6. ZEN - tarwegras bij verslavingen aan sigaretten, alcohol en drugs

6. ZEN - tarwegras bij verslavingen aan sigaretten, alcohol en drugs

Sigaretten, alcohol en drugs zijn verzurend voor het lichaam en ondermijnen daarom de gezondheid. Ze zijn niet alleen slecht voor de gezondheid op het moment dat ze worden ingenomen, maar ze hebben daarnaast ook nog een venijnige adder onder het gras liggen, omdat ze bij regelmatig gebruik verslavend werken. De verslaving is niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk.

Roken

Een sigaretje kent soms sterke associaties met een gevoel van even tijd voor je zelf te hebben, even mogen genieten, even pauze van je werk, even pauze van de problemen die je lastig vallen. Verslaving aan het roken is voor een belangrijk deel emotioneel/geestelijk en in onze ogen geeft het boekje: "De Opluchting" op kostelijke wijze inzicht in hoe je emotionele lichaam en je geestelijke lichaam, jou voor de gek houden en je steeds weer in de ban van je verslaving weten te houden. Door de humoristische inzichten die het boekje "De Opluchting" jou biedt in je emotionele / geestelijke verslaving, kun je van je rookverslaving afkomen. Met dit boekje ga je de veel snellere weg van inzichten in plaats van dat je een lange en zware weg moet gaan op discipline en doorzettings vermogen. De opluchting is geschreven door Jan Geurtz, ISBN nummer: 90-263-1609-7.

Toxische stoffen tasten het redelijk denkvermogen aan

Door langdurige inname van verslavende verzurende, giftige middelen, kan het lichaam zo uit balans raken dat allerlei kwalen ontstaan. Voor deze kwalen moeten soms zware medicijnen geslikt worden, die op hun beurt het lichaam nog meer belasten met een scala aan toxische medicinale stoffen. Het lichaam krijgt last van hoge bloeddruk, ongecontroleerde bewegingen, slapeloosheid etc. Al gauw tast de lichamelijke disbalans ook de emotionele en geestelijke balans aan en de verslaafde mens wordt prikkelbaar, onredelijk, leugenachtig en is niet meer in staat om zijn situatie in alle redelijkheid te overzien en de verslaafde is al helemaal niet meer in staat om gedegen actie te ondernemen die het lichaam weer in balans kan brengen.

Door het slikken van ZEN-tarwegras tabletten worden toxische stoffen ten gevolge van inname van sigaretten, alcohol en drugs voor een groot deel het lichaam uitgewerkt. Het lichaam komt dan wat tot rust omdat het niet meer continu overprikkeld wordt door te hoge gif niveaus. Dit heeft mede tot gevolg dat ook de emotie en de geest wat kunnen kalmeren. Bij inname van 3 maal daags 10 ZEN -tarwegras pillen, verdwijnt bij sommige de lust tot inname van alcohol. De alcohol smaakt als het ware niet meer. Als lichaam, emotie en geest wat rust krijgen, kan de verslaafde zijn situatie weer beter overzien en krijgt deze mogelijk net het beetje extra energie dat hij nodig heeft om orde op zaken te stellen. Ook voor het besluit om jezelf te laten helpen door derden, desnoods in een afkick kliniek, heeft een verslaafde moed en energie nodig. ZEN - tarwegras kan een verslaafde helpen om tot besluiten te komen. Ook verslaafde rokers kunnen door tarwegras net dat beetje extra energie en moed krijgen om te stoppen.

Ontwenningsverschijnselen

ZEN - tarwegras ondersteunt je lichaam op krachtige wijze gedurende het gehele ontwennings proces. Als het lichaam eenmaal gewend is aan 2 maal daags 5 tabletten per dag, in te nemen meteen bij het opstaan en vlak voor het slapen gaan (innemen met een groot glas water) dan kan de dosering opgevoerd worden naar drie maal daags 10 tabletten. Alcoholisten, rokers en drugs verslaafden zijn vaak zwaar ondervoed. Vaak hebben ze jaren lang niet echt goed voor zichzelf gezorgd, laat staan dat ze voldoende rauwe voeding, groentesappen en Super Foods tot zich genomen hebben. Het gebeurt dan ook vaak dat de gestopte roker of gestopte drinker grote behoeft voelt om te gaan snoepen. Vooral chocola en allerlei pittige borrel nootjes/ kaasjes/worstjes zijn dan favoriet. Maar daar zit alleen maar verzurende brandstof in en absoluut geen voeding. Dat is dan ook de reden dat de gestopt roker/drinker de neiging heeft om mateloos door te snoepen. Het lichaam vraag om voeding en het krijgt alleen brandstof, dus blijft het lichaam doorvragen naar voeding. De gestopte roker/drinker wordt daarom steeds weer opgejut om meer chocola/borrel hapjes/kaasjes/worstjes te consumeren.

3 maal daags 10 tarwegras tabletten gaat de gestopte roker/drinker van echte voeding voorzien. Hierdoor komt het lichaam eindelijk aan bouwstoffen en kan de hang naar snoepen sterk verminderen. Uiteraard helpt het innemen van levende plantaardige rauwe voeding ook om de snoep behoefte te verminderen. Let wel: netjes eten uit de schijf van vijf gaat je snoep behoefte absoluut niet verminderen. Gestopte rokers/drinkers dienen gedurende langere tijd zichzelf vol te stoppen met zogenaamde Super Foods. Tarwegras wordt al meer dan 80 jaar in de Raw Food Wereld beschouwd als Super Food nummer 1 op aarde. ZEN - tarwegras tabletten zijn dan ook een goed en krachtig begin om jezelf te voeden. Pas als je lichaam door en door gevoed is met mineralen, vitaminen, sporenelementen, plantaardige koud geperste olie, plantaardige eiwitten en enzymen, komt de voorturende vraag naar eten in de hersenen tot rust.

Ontgiften van de lever en de alvleesklier

ZEN - tarwegras tabletten zijn uitstekende lever en alvleesklier ontgifters. Vooral de lever van alcoholisten heeft het zwaar te verduren gehad. Alcoholisten die stoppen met drinken doen er verstandig aan om 1 tot 2 jaar lang tarwegras te slikken om de lever de kans te geven zich gedurende langere tijd te reinigen. In combinatie met een 100% plantaardig rauw voedsel dieet gaat het reinigen van de lever uiteraard sneller. Ook mensen die nog teveel alcohol gebruiken kunnen hun lever ontlasten door 3 maal daags 10 tabletten ZEN - tarwegras te slikken. Maar zolang overmatig alcohol wordt ingenomen zal dit steeds weer de lever belasten. Mensen die overmatig alcohol gebruiken zijn eigenlijk altijd verslaafd te noemen en voor hen is er in feite maar 1 oplossing en dat is geheel stoppen met drinken. Iedereen die verslaafd is, denkt altijd dat hij kan minderen, maar dat is een illusie. Het overgrote deel van de mensen gebruikt alcohol onder bijna alle omstandigheden matig. Het gaat namelijk tegen je basis natuur in om stoffen in te nemen die lichaam, emotie en geest aantasten en je beroven van je zelfbeschikkings recht. Zodra je tot de veel kleinere groep mensen behoort die overmatig alcohol gebruikt, ben je onderhevig aan dwangmatige inname aan alcohol. De inname is dwangmatig, omdat ieder mens in de basis verlangt naar gezondheid en gelukzaligheid. Door overmatige inname stompt de mens af en wordt hij steeds verder verwijderd van zijn diepste behoeften naar gezondheid en gelukzaligheid. Dit proces kun je omschrijven als een negatieve spiraal die alleen te doorbreken valt door geheel te stoppen met de inname van de stof waaraan men verslaafd is.

Waarom hameren we hier zo op het belang van geheel stoppen? Als je overmatig rookt, drinkt of drugs gebruikt, gaat al het tijdelijke genot dat je hiermee verwerft, uiteindelijk ten koste van je algehele lichamelijk, emotionele en geestelijke gezondheid. Op een mooie dag ga je dood en ben je van je aardse lichaam verlost. Of op een mooie dag je bent zo beroerd, dat je besluit te stoppen, om de rest van je leven nog op een plezierige manier verder te kunnen leven op de aarde. Wij willen niet dat alcoholisten de mooie dag, waarop ze besluiten te stoppen, uitstellen / afstellen met behulp van onze ZEN - tarwegras tabletten. Inname van de tabletten ontgift de lever en het lichaam van de verslaafde voortdurend, waardoor deze in feite langer kan ontkomen aan de gevolgen van zijn verslaving. Dit is NIET de goede weg. Er is maar 1 weg en dat is: eerst geheel stoppen en daarna jezelf op de been helpen met ZEN - Tarwegras.

Anti kater middel

Mensen die eenmalig op een feest een keer teveel gedronken hebben kunnen ZEN-tarwegras tabletten gebruiken als anti kater middel. Voor het slapen gaan 350-500 ml water drinken (groot glas) en 10 tot 15 tabletten tarewegras innemen. Dit verminderd de kater van de volgende dag aanzienlijk.

groentesappen ontgiften en verlevendigen het gehele lichaam

Dit is een link naar een YOUTUBE filmpje waarin Maryse Moerel meer uitlegt over de werking van het reinigende ontzurende basis groene groenten sap waarvan mensen met chronosche klachten eigenlijk iedere dag 1 1/2 liter zouden moeten drinken. Dit sap dient altijd dagelijks vers gemaakt en gedronken te worden.

Klik hier voor een demonstratie film waarin twee pikante groentesappen gemaakt worden die vaak door ex rokers en drinkers lekker gevonden worden

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved