7. meditatie video's

 

MEDITATIE VIDEO'S

Meditatie is een niet meer en niet minder dan een stuk gereedschap waarmee je kunt proberen te Zijn wie je werkelijk diep van binnen bent. Hier wordt verwezen met de woorden: " wie je diep van binnen bent". Maar hetgeen je bent, is niet met woorden te omschrijven. Je zou net zo goed kunnen zeggen: Mediatie is een stuk gereedschap waarmee je kunt proberen te ervaren hoe uitgestrekt en allesomvattend je eigenlijk ver van buiten bent.

De hedendaagse mens is in een staat geraakt, waarbij hij geheel wordt voortgedreven door zijn ego. Onder het ego versta ik hier het emotionele en mentale lichaam. Deze beiden zijn zo onbeheerst en overheersend in de mens aanwezig, dat de mens in feite als een robot wordt voortgedreven op de nukken van het ego. Zolang het ons voor de wind gaat in de wereld en we nog over voldoende gezondheid beschikken denken we wel dat we "in control" zijn en dat we zelfstandig beslissingen nemen die ons leven in positieve zin beinvloeden, maar dat is een illusie. Onze emoties en gedachten kleuren onze kijk op de wereld eenzijdig in. Met als gevolg dat al ons denken, voelen en handelen geheel bepaald worden door ons ego. We zijn niet vrij om werkelijk te zien wat we voor ons hebben. We zijn niet vrij om werkelijk te ervaren hoe zinderend dit leven is. En tot slot zijn we niet vrij om ons handelen te beperken tot uitsluitend praktische daden die werkelijk zinvol zijn.

Sitting meditation for women on classical music with movements - 4 minutes - English.wmv

http://www.youtube.com/watch?v=tqKz2ssj-58

Mediatie voor vrouwen van 4 minuten op muziek met beweging - Nederlands - Maryse Moerel.wmv

http://www.youtube.com/watch?v=1YbJey32--U

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved