4. ZEN - tarwegras bij herstel na operaties

4. ZEN - Tarwegras bij herstel na operaties

Voor, tijdens en na een operatie krijgt een mens vaak allerlei medicijnen toegediend, zoals pijnstillers en penicilline. Daarnaast gaat men onder gehele of gedeeltelijke narcose. Al deze medicijnen laten sporen achter in het lichaam. Narcose bezorgt sommige mensen, behalve een pijnvrije operatie, ook jaren lang sluimerende bijwerkingen. Bijwerkingen zijn bijvoorbeeld: licht in het hoofd, sneller hoofdpijn, sneller vermoeid, minder weerstand, wit/grauw zien in het gelaat. ZEN - tarwegras helpt om voor, tijdens en na de operatie het lichaam op te schonen van lichaamsvreemde stoffen. Hierdoor ben je snel weer over je narcose heen en verloopt je algehele genezing sneller.

Als je in een ziekenhuis ligt, krijg je meestal alleen voedsel dat als brandstof kan dienen, maar dat wij beschouwen vanuit het Raw Food principe als dood en levenloos en aldus als uitsluitend extra ballast voor het zieke lichaam. Als je ziek bent vraag dan je geliefden om rauwe noten, zaden en kiemen voor je mee te nemen. Laat ze ook iedere dag vers geperste groetensappen (geen vruchtensap zolang je ziek bent!) voor je meenemen.

Het is keer op keer bewezen in uitgebreid klinisch onderzoek van het Hippocrates Health Institute Florida en in hun navolging door ander wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door vooraanstaande universiteiten in Amerika dat het genezingsproces van eigenlijk iedere ziekte veel sneller en blijvender verloopt als ook alle vruchtensuikers geheel worden uitgesloten.

Onthoud jezelf, als je ziek bent, van iedere vorm van verzurend eten, dat wil zeggen: geen inname van dierlijke eiwitten en neem geen simulanten zoals, koffie, thee, suiker, chocola, alcohol, sigaretten.

Toen ik zelf twee keer een periode van twee weken in het ziekenhuis ben verbleven met mijn te vroeg geboren tweeling, achtte ik werkelijk alles dat het ziekenhuis mij voorzette aan eten ongeschikt voor menselijke consumptie. Toen ze mij vroegen wat ik dan wel wilde eten, vroeg ik om vers fruit. Maar dat konden ze mij helaas niet geven omdat het verse fruit in 2000 wegbezuinigd was door het Ziekenhuis. In een dergelijke, "voedsel arme" omgeving is ZEN - tarwegras echt een life-saver. Als het goed voelt, kunt U de dosering opvoeren naar 3 maal daags 10 tabletten. Wel geleidelijk de dosering opvoeren, want een lichaam dat echt ziek is kan weinig hebben en kan ook onverwachts op gezonde dingen reageren.

Als u bloed verloren heeft, is het ook raadzaam ZEN - tarwegras drie keer per dag te slikken. Het chlorofyl in ZEN - tarwegras is bijna identiek aan de rode bloedlichaampjes die de zuurstof transporteren in uw bloed. Het belangrijkste verschil tussen chlorofyl en rode bloedlichaampjes is, dat chlorofyl een magnesium kern heeft en rode bloedlichaampjes een ijzer kern hebben. Het lichaam kan met behulp van de chlorofyl snel rode bloedlichaampjes opbouwen. Uit gezonde dierproeven is keer op keer gebleken dat dieren al binnen een week beduidend meer rode bloedlichaampjes hebben, als ze gevoerd worden met tarwegras.

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved