschien... het moet niet gekker worden... mag ik nu ook al geen fruit meer eten???? Staat hier nou dat ook vruchten ongezond zijn? Nee dat staat hier niet! Gezonde mensen kunnen 1 a 2 stuks fruit per dag nemen. Het ligt er ook aan wat voor soort fruit u neemt, want het suikergehalte verschilt nogal per vrucht. Tip: bijna alle bessen zijn laag suikerhoudend en bevatten relatief veel voedingsstoffen. Twee toppers: blauwe bessen en frambozen. (gedroogd fruit is hoog suiker houdend en grote matigheid is geboden)

Kinderen kunnen meer fruit eten, want bij jonge kinderen heeft men niet kunnen constateren dat hun bloedbeeld achteruit gaat als zij tot 3 a 4 stuks fruit per dag eten. Dit heeft te maken met het feit dat een kind een andere stofwisseling heeft dan een volwassene. Let op: dit geldt voor kinderen die verder geen suikers nemen zoals brood / pasta / rijst / aardappelen. Heel veel westerse kinderen hebben tegenwoordig een gebrekkige gezondheid omdat zij veel teveel vormen van suiker innemen (twee maal per dag brood met zoet beleg, warme maaltijd met rijst/pasta/aardappelen), zoete toetjes, tussendoortjes zoals fruit, snoep, frisdrank, koekjes, chocola etc. etc.)

Realiseert u zich ook dat het fruit van tegenwoordig vele malen zoeter is dan hoe fruit oorspronkelijk aan de bomen / struiken groeide? Omdat de mens middels inname van zoete stoffen een "bij zichzelf thuis komen gevoel" krijgt en zoete vruchten veel beter verkopen, zijn alle fruitsoorten doorgeteeld en genetisch gemanipuleerd zodat zij tegenwoordig zoeter dan zoet smaken.

Tot slot wil ik u niet onthouden dat de Italiaanse oncoloog dr. Simoncini, zeer goede resultaten heeft met kankerpatiënten door tumoren te injecteren met natriumbicarbonaatzout. Natriumbicarbonaatzout is volgens Dr. Simoncini de enige stof die de tumor, of wel de schimmelkoloniën die zich hebben opgehoopt, kan vernietigen en de patiënte zo directe verlichting kan brengen.

Diverse patiëntverslagen van dr. Simoncini kunt u nader bekijken op deze link

Het bijzondere van beide wetenschappers, dr. Brian Clement en dr. Simoncini is dat zij allebei op hun eigen totaal verschillende manier uitkomen bij het feit dat schimmels en kanker groeien van suiker en dat als je alle suikers wegneemt kanker snel kan genezen (dr. Brian Clement) evenzo kan kanker snel verdwijnen als je met Natriumbicarbonaat oplossingen schimmelkolonies dood (dr. Simoncini).

In Hippocrates worden alle diabetes en kankerpatienten op een 0% suiker inname lifestyle dieet gezet. De resultaten zijn voor beide groepen verbluffend net zoals de resultaten van dr. Simoncini dat zijn.

Wij vinden dat de Nederlandse overheid, vooraanstaande Nederlandse wetenschappers en oncologen voor een 9 weken durende opleiding naar Hippocrates dient te sturen om dit tot op de bodem uit te zoeken, want het is al lang statistisch komen vast te staan dat deze baanbrekende pioniers gelijk hebben en daarom dient kanker en diabetes met grote spoed radicaal anders benaderd en behandelt te worden. Wij vinden dat het geen dag langer mag duren dat kinderen met kanker die in een Nederlands ziekenhuis liggen nog brood / rijst / pasta / aardappelen / zoet broodbeleg / frisdrank / snoep / toetjes en ijsjes mogen eten. Allemaal zaken die de kanker regelrecht in stand houden en laten groeien. Er dient met spoed in dit soort ziekenhuizen een 100% plantaardige rauw voedselkeuken, sproutkeuken en groentesappenkeuken ingevoerd te worden en deze patienten dienen ondersteunt te worden met speciale superfoods zodat hun lichaam optimaal gevoed en gereinigd wordt.

B. stress

Stress is na suikerinname doodsoorzaak nummer 2. Ons immuunsysteem is erg gevoelig voor stress en de kwaliteit van ons immuun syteem is vaak regelrecht afhankelijk van de hoeveelheid stress die we in ons leven ervaren. Zodra ons immuunsysteem niet goed meer functioneert zijn we onvoldoende beschermd tegen indringers. Ook voor het opruimen van ongewenste cellen hebben wij ons immuunsysteem nodig. Chemo en bestraling bestrijden alleen de kanker gezwelcellen, maar de kleinere intelligente kanker stam cel is ongevoelig voor welke vorm van chemo of bestraling dan ook. Alleen een optimaal functionerend immuunsysteem kan de kanker stam cellen in het hele lichaam opruimen. Op het moment dat je middels chemo en bestraling niet alleen de kanker gezwelceleln opruimt maar ook het immuunsysteem blijvend beschadigt , ontneem je kanker patienten de kans op blijvende genezing. Na chemo en bestraling lijken de gezwellen vaak verdwenen, maar omdat de kanker stam cellen altijd nog leven en op reis gaan, krijg je na verloop van jaren overal uitzaaingen. Behalve de prestatie druk die onze westerse samenleving op haar inwoners legt, worden we gebombardeerd met reclame boodschappen die ons allemaal het gevoel geven dat we iets missen als we niet iedere 3 jaar een nieuwe auto nemen en niet tenminste 1 keer per jaar met het vliegtuig op vakantie gaan. Ook de blootstelling aan al dit soort keuzes geeft de mensen mentale en emotionele stress. Ook de sterk verhoogde blootstelling aan allerlei vormen van straling bezorgt het lichaam spanning. Zo zien we heel duidelijk dat mensen die naast zendmasten en / of electrische hoogspanningskabels leven allerlei gezondheidsklachten oplopen. Ook militaire radar, GSM straling dektelefoons, wekkerradios en WIFI zijn zeer slecht voor de gezondheid

C. Toxische belasting

Levendbloedonderzoek en traditioneel bloedonderzoek bij het Hippocrates Health Institute in West Plam Beach Florida laat onomstotelijk zien dat de kwaliteit van het bloed altijd achteruit gaat als men chemische stoffen innneemt. Ieder vorm van chemisch medicijnen gebruik compromitteert de kwaliteit van ons bloed. Ook inname van chemisch nagemaakte viatmie C, E A etc. doet de kwalietit van het bloed achteruit gaan. Daarom zijn alle chemische nagemaakte vitamine preparaten inclusief vitamine C bruistabletten waarvan er voor meer dan een miljard ieder jaar over de toonbank gaan, ronduit slecht voor je gezondheid.

Vlees is o.a. toxisch vanwege de chemicalien die er gebruikt worden om het o.a. houdbaar (geur, kleur, smaak en houdbaarheidsstoffen) te maken, vanwege de chemicalien (herbiciden, fungiciden, pesticiden) die de koe via het grazen binnen heeft gekregen en vanwege de chemische medicijen die de koe bij ziekte en preventief toegediend krijgt.

Vis is toxisch omdat het bijna altijd belast is met zware metalen die de vis gedurende zijn hele leven in zichzelf opstapelt als hij het zeewater via de kiewen binnenkrijgt en filtert. Als je lichaam eenmaal belast is met zware metalen kun je ze niet meer kwijtraken tenzij je speciale behandelingen ondergaat zoals electrolytische aqua voeten baden of dagelijkes magnetische kleibaden. Als we bij mensen een combinatie zien van belating van zowel schimmels als ook zware metalen dan die we bijna altijd dat deze combinatie tot kankervorming lijdt.

Alle door de waren wet veilig geachtte en goed gekeurde kleur, geur, smaak en houdbaarheidsstoffen verminderen de kwaliteit van het menselijk bloed.

D. PH balance van het bloed

Door de inname van zuivel producten en dierlijke eiwitten en vetten gaat de kwaliteit van het menselijk bloed achteruit. het menselijk bloed zegt altijd NEE tegen gebakken, gebraden, gestoomde, gewokte, gekookte, gepasteuriseerde dierlijke producten. Het maakt het bloed niet uit of deze producten van biologische afkomst zijn. Het maakt het bloed niet uit of men rood vlees vervangt door wit vlees. Het maakt het bloed niet uit of men alleen nog maar vis eet in plaats van vlees en het maakt het bloed niet uit of het linksdraaiende yogurt is in plaats van melk. het maakt het bloed niet uit of men gewone of scharrel eieren eet. Het bloed zegt altijd nee tegen dierlijke verhitte producten. Zuivel, vlees en vis verzuren het lichaam, net als koolhydraten, suikers en chemicalien. Als de PH van het bloed onder druk komt te staan wordt er Calcium uit de botten gehaald om de zuurbrand van het bloed te blussen. Calcium is het meest alkalische element dat het lichaam ter beschikking staat om de zuurbrand van het bloed te blussen. Hierdoor ontstaat na verloop van decennia vlees, vis en zuivel eten bot-ontkalking. osteoperose is dan ook het hoogst ter wereld in de westerse zuivel producerende landen. Melk is geen witte motor die de botten sterk maakt.. Melk, yogurt, karnemel, kaas, vlees, vis en eieren veroorzaken rechtsstreeks verzuring van maagdarmen en zetten de PH van het bloed onder druk en dwingen het bloed om calcium aan de botten te onttrekken zodat het bloed haar zuurbrand kan blussen. Mensen met beginnende osteoperose dienen zichzelf te ontzure. Dit is de enide blijvende manier waarop verdere botontkalking stop gzet kan worden.

E. Dehydratatie

De meeste mensen boeken een verblijf bij Hippocrates omdat ze ernstige gezondheidsproblemen hebben waarvoor de allopatische artesen nooit een oplossing konden aandragen. Iedere keer weer zijn er gemiddeld 2 op de 12 patienten binnen drie dagen geheel klachten vrij. Hun jarenlange chronische ernstige ongemakken verdwijnen binnen 3 dagen als sneeuw voor de zon. Dit komt omdat deze mensen uitgedroogd waren. Tijdens het verblijf bij Hippocrates krijg je de hele dag vers geperste groene groentesappen en sprout sappen. Ook wordt je uitgenodigd om gezuiverd water te drinken. Door de inname van beduidend meer vloeistoffen dan men gewend is, blijkt dat sommige mensen helemaal niet wezenlijk ziek zijn maar gewoon uitgedroogd zijn. Zodra dit euvel door veel drinken wordt verholpen, verdwijnen de klachten. Decennia lang onvoldoende vloestoffen tot je nemen kan leiden tot ernstige ziektes en de dood.

3b. levende bloedanalyse

3c. holistisch onderzoek

JA !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Copyright © All Rights Reserved