5. ZEN - tarwegras bij last van schimmels en candida

5. ZEN - tarwegras bij last van schimmels en candida

Schimmels en candida treden veelal op bij een verstoorde darm functie. Vooral vrouwen kunnen chronisch last krijgen van candida o.a. in de vagina (witte vloed). Tussen de tenen kan chronische last van zwemmers eczeem ontstaan. Maar ook als men geen uiterlijke tekenen van schimmel of afscheiding heeft, kan men voortdurend last hebben van een verstoorde darmfunctie ten gevolge van een teveel aan schimmels. Bij uiterlijke kenmerken van een teveel aan schimmels schrijft de huisarts een schimmeldodende vaginale pil voor of schimmel dodende zalf of poeder voor tussen de tenen. Vaak is het uiterlijke probleem daarmee tijdelijk verholpen, maar vaak leven de schimmels nog in het lichaam in te grote getallen voort en komt het probleem na verloop van tijd weer terug. Als men last heeft van schimmels, dan kunnen ZEN-tarwegras pillen de darmen helpen om hun balans weer terug te vinden. Zen-tarwegras is een balans middel en de tarwegras duwt het menselijk lichaam als het ware richting haar ideale balans door het van essentiële voedingsstoffen te voorzien, door het te ontgiften en door het afweer systeem te stimuleren door de hemoglobine opbouw van het bloed. Daarnaast zijn de ZEN-tarwegras pillen vezelig en bevorderen ze een dagelijkse soepele stoelgang.

Vervuilde darmen met een oud en dik darmslijm nemen voedingsstoffen niet of nauwelijks op. Dat kan de reden zijn dat u moe en lusteloos blijft, ook al bent u gezonder en minder gaan eten. Als de darmfunctie ernstig verstoord is, dan kan het zinvol zijn om een kuur van 10 dagen te doen waarbij het oude darmslijm geheel wordt afgebroken. Dit kan tegenwoordig gebeuren door simpelweg 10 avonden lang een pil te slikken. Darmreiniging kan ook geschieden door een serie kolomreinigingen. Maar dit laatste is voor veel mensen te duur en/of te ingrijpend. Naast het slikken van de darmreinigingspil dient men een parasietenkuur te slikken, omdat bij de afbraak van het oude darmslijm parasieten vrijkomen. De vrijgekomen parasieten moeten onschadelijk gemaakt worden, omdat ze anders elders in het lichaam gaan nestelen. Tijdens de 10 dagen darmreiniging is het aan te bevelen om uitsluitend rauw plantaardig voedsel tot je te nemen. Heeft u hier interesse in dan kunt u een consult van 60 minuten boeken op consult@tarwegras.info. Kosten 60 min. consult: 80 euro (wordt niet vergoed door verzekeringsmaatschappijen).

Na de reiniging kan men capsules met poeder slikken die de darmflora weer opnieuw helpen op te bouwen. Met behulp van de nieuwe schone darmflora kunnen uw darmen dan eindelijk weer voedingsstoffen gaan opnemen.

Maar werkelijk het aller belangrijkste dat overmatige schimmelgroei stimuleert, is de inname van suiker. Helaas geldt dit niet alleen voor de inname van geraffineerde suiker (die wij vanuit het Rauw Food principe als zeer schadelijk voor een menselijk lichaam beschouwen), maar ook voor de inname van vruchtensuikers. Wie chronisch last heeft van schimmels en chronische darmklachten heeft ten gevolge van schimmels, doet er verstandig aan om de schimmels radicaal uit te hongeren. Schimmels leven op suikers. Ga 24 maanden geheel suikervrij op een rauw food dieet (ook geen fruit of zoete groentes) en de schimmels sterven letterlijk uit. De resultaten zullen blijvend zijn. Indien u dit niet kan opbrengen vanwege gehechtheden aan verzurend voedsel (snelle en langzame suikers zoals koolhydraten) dan is er nog een andere (ook vrij drastische) mogelijkheid die u in een consult met Maryse Moerel kunt bespreken.

Ook hier geldt weer dat het drinken van 1,5 a 2 liter van het reinigende geheel suikervrije verse groentensap dat thuis vers geperst dient te worden, bijdraagt aan versnelde opruiming van schimmels. Schimmels leven immers het liefste in een verzuurde omgeving en het basis groene sap ontzuurt het lichaam.

Dit is een link naar een YOUTUBE filmpje waarin Maryse Moerel meer uitlegt over de werking van het reinigende ontzurende basis groene groenten sap waarvan mensen met chronosche klachten eigenlijk iedere dag 1 1/2 liter zouden moeten drinken. Dit sap dient altijd dagelijks vers gemaakt en gedronken te worden.

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved