2. kanker / chemotherapie

2. kanker / chemotherapie

Kanker is het ongelimiteerd onnodig doordelen van cellen in het lichaam. De afleescodes van de cellen zijn als het ware beschadigd of verstoord, waardoor er bij een genoeg aan bepaalde cellen geen celdelingstop plaats vindt. De cellen zijn als het ware de weg kwijt.

Verstoring van een goede gezondheid begint in de basis altijd bij een tekort aan nutriënten in het lichaam of een teveel aan gifstoffen, parasieten, virussen en/of bacteriën. Ook erfelijke ziektes komen in meer of mindere mate naar voren afhankelijk van de algehele weerstand, conditie en vitaliteit van de persoon.

Tarwegras bevat natuurlijke organische nutriënten in hoge concentraties die het lichaam voeden. Zijn uw darmen/stofwisseling verstoord, dan raden wij eerst een darmreiniging aan. Met een paar goed gereinigde darmen kunt u optimaal gebruik maken van alle hoogwaardige nutriënten die in tarwegras zitten. Als u tarwegras slikt in combinatie met door u zelf geperste groenten dan wordt uw lichaam pas echt van hoogwaardige voeding voorzien en die voeding heeft u hard nodig in uw strijd tegen kanker. Mensen met kanker raden wij aan om een sapcentrifuge te kopen, zodat u sap kunt maken van groeten (paprika / venkel / komkommer / selderij / tomaat / citroen). In geval van kanker maakt u GEEN fruitsappen en ook de zoete groentes zoals biet en wortel moet u vermijden. Iedere vorm van suiker, ook de van nature voorkomende suikers in zoete groentes, fruit, honing, agave en gedroogd fruit, voeden de kanker. Zowel candida als ook kanker gebruiken alle vormen van suiker om zichzelf te vermenigvuldigen. In het Hippocrates Health Institute is gebleken dat kankerpatienten die zich geheel onthouden van alle suikers tot een factor 10 keer zo snel genezen als patienten die nog bijvoorbeeld fruit eten. Ook bepaalde kankervormen die vroeger niet genazen, blijken toch te kunnen genezen zodra de patient 100% suikervrij en 100% dierproduct vrij gaat.

Tarwegras bevat veel chlorofyl. In Chlorofyl is geconcentreerd zonlicht opgeslagen. Chlorofyl heeft dezelfde moleculaire structuur als hemoglobine. Het enige verschil tussen Chlorofyl en hemoglobine is dat Chlorofyl een magnesium kern heeft en hemoglobine een ijzer kern heeft. Hemoglobine is een eiwit dat zich in de rode bloedcellen bevindt. Het geeft bloed de rode kleur. Er zitten ruim 630 miljoen hemoglobine moleculen in een enkele rode bloedcel. Elke dag wordt ongeveer een honderdste deel van het hemoglobine vernieuwd. In 100 dagen wordt alle hemoglobine door het lichaam vernieuwd. Hoe vitaler u bent, hoe sneller de hemoglobine cellen zich vernieuwen. Hemoglobine is verantwoordelijk voor het transport van de zuurstof (O2) en koolstofdioxide (CO2). Chlorofyl verhoogt de productie van hemoglobine in het lichaam waardoor meer zuurstof door het lichaam getransporteerd kan worden. Chlorofyl heeft geen bijwerkingen en lijkt alleen maar positieve effecten te bewerkstelligen. Studies bij dieren hebben aangetoond dat dieren met zeer lage aantallen rode bloedcellen binnen 5 dagen na behandeling met tarwegras al genormaliseerde aantallen rode bloedcellen verkregen hadden.

Er is aangetoond dat chlorofyl de groei en ontwikkeling van onvriendelijke bacteriën kan stoppen. Dit geldt zowel voor intern (slikken van tarwegras) als extern (aanbrengen op de huid) gebruik van tarwegras.

Tarwegras bevat hoge concentraties anti oxidanten die schadelijke vrije radicalen in het lichaam opruimen. Uw lichaam raakt geleidelijk haar gifstoffen kwijt die mogelijk in de basis het probleem kunnen zijn van uw chronische ziekte.

Tarwegras bevat organisch Selenium. Selenium vormt de kern van bepaalde enzymen die schadelijke stoffen ten gevolge van oxidatie opruimen.

Tarwegras staat al sinds vele tientallen jaren bekend om haar krachtige ondersteuning van het immuunsysteem. Een goed functionerend immuunsysteem helpt ongewenste cellen op te ruimen. Dr. Ann Wigmore heeft veel onderzoek gedaan naar het effect van tarwegras op haar patiënten. Zij heeft een boek over de effecten van tarwegras geschreven en daarbij ervaringsverhalen opgetekend.

8 gouden leefregels voor mensen met kanker die bereid zijn om alles te ondernemen om te genezen

1. Vergeet alles wat je tot nu toe hebt geleerd over voedsel.

Vergeet alles wat je ooit geleerd hebt over voedsel. Je voedselpatroon en leefpratroon tot op heden heeft je kanker bezorgd en het is zaak oude gewoontes en opvattingen, die tot jouw ziekte hebben geleid, achter je te laten.

2A. Ga 100% rauw en 100% plantaardig

Eet en drink alleen nog maar biologische verse, onverhitte, rauwe groenten, kiemen, noten en zaden. Vrees niet... je gaat er niet van dood, maar je komt er juist van tot leven! Kanker patienten dienen zich geheel te onthouden van alle suikers en langzame koolhydraten (rijst, aardappel, brood, pasta). Alle langzame en snelle suikers gebruiken de gezwellen als voedsel om te groeien. Over het eten van uitsluitend plantaardige rauwe voeding kun je meer lezen bij de link Life style adviezen.

2B. Stop onmiddelijk en geheel met de inname van alle dierlijke eiwitten / vetten / producten

Stop de inname van vlees, vis, kaas, boter, eieren, melk, karnemelk, yoghurt en alle andere producten afkomstig van dierlijke bron. Vlees en vis zijn dusdanig verontreinigend en belastend voor het lichaam dat het lichaam geen energie overhoudt om tegen de kanker te strijden. Verder zijn ze allemaal slecht voor het maag/darm kanaal en staan ze efficient stofwisselen in de weg, hetgeen nodig is om genezing op gang te brengen. Verder produceert de lever een bepaald eiwit n.a.v. inname van dierlijke eiwitten. Dit van de lever afkomstige eiwit wordt door de kankercellen gebruikt om een mantel om zichzelf heen te bouwen, waardoor de kankercel niet meer herkend wordt door het immuumsysteem. Zodra de lever, door onthouding van elke vorm van dierlijke eiwitten, geen eiwitten meer produceert waarmee de kankercellen zich onzichtbaar kunnen maken, brokkelen de eiwitmantels om de kankercellen af en kunnen ze opgeruimd worden door het immuumsysteem.

3. Maak iedere dag zelf verse groentesap van biologische groenten

Koop een juicer en pers grote hoeveelheden verse groenten en drink het sap. Het gaat om het sap van de levende rauwe groenten! Het is keer op keer bewezen in uitgebreid klinisch onderzoek van het Hippocrates Health Institute Florida ( en in hun navolging door ander wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd door vooraanstaande universiteiten in Amerika) dat het genezings proces van eigenlijk iedere ziekte veel sneller en blijvender verloopt als ook alle vruchtensuikers geheel worden uitgesloten. Maar speciaal voor kanker wordt alle fruit afgeraden omdat kanker en suiker elkaar weten te vinden als verliefde jongelingen. Als je gemarkeerde glucose injecteert in het lichaam en de weg volgt die de glucose aflegt in het lichaam, dan zie je dat de glucose een rechte weg aflegt naar het kankergezwel, waar het door opgenomen wordt, waardoor het kankergezwel letterlijk groeit. In reguliere ziekenhuizen in Amerika, wordt dit markeren van glucose en het volgen ervan zelfs gebruikt om een gezwel op te sporen en te meten hoe groot de omvang van het kankergezwel is. Artsen weten dus dat glucose afreist naar het gezwel en dat het gezwel de glucose als voedsel gebruikt. Het is dan ook zeer onwetend dat kinderen en volwassenen die in een ziekenhuis liggen vanwege kanker, nog hagelslag op hun brood krijgen en vanillevla mogen eten. In feite is deze handelswijze in strijd met de eed van een arts en strafbaar. Behalve dat men letterlijk de liefde tussen kanker en glucose klinischonderzoek heeft kunnen volgen is ook practisch statistisch gebleken dat kankerpatienten die het Hippocrates programma van levende voeding en superfoods en andere richtlijnen volgen tot een factor 10 keer zo snel genezen van kanker als zij zich geheel onhouden van het eten van fruit. Ook dienen kankerpatienten zich geheel te onthouden van langzame suikers zoals in brood, pasta, rijst en aardappelen.

4. Maak iedere dag donkergroene smoothies

Koop een krachtige blender en hak grote hoeveelheden verse spinazie en donkergroene sla door je groentesap heen en drink tenminste een halve liter. Als basis van de smoothie gebruik je gewoon het groentesap dat je bij leefregel 3 gemaakt hebt. Het divies is GROEN, GROEN en GROEN!

5. Verrijk iedere dag je sap en eten met SUPERFOODS

Meng bij het groentesap alle rauwe organische Superfoods die je maar kunt verzinnen: tarwegras poeder / zoet water blauwe algen (ZEN-HersenVitaal) / phyto plankton / ZEN-enzymen / ZEN-probiotica / ZEN-Vitaal Totaal / macca poeder / poeder van gemalen hennepzaden (dit is een eiwit bron) / spirulina poeder / chlorella poeder / magnesium-chloride. Deze Superfoods gaan je lichaam eindelijk voorzien van de voeding die het werkelijk nodig heeft.

Als je echt alleen maar levend (dus onverhit!) biologisch en plantaardig eet en drinkt, dan gaat je lichaam op een ander trillingsgetal functioneren en er zijn vele vormen van chronische ziektes die niet gedijen kunnen in zo’n “lichtvoetig” lichaam, waardoor ze als het ware oplossen. N.a.v. de codex alimentarius doen wij hier geen enkele medische claim. We beschrijven hier volgens de allopatische geneeskunde een wonder. Voor de allopatische artsen, apothekers en farmaceuten is het een wonder, voor ons persoonlijk is het gewoon common sense en onomstotelijk bewezen door de genezing die duizenden patienten in de afgelopen 80 jaar gevonden hebben door over te schakelen op de Hippocrates Life Style, waar superfoods een belangrijk onderdeel van uitmaken.

6. ontdek hetgeen jou het meeste dwarszit in je leven

Ga in meditatie en vraag jezelf af wat jou het meeste dwars zit in je leven. Geef je grootste NEE toe aan jezelf en doe er wat aan. De filosoof Deepak Chopra heeft in Amerika veel kankerpatiënten behandeld en hun gevraagd of ze ook wisten wat de kanker mogelijk veroorzaakt had in hun leven. De meeste patiënten blijken wel degelijk voor zichzelf een duidelijk antwoord te hebben op deze vraag. De patiënten die de oorzaak kenden en durfden aan te pakken bleken vaker en sneller te genezen! Dus... al heb je kanker... al ben je bang... al heb je verzorging nodig... al ben je afhankelijk... wees moedig en verbreek desnoods je relatie of stap uit je huwelijk als dat hetgeen is dat jou verstikt. Is het leven in de stad je teveel, verhuis dan naar het platteland, zeg je baan op, ga in een ander land wonen.... maar wat het ook is, doe echt je uiterste best om je grootste NEE op tafel te leggen, om hem vervolgens van tafel te kunnen vegen. Bij Hippocrates is komen vast te staan dat het overgrote deel van de vrouwen die borstkanker hebben zichzelf tekort doen doordat ze zichzelf bijvoorbeeld op ongezonde wijze wegcijferen, zichzelf op extreme wijze bekritiseren, zichzelf onvoldoende kunnen ontplooien of last hebben van schuldgevoelens. Zodra deze problemen met behulp van groepssessies en psychotherapie in kaart gebracht worden en geuit worden, vindt er vaak een grote doorbraak plaats in het genezingsproces in positieve zin.

7. Adem regelmatig veel verse zuurstof en kom op een effectieve manier in beweging

Ga naar buiten, wandel, beweeg en adem veel verse zuurstof.

Ook zingen, lachen en dansen werkt genezend.

Doe ten minste een keer per dag aan lichaamsbeweging om je hart sneller te laten pompen. Het is belangrijk om je lichaam te doorbloeden tot je aan je rode huid kunt zien dat je lichaam rood en warm wordt

Doe iedere dag bij het opstaan de Vijf Tibetaanse riten om je hormoonhuishouding te versnellen en optimaal te balanceren. Bij de link "video's Maryse Moerel" kunt u bij de sublink "3. video's yoga's" meer lezen over de vijf Tibetaanse Ritem voor hormonale balancering.

8. Kom op een effectieve manier tot bezinning

Zet de WERELD (televisie/krant/spelcomputer/radio) voor langere periode uit en begin een dialoog met GOD. En als je God nog niet kunt bereiken of bevatten, start dan in ieder geval met het lezen van boeken van onze grote spirituele leraren.

Stel jezelf bloot aan een leraar of diens films/boeken

Voor ieder type mens is er een grote spirituele leraar te vinden die bij deze mens past. Voel je jezelf aangetrokken tot het Boeddhisme lees dan boeken van Zijne Heiligheid de Dalai Lama, Thich Nhat Hanh, of Dzongsar Jamyang Khyentse Rinpoche. In het boeddhisme staat het kalmeren van de geest centraal. Een bewegingsloze geest, vrij van gedachten, harmoniseert het lichaam en brengt het in een vredige staat. Vooral westerlingen hebben vaak last van het feit dat ze rondlopen met een hoofd vol wisselende gedachten. Al die gedachten leiden, vooral bij vrouwen, tot bijbehorende stemmingswisselingen en emoties. Meditatie is beslist een snelle weg naar het disciplineren van de denkkracht en het temmen van het emotionele lichaam. Ofwel: met behulp van meditatie kun je meesterschap verwerven over jouw ego.

Ben je wetenschappelijk ingesteld lees dan het bijvoorbeeld het boek Quantum genezing van de gespecialiseerde arts en filosoof Deepak Chopra. Veel van zijn boeken hebben een medisch / wetenschappelijke inslag. Verder zijn er tegenwoordig films waarin de meest vooraanstaande wetenschappers verslag doen van de mogelijke diepere oorzaken van geluksbeleving en ziekte. Enkele titels zijn: What the blieb do we know / What the blieb do we know down the rabbit hole / The Secret

Ben je al spiritueel ingesteld, dan kan het boek de helende reis van Brandon Bays je op weghelpen om je grootste NEE, ofwel hetgeen jou het meest dwars zit, op tafel te krijgen. De helende reis helpt je ook met het van tafel vegen van dingen die jou op geestelijk niveau het meeste dwars zitten

Ben je iemand die helemaal klaar is alle gezeur en gezanik van zijn eigen ego? Ben je zover gevorderd dat je bereid bent jezelf te ontdoen van alle tijdelijke illusies? Verlang je naar onbeperkte toegang tot je eigen innerlijke bron van wijsheid? Wil je vandaag nog maximale resultaten behalen? Lees dan de boeken van de spirituele leraar Barry Long. Begin met zijn boek: “Sterven om te leven”. Barry Long was een westerse leraar en begreep als geen ander welke geestelijke obstakels de westerse mens tegenkomt. Met het zwaard van de waarheid fileert Barry Long jouw ego. Zijn duidelijke en eenvoudige taalgebruik geven je ego geen millimeter ruimte meer om zich te misdragen. Barry Long geeft praktische aanwijzingen, waarmee je meteen aan de slag kunt in je dagelijkse leven.

Ook boeken van de van oorsprong Duitse Eckhart Tolle zijn aan te bevelen. In het boek “De kracht van het Nu”, doet Tolle je analytische geest uit de doeken, die de oorzaak is van alle illusies waarin jouw ego jou op een slaafse manier laat leven.

Yin - Yang uitwisseling

Ben je in de gelukkige omstandigheid dat je samenleeft met een oprecht liefhebbende levensgezel, overweeg dan samen met je partner op een energetische manier de mannelijke en vrouwelijke levensenergie uit te wisselen. Circulerende man/vrouw energie vitaliseert en verjongt het hele lichaam en kan een zeer krachtige ondersteuning zijn bij genezing van welke ziekte dan ook.

Start de grote dialoog

Als je daaraan toe bent, start dan een doorlopende dialoog met God. Laat jezelf daarbij geen enkele beperking opleggen door godsdienst regels. Niets of niemand kan jou afhouden met een rechtstreeks contact met het Goddelijke. Boeddhisten hebben de Boeddha niet nodig om in de leegte te treden. Christenen hebben Jezus niet nodig om in contact met God te treden. Zet God op de eerste en allerhoogste plaats in je leven. Niemand kan zonder God. Niemand kan zonder de Goddelijke scheppende creatieve vonk door dit aardse leven gaan. Bewust of onbewust wordt alles geschapen door de Goddelijke creatieve universele kracht. Degene die zich bewust wordt van deze kracht in zichzelf en in anderen, kan deze kracht bewust inzetten voor genezing.

Iedereen kan een dialoog aangaan met God en God op de eerste en aller hoogste plaats zetten in zijn leven. Daarbij is het niet belangrijk of God al dan niet bestaat. Het gaat om jouw bewuste regelmatige dialoog met de Universele Intelligentie die de drijvende kracht is achter alle verschijningsvormen op aarde. Jouw dialoog met de Universele Intelligentie staat hier op de laatste plaats geschreven, maar degene die zichzelf toegang verschaft tot zijn innerlijke bron van wijsheid, verwerft zichzelf toegang tot de gelukzaligheid. In die zin zou jouw relatie met God helemaal bovenaan je prioriteiten lijstje moeten staan in jouw strijd tegen de kanker.

Bedenkingen inzake chemo therapie en bestraling

Al heel lang weten we in feite dat zowel Chemo als bestraling niet effectief zijn. De cijfers die de chemo en bestralingsindustrie produceert inzake slagingspercentages zijn ernstig gemanipuleerd. In sommige kankersoorten slechts minder dan enkele procenten, zodat het placebo effect niet overschreden wordt. Toch worden ook voor die kankers chemo en bestraling voorgeschreven terwijl dat totaal geen zin heeft. Wereldwijd gaan er miljarden om in de chemo en bestralingsindustrie en de financiële belangen om deze behandelingen te blijven toepassen zijn zo groot dat ze onverkort op bijna alle patiënten worden toegepast. De grote leiders van de diverse natuurgenezingsklinieken in de wereld, die opgegeven kankerpatiënten opvangen en die met grote aantallen alsnog genezing vinden, zijn er inmiddels van overtuigd dat de huidige oncologie industrie over enkele decennia de geschiedenisboekjes in zal gaan als het grootse medische Holocaust experiment dat ooit uitgevoerd is op mensen.

“Bezint voor gij begint” aan deze aandachtsindustrie die u met alle egards en met open armen ontvangt zodra kanker eenmaal in uw lichaam geconstateerd is. U gaat namelijk binnenkort een rondje chemo en bestraling in en dat gaat uw oncoloog, het ziekenhuis en de farmaceutische industrie heel veel geld opleveren. Maar wat moet ik dan?, vragen veel kankerpatiënten zich af. Nogmaals... het is uw lichaam en u beslist wat u ermee gaat doen. Niemand anders. Als u tot dit moment geen enkel bewustzijn heeft van alternatieven, dan zult u zichzelf erin moeten verdiepen. Dat kost tijd... heel veel tijd.... Genezen van kanker is als het beoefenen van topsport. Daarom is het veel beter om uw bewustzijn nu u nog gezond bent op dit gebied te verruimen.

Misschien mogen de volgende overwegingen u hiertoe aansporen:

1. Het is onbegrijpelijk waarom homeopathische geneesmiddelen zonder een enkele bijwerking in rap tempo de markt af worden gehaald, terwijl de chemo en bestralingstherapieën mensen doof / blind / zwak / ziek / misselijk en dood mogen maken? Hoe bestaat het dat we dit soort barbaarse "geneeswijzen" ooit toestemming hebben gegeven??? Geen enkele andere ziekte mag bestreden worden met geneesmiddelen met dergelijke bijwerkingen. Waarom hebben we in Gods Naam de oncologie industrie hier ooit toestemming voor gegeven?

2. Ondanks het feit dat de oncologie industrie de alleenheerschappij op kanker genezing heeft en al 60 jaar “carte blance” heeft gekregen om deze ziekte te "bestrijden", groeien het aantal mensen dat kanker krijgt snel. Mensen krijgen vaker en steeds jonger kanker. Geschat wordt dat over 10 jaar 1 op de 3 mensen kanker onder de leden zal hebben. Wordt het niet eens heel hoog tijd om te gaan luisteren naar o.a. de leiders van de gezondheidsklinieken zoals Bian Clement (Hippocrates Health Institute), Charlotte (Gerson Institute), Daniel Cousins (The Tree of Life Rejuvenation Center), Colin Campbell (The China Study), die allemaal al meer dan 30 jaar precies weten waar kanker door veroorzaakt wordt en hoe je het weer kunt laten verdwijnen en al decennia lang de ene na de andere opgegeven kankerpatiënt voor de dood weten weg te slepen.

3. Chemo en bestraling, als ze al een enkele keer effectief zijn, doden alleen de gezwel cellen, maar de kanker-stam cellen blijven voor 100% onaangetast achter in het lichaam. Dat is dan ook de reden dan gezwellen soms lijken te slinken of weggaan, maar dat de kanker toch altijd weer na verloop van jaren terug komt. Kanker-stamcellen ga na een rondje chemo opzoek naar nieuwe verblijfsplekken in het lichaam en zaaien de kanker uit. De enige die een kanker-stam cel kan opruimen is het eigen immuunsysteem en daarom is kanker ook bij uitstek een ziekte waarbij de patiënt zijn eigen immuunsysteem moet zien op te bouwen tot dat van een topsporter. Dat betekent niet letterlijk heel veel sporten, maar wel radicaal anders gaan eten / drinken / denken / voelen en bewegen. Het hele vervelende van chemo en bestraling is nu dat deze het immuunsysteem vernietigen en daardoor de patiënt vaak definitief de kans ontnemen op blijvende genezing van kanker. Want alleen als de kanker-stamcellen opgeruimd worden door het eigen immuunsysteem kan men blijvend genezen van kanker.

4. Het is bewezen dat de inname van dierlijke eiwitten kanker aan en uit zet (zie het grootste wetenschappelijke wereldwijde onderzoek ooit uitgevoerd in "The China Study" door de geleerde Colin Campbell). Het is onomstotelijk bewezen dat suiker inname het kankergezwel laat groeien. Kanker en glucose houden van elkaar en weten elkaar als geen ander in het lichaam te vinden. Als je een radioactief gemaakte glucose oplossing inspuit, reist deze regelrecht af naar het kankergezwel, wordt daar opgenomen en laat het kankergezwel oplichten, zodat een arts de omvang van het gezwel kan bepalen. Toch blijven oncologen en TNO bij hoog en bij laag beweren dat voeding geen invloed heeft op kanker.

5. Persoonlijk verhaal Maryse Moerel:

Mijn eigen vader van 73 jaar, voor wie de dokter een onbetwiste autoriteit is, heeft momenteel keelkanker en heeft zich warm laten welkom heten door het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Ze hebben hem, terwijl hij al een uitermate zwakke conditie heeft, een rondje chemo en bestraling voorgesteld. Natuurlijk heb ik hemel en aarde proberen te bewegen om hem op een andere manier met zijn ziekte om te laten gaan, maar hij voelde zich veiliger in het ziekenhuis en had geen zin om zich verder te verdiepen in alternatieven. Meteen heb ik hem voorspeld, toen de artsen hem het behandelplan voorlegden, dat hij de 6 weken chemo in zijn conditie niet zou overleven. Na een week chemo werd hij duizelig, ziek, zwak en misselijk, stortte hij tegen de vloer, liep een gat in zijn hoofd op en werd de chemo na 7 dagen alsnog stopgezet. Maar het kwaad was al geschied en zijn conditie was nog verder verslechterd. Ik vraag me echt af wie de medici zijn die hem deze therapie voorschreven, terwijl overduidelijk was voor mij als leek dat zijn conditie zo slecht was dat hij absoluut geen chemo aankon.

Nog vele van dit soort betreurenswaardige zaken zou ik hier kunnen opschrijven, maar ik hou het bij een laatste voorbeeld waarover ik persoonlijk zeer verontwaardigd was. Door de bestraling van de keel kreeg mijn vader veel pijn met slikken en kon daardoor nog nauwelijks iets eten. Toen hij daarover de hoofdverpleegkundige van het Antoni van Leeuwenziekenhuis sprak, gaf zij mijn vader het advies om koude vanille vla met veel slagroom te nemen. Daarop vertelde mijn vader, dat zijn dochter hem had gezegd geen suiker en geen dierlijke producten te nemen i.v.m. zijn kanker. De hoofdverpleegkundige antwoordde hem dat zij daar nog nooit van gehoord had en dat hij maar gewoon vanille vla met veel slagroom moest nemen. De hoofdverpleegkundige toonde verder geen enkele belangstelling om zich te verdiepen in de materie. De zelfingenomenheid van medici die mensen in feite vervroegd de dood injagen vinden wij ronduit stuitend. In geval van kanker zijn er twee zaken absoluut noodzakelijk en dat is dat je geen enkel dierlijk eiwit meer inneemt om te trachten de kanker UIT te zetten en vervolgens geen enkele vorm van suiker meer inneemt om het gezwel niet te laten groeien. Dit weten we al meer dan 30 jaar. Dit is al meer dan 30 jaar bewezen. Het kan toch niet waar zijn dat de hoofdverpleegkundige van een gerenommeerd kankerziekenhuis dan zegt: “Jawel neemt u maar vanille vla voor uw pijnlijke keel met keelkanker”. Even een pak dierlijke eiwitten erin om de kankerknop op AAN te zetten en even een bom suiker erin om het gezwel vet te mesten. En dat recept zovaak herhalen als u wilt.

6. Artsen weigeren zelf in 75% tot 80% van de gevallen chemo en bestraling voor zichzelf of hun familieleden terwijl ze deze behandelingen wel voorschrijven aan hun eigen patienten.

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved