Historie ZEN-Tarwegras

Superfoods

Een "Raw Food" dieet bestaat uit het eten van rauwe groenten, kiemen, zaden, noten en vruchten. Mensen die zich houden aan een zogeheten Raw Food dieet beschikken vaak over een buitengewoon goede gezondheid. Om de vitaliteit nog meer op te tillen, zijn de Raw Food Mensen er in de loop van de jaren achtergekomen dat er bepaalde soorten voedsel bestaan die over wel heel bijzondere eigenschappen beschikken. Deze bijzondere producten die de vitaliteit een krachtige extra stimulans geven worden Super Foods genoemd.

Historie ZEN-Tarwegras

Maryse Moerel is in 2008 begonnen met Super Foods. De aanleiding was haar eigen oudste kind dat 22 kilo te zwaar was. Volgens de obesitas poli van het AMC ziekenhuis in Amsterdam zat hij op de rand van obesitas. Het was haar een raadsel waarom haar zoon te dik was, aangezien hij geheel vegetarisch leefde er geen snoep of frisdank in huis was en hij voldoende bewoog. Ze begon hem te voeden met tarwegras en het gevolg was dat de vetcellen open gingen en de gifstoffen het lichaam verlieten. Het was een toxineprobleem, aldus Maryse. Vetcellen mogen van het lichaam niet open als de toxine niveaus in bloed en lymfe te hoog zijn. Het lichaam slaat al haar toxines, die ze niet kwijt kan, op in de vetcellen omdat ze daar het meest veilig opgeborgen zijn. Pas als een Superfood zoals tarwegras toxine levels naar beneden trekt, wordt het voor het lichaam veilig om giffen uit vetcellen te dumpen. Inmiddels gebruiken al haar vijf tiener kinderen Super Foods en Maryse legt uit dat ze daardoor uitzonderlijk vitaal functioneren. Kinderen die verkeerd eten hebben veel minder capaciteiten, ze gebruiken soms slechts vijftig procent of minder van hun mogelijkheden. Super Foods zijn voor opgroeiende kinderen zo belangrijk omdat ze de essentiële voeding aanleveren voor de opbouw van hun hormoonstelsel, hun zenuwstelsel en hun hersenen.

Op de lijst met superfoods staat tarwegras al 70 jaar met stip op nummer 1. Dit is dan ook de reden dat wij dit product op deze website onder de aandacht van alle mensen willen brengen. Je hoeft immers geen Raw Fooddist te zijn om gebruik te kunnen maken van dit wonderbaarlijke superfood. Met behulp van ZEN - tarwegras kun je jezelf voeden zonder dat je meteen Raw Fooddist hoeft te worden, je kunt jezelf ontgiften zonder dat je hoeft te vasten, je kunt meer souplesse / weerstand / uithoudingsvermogen krijgen zonder dat je intensief hoeft te sporten. Je kunt er meer van in balans raken zonder dat je hoeft te mediteren. Op deze site kunt u alles lezen over de werking van tarwegras.

Geschiedenis van de ontdekking van tarwegras

Tarwegras werd ontdekt door de landbouwchemicus F. Schnabel die hierin een krachtige regenerator vond voor het lichaam. Zijn hele verhaal en argumentatie vindt u in de bundel “De Groene Kracht”. Later werd het gepromoot en onderzocht door dokter Ann Wigmore. Zij heeft meer dan dertig jaar kanker patienten geholpen met tarwegras. Uit haar successen is het Hippocrates Health Institute Florida voortgekomen. Dit Institute is uitgeroepen tot het beste en meest succesvolle Gezondheids Instituut ter wereld. Dit Instituut wordt al ruim vijftig jaar geleid door artsen en het beschikt over een eigen onderzoekslaboratorium, waarin gegevens worden bijhouden van alle patienten. Dit Instituut, gelegen in West Palm Beach Florida beschikt over een schat aan informatie en statistieken inzake de geneeskrachtige werking van tarwegras en rauwe plantaardige voeding.

Tarwegras is rijk aan chlorofyl, m.a.w. blad-groen. Dit bladgroen is datgene wat Bircher-Benner “gesublimeerde zonne-energie” noemde. Alle groene planten bevatten dit bladgroen, maar niet allemaal in dezelfde gunstige hoeveelheden. In principe is elk bladgewas, rauw gegeten goed om zich te voorzien van dit bladgroen.

Earp Thomas, natuurkundige en bodemexpert, isoleerde in tarwegras meer dan 100 elementen. Hij kwam tot de vaststelling dat tarwegras een volledige voeding is. 10 kg. tarwegras zou een voedingswaarde hebben die vergelijkbaar is met 150 kg. van de beste groente. We moeten dit cijfer enigszins relativeren. Alles hangt ervan af, wat we verstaan onder “voedingswaarde”. Wanneer we de “grote 3”, koolhydraten, eiwitten en vetten, buiten beschouwing laten zou dit wel eens kunnen kloppen. Het gaat dan vooral om de bijzondere “biologische waarde”. Indien wij onze groenten allemaal ‘rauw’ zouden gebruiken, zou het contrast waarschijnlijk minder groot zijn.

Dr. Richard Willsater ontdekte dat de chlorofylmolecule een grote gelijkenis vertoont met hemoglobine, de rode bloedkleurstof. De chlorofyl-molecule verschilt slechts in het centrale element. Hemoglobine heeft een ijzer kern en chlorofyl een magnesium kern. Dit is de reden waarom het lichaam snel uit chlorofyl extra hemoglobine kan opbouwen.

Frans Muller, een andere natuurkundige, meende dat chlorofyl het natuurlijke bloedvormende element is voor alle planteneters, omwille van de grote moleculaire gelijkenis en gebruikte het daarom bij bloedarmoede.

Dr. Bircher zei: “Chlorofyl verbetert de functie van het hart, werkt in op het bloedvatensysteem, de ingewanden, de uitgang van de baarmoeder en de longen. Het verhoogt de zuurstofverversing en is daarom een versterkend middel dat, gelet op zijn stimulerende eigenschappen, met geen ander kan worden vergeleken”.

Ann Wigmore genas in haar leven duizenden mensen van kanker met behulp van tarwegras. Uit haar levenswerk kwam het Hippocrates Health Institute onder leiding van doctoren Brain Clement en Anne Maria Clement voort. Dit Institute traint jaarlijks duizenden patienten hoe ze zichzelf kunnen genezen van chronische ziektes waar de reguliere geneeskunde geen raadt mee weet. Alle patienten krijgen twee maal per dag een shot van 20 ml Tarwegras en doen dagelijkse implants met 60 ml tarwegras.

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved