9. tv opnames Man Bijt Hond inzake groentesap voor kinderen

 

Link naar tv opnames voor het televisie programama "man Bijt Hond".

Deze opnames zijn gemaakt omdat de voorzitter van de Nederlandse Veringing van Kinderartsen aan de minster van Volksgezondheid heeft gevraagd om zogeheten "Energie drankjes" voor kinderen tot en met 13 jaar te verbieden, omdat ze verduiveld slecht zijn voor de gezondheid. Minister Edith Schippers heeft hieraan geen gehoor gegeven , omdat zij vindt dat ouders zelf op hun kinderen moeten passen. Wij vragen ons af hoe dat mogelijk is als de overheid moeders in feite zo snel en zo lang mogelijk aan het werk wil hebben. Babies zijn nog geen 3 maanden oud of ze dienen naar een creche gebracht te worden. Hoe kunnen werkende moeders in hemelsnaam in de gaten houden of / hoe en wanneer hun puberende tieners energiedrankjes kopen tijdens schooltijden. Wij vinden dit een totaal onrealistische argumentatie van minister Schippers. Maryse Moerel heeft zelf 5 tieners in huis en op al hun middelbare scholen staan glimmende frisdrank automaten en wordt er frisdrank en snoep verkocht in hun schoolkantines . Hoe kun je verwachten van tieners dat ze cola laten staan als deze je meteen bij binnenkomst in glanzende automaten tegemoet straalt?

Man bijt hond (NCRV / KRO) : Gezonde energie drankjes

 

Waarom zijn frisdranken een onvergefelijke fout in ons voedselmodel:

Frisdranken bevatten suiker. Suiker is doodsoorzaak nummer 1 omdat alles wat niet thuis hoort in je lichaam (virussen, bacterien, parasieten, schimmels) een feestmaal heeft aan suiker

Frisdanken hebben een natuurkundige + lading van rond de 283. Je gezonde dramcellen zijn negatief geladen accu's . De frisdrank verouderd darmcellen versneld omdat ze hun gezonde spanning verliezen op de hoge plus lading van frisdrank

Frisdranken hebben een PH - zuurgraad van rond de 3 a 3,5 en zijn 500.000.000 tot 1000.000.000 keer te zuur voor het menselijk lichaam.

Als we niets aan ons voedsel model doen, zullen de kosten voor de gezondheids zorg onbeheersbaar blijven groeien

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved