videos Maryse Moerel

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

 

In de verschillende grijze links hierboven kunt u verwijzingen vinden naar video films die de spiritiele leraar Maryse Moerel gemaakt heeft. Maryse Moerel is tevens yoga docent, meditatie leraar en gecertificeerd Hippocrates Health Educator. In haar vroegere leven was zij jurist. In haar huidige leven is zij de moeder van 5 tiener kinderen van 19 / 18 / 15 / 12 en 12 jaar. Deze films zijn gratis en u kunt ze kostenloos delen met andere mensen die de informatie in deze video's willen gebruiken.

Waarom zijn er video's?

In de eerste plaats omdat niet iedereen even gemakkelijk informatie tot zich kan nemen via geschreven woorden. De vijf kinderen van Maryse Moerel (en zij zelf ook) zijn alle vijf Dyslectisch. Via een lezing kennisoverdracht geven werkt voor velen sneller en efficienter dan lezen.

In de tweede plaats zijn er video's omdat hetgeen gelezen wordt lang niet altijd toegepast kan worden. Soms is er een levende leraar nodig om hetgeen je weet ook in de practijk te gaan brengen.

Als mensen eenmaal chronisch ziek worden heeft dat in veel gevallen ook consequenties voor hun werk en inkomsten. Als er nauwelijks nog geld is om van te leven wordt genezen op natuurlijke wijze ook lastiger omdat je hiervoor anders moet gaan leven, eten, voelen en denken. Hoe leer je dat? Wie kan jou daarmee helpen en wat kost dat? Door de films te bekijken kunt u in uw eigen huis kosteloos contact gaan maken met het nieuwe bewustzijn waardoor u steeds beter een beeld krijgt van het nieuwe genezen van de toekomst. De video's over het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida hebben al velen geinspireerd om zaken anders aan te gaan pakken en gezonder te gaan leven in meer harmonie met de Aarde.

Het zijn uitsluitend zelf gemaakte zeer eenvoudige niet voorbereidde spontane opnames die zonder budget gemaakt zijn. De opnames zijn bedoeld voor kennis overdracht aan mensen die daar behoefte aan hebben. Ze kunnen mogelijk uw bewustzijn verruimen inzake oude vaste geroeste denkpatronen.

De video's zijn onderverdeeld in verschillende onderwerpen die elk hun eigen link hierboven hebben.

Copyright © All Rights Reserved