3. overgewicht en obesitas

3. overgewicht en obesitas

Let op! We gaan hier tegen alle conventies in! Mensen met overgewicht en obesitas (ernstig overgewicht) zijn meestal ZWAAR ONDERVOED. Ja, u leest het goed. Juist de dikke mensen hebben gierende tekorten aan voedingsstoffen.

Een lichaam dat een tekort heeft aan echte voedingsstoffen te weten: vitaminen, mineralen, plantaardige eiwitten, sporenelementen, heeft altijd honger. Honger naar eten. Wat deze mensen ook kiezen uit het door medici en voedingsdeskundigen onderschreven dieet, ze krijgen nooit hun tekorten aangevuld. Namelijk, alles dat verhit is boven de 40 graden Celsius bevat geen enzymen meer en daarom zullen de voedingstoffen nauwelijks nog opneembaar zijn. Niks kan deze mensen van hun honger gevoel afhelpen. Dit hongergevoel wordt alleen maar erger door het eten en drinken van: vlees, vis, kaas, melk, brood, boter, beleg, rijst, aardappels, pasta, gekookte groenten, gebrande noten. Allemaal zogenaamd gezonde dingen die volgens de uitvinders van de "Schijf van Vijf", noodzakelijk zijn voor een mens. Maar ze zijn op termijn allemaal fataal voor het behoud van je goede gezondheid. In geen enkel van de opgenoemde producten zitten de voedingsstoffen die het lichaam werkelijk nodig heeft.

Het enige voedsel dat een lichaam langjarig jong, vitaal en gezond houd is het eten van RAUWE PLANTAARDIGE VOEDING. In het Hippocrates Health Institute in Florida, USA is nu meer dan 52 jaar onderzoek gedaan naar dit dieet en het is inmiddels aan de hand van duizenden case studies bewezen dat een mens kan genezen van de vreselijkste ziektes en aandoeningen als hij bereid is over te schakelen op het eten van rauwe groenten, planten, vruchten, zaden, noten en kiemen. Het Hippocrates Health Institute Florida wordt internationaal erkend en officieel bekroond als het beste health institute ter wereld. Dit rauwe plantaardige dieet, dat de patiënten bij Hippocrates krijgen, wordt aangevuld door de inname van zogenaamde rauwe SUPERFOODS. Superfoods zijn bepaalde soorten voedselsoorten die over superieure aantallen voedingsstoffen bevatten. Met behulp van de inname van Superfoods kunnen bepaalde tekorten sneller worden opgeheven. Op de lijst van alle super foods staat tarwegras al meer dan 50 jaar met stip op nummer 1.

Vet is niet iets slechts. Vet kan gezien worden als een belangrijk orgaan dat bepaalde stoffen aan het bloed afgeeft die o.a. de suikerspiegel regelen. De gezondheid is alleen in balans als je niet te veel en niet te weinig vet hebt. ZEN - tarwegras is een balans middel en we zien dan ook dat de tarwegras het lichaam begeleid naar haar ideale balans. Dat wil zeggen dat mensen met teveel vet gaan afvallen en mensen met te weinig vet aankomen. Soms zien mensen er aan de buitenkant slank uit maar hopen er zich in het lichaam toch gevaarlijke hoeveelheden vet op rond de organen. Moderne weegschalen kunnen het visceraal vet aangeven. Visceraal vet is het vet dat zich in de interne buikholte bevindt rond de vitale organen in het bovenlichaam (buik). Onderzoek toont aan, dat zelfs bij een constant gewicht en lichaamsvetgehalte, de verdeling van vet verandert en het vet geneigd is zich te verplaatsten naar de buik, vooral na de menopauze. Visceraal vet wordt meestal aangegeven op een schaal van 1 tot 59. 1 tot 12 zijn gezonde waarden, 13 tot 59 geven aan dat er teveel visceraal vet is. Wij maken persoonlijk mee dat vrouwen die op een 90% rawfood dieet leven na de menopauze een visceraal vet hebben van 2 en een stofwisselingsleeftijd van 12 jaar. In dat opzicht hoeven vrouwen van boven de 45 zichzelf niet neer te leggen bij allerlei ouderdomskwalen, maar kunnen zij wel degelijk zichzelf sterk verjongen door op een rawfood dieet over te schakelen.

Mensen met overgewicht die wel zorgvuldig letten op wat ze eten kunnen toch soms hun overgewicht niet kwijtkraken. Ze komen gemakkelijk aan als ze teveel eten, maar vallen nauwelijks af als ze sterk minderen. Vooral mannen en vrouwen die boven de 45-50 jaar komen kunnen met dit verschijnsel te maken krijgen. Maar ook jongere mensen en zelfs kinderen lopen tegenwoordig tegen dit probleem aan. Heel vaak heeft het lichaam in die gevallen te kampen met hoge giflevels in het lichaam. Alles wat slecht en schadelijk is voor het lichaam en dat het lichaam niet kwijt kan, wordt opgeslagen in de vetcellen. De vetcellen fungeren als veilige bufferdepots voor onveilige / schadelijke stoffen. Ingekapseld in het vet doen de gifstoffen het lichaam het minste kwaad. Als je wilt afvallen moeten de vetcellen afgebroken worden, met als gevolg dat de schadelijke stoffen ook vrijkomen. Als zich al hoge giflevels in het lichaam bevinden, dan zou het veel te gevaarlijk zijn om daar nog extra gifstoffen bij te lozen uit de vetcellen, met als gevolg dat de vetcellen DICHT blijven. Als je in die situatie 2 maal daags ZEN - tarwegras gaat slikken, wordt het lichaam geleidelijk gereinigd. De giflevels gaan omlaag en de vetcellen kunnen geleidelijk aan hun gifstoffen op een veilige manier afgeven, waardoor het vet percentage van de cel kan verkleinen. Wij hebben een jongen van 14 jaar met obesitas die al jaren stond op een vegetarisch suikervrij dieet en die alsmaar dikker leek te worden, in twee jaar tijd 24 kilo zien afvallen met behulp van ZEN - tarwegras. Let wel: tarwegras is geen afval pil, maar mensen die een caloriearm dieet aanhouden en toch niet afvallen, kunnen heel veel baat vinden bij de inname van tarwegras. En uiteraard geldt ook hier weer dat het thuis zelf persen van verse groentesappen enorm veel goed doet aan de reiniging en vitalisering van het menselijk lichaam.

Dit is een link naar een YOUTUBE filmpje waarin Maryse Moerel meer uitlegt over de werking van het reinigende basis groene groenten sap waarvan mensen met chronosche klachten eigenlijk iedere dag 1 1/2 liter zouden moeten drinken. Dit sap dient altijd dagelijks vers gemaakt en gedronken te worden.

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved