1. spierpijnen / gewrichtspijnen

 

1. Spierpijn en gewrichtspijn

Artrites / artrose en osteoperose zijn allemaal het gevolg van tientallen jaren ernstige verzuring van het lichaam. Om deze klachten in iedergeval een halt toe te roepen is verre gaande drastische ontzuring van het lichaam absoluut noodzakelijk. Inname van chemische medicijnen verzuurt het lichaam alleen maar verder waardoor de klachten misschien in het moment beter te dragen zijn maar wel degelijk verergeren omdat het lichaam nou eenmaal altijd verder verzuurd door inname van chemische stoffen. In een consult kan Maryse Moerel u nader uit de doeken doen waarom dit scheikundig gezien zo werkt.

Door het tenminste 4 weken dagelijks drinken van 1 1/2 liter Kangen water met een PH van 9,5 kunt u versneld uw darmen ontzuren en geheel reinigen. Hieronder een link naar meer infromtie over Kangen Water.

ZEN-Medische hulpmiddelen - Kangen water

Gewrichtspijnen zijn het uiteindelijke gevolg van het feit dat het lichaam al tientallen jaren lang niet optimaal kan functioneren door de inname van verzurende dranken en voedsel. In onze westerse maatschappij eten en drinken we 365 dagen in het jaar 3 maaltijden per dag. Meestal consumeren we 3 tot 5 maal nog eten en drinken tussen de maaltijden door. Naarmate de jaren verstrijken kan dat gewoon teveel worden voor een lichaam. We zijn gedurende het grootste deel van onze menselijke evolutie op aarde, opgegroeid in een omgeving die naast tijden van overvloed ook tijden van schaarste kende. Onze lichamen gebruiken tijden van schaarste om te reinigen. Omdat we sinds de laatste 60 jaar in een Europese westerse omgeving leven, die wat voedsel betreft geen schaarste meer kent, kunnen onze lichamen zich niet meer reinigen. Spiritueel gevorderde mensen weten dit maar al te goed en vasten daarom ieder voorjaar en najaar een week om het lichaam te reinigen. Tijdens het vasten / sapvasten reinigt het lichaam zich van overtollige gifstoffen en micro-organismen. De vastentijd is ook een tijd om emoties los te laten en de geest te verstillen, waardoor men weer helder in contact komt met de eigen bron van Levensvreugde.

Onder vasten verstaan we niet het een hele dag niets eten en drinken en je na zonsondergang prop vol eten. Dit soort religieuze praktijken hebben in onze ogen heel weinig met vasten te maken. Onder vasten verstaan we een periode van 13 dagen die als volgt is opgebouwd: 3 dagen lang afbouwen met uitsluitend plantaardig voedsel, 7 dagen vasten met versgeperste groente sappen, 3 dagen opbouwen met uitsluitend plantaardig voedsel.

Als je last krijgt of hebt van spieren of gewrichten is het zeker de moeite waard om het lichaam te ontgiften met behulp van ZEN - tarwegras. Daarnaast kun je de ontgifting extra kracht bijzetten door het drinken van vers geperste groente sappen. Je moet ze echt zelf thuis persen uit verse groenen, want ook de biologisch verantwoorde sappen in de beste natuurwinkels zijn gepasteuriseerd omwille van de houdbaarheid. Door pasteurisatie zijn alle enzymen gedeformeerd en dan neemt de opneembaarheid van de voedingsstoffen schrikbarend af. De opneembaarheid van voedingstoffen daalt met 80% als de voedingsstof genoten wordt zonder haar levende enzym.

Mensen die ZEN-Tarwegras kuurmatig gebruiken mogen de dosering opvoeren tot 3 maal daags 7 a 10 tabletten. Sommige mensen merken al binnen 2 weken die positieve uitwerking van ZEN-Tarwegras op hun lichaam. Het verrast ons steeds weer dat zelfs mensen die al diverse ziekenhuizen zijn afgeweest en die ook in het alternatieve circuit al van alles geprobeerd hebben en niet meer geloven dat er nog iets zou kunnen helpen, tevreden zijn over de werking van Zen - tarwegras. ZEN-tarwegras verbetert het algeheel welbevinden van de mens op diverse vlakken waardoor een wonder kan geschieden.

Topsporters kunnen na verloop van tijd te maken krijgen met het feit dat hun hersteltijd tussen de trainingen langer wordt. Ze houden langer last van spierpijn, zijn niet geheel fit voor de volgende training en krijgen daarbij ook vaak last van sombere gevoelens hierover. Dit kan goed te maken hebben met het feit dat het lichaam de melkzuur, die ontstaat in het lichaam na een zware training, niet goed of snel genoeg afvoert. Zen - tarwegras helpt de topsporter om te ontgiften. Hierdoor neemt de spierpijn sneller af. Komt het lichaam weer beter in balans en kunnen sombere gedachten als sneeuw voor de zon weer verdwijnen.

Topsporters gebruiken voor hun zware lichamelijke inspanningen naast brandstof ook meer kostbare mineralen, vitaminen en sporenelementen, dan mensen die niet aan top sport doen. Als de topsporter onvoldoende echte voedingsstoffen binnen krijgt (en we hebben het hier niet over brandstof zoals bij voorbeeld spaghetti) dan raakt het lichaam uitgehold. Zen tarwegras geeft de top sporter extra kostbare voedingsstoffen om zware lichamelijke inspanningen op termijn te kunnen blijven verrichten. Onze tarwegras groeit op de meest vruchtbare gronden ter wereld. Diverse Amerikaanse olympische topsporters slikken tarwegras het hele jaar door om zichzelf door de jaren heen fit te houden. Omdat tarwegras geen samengestelde vitamine pil is maar gewoon als groen plantaardig voedsel gezien kan worden, kan het zonder meer deel uitmaken van uw dagelijkse voeding. In de Raw-Food wereld wordt tarwegras al meer dan 50 jaar beschouwd als Super Food nummer 1 ter wereld. Het is dan ook praktisch en logisch dat je het allerbeste Super Food ter wereld dagelijks tot je neemt als je iemand bent die zeer grote inspanningen van zijn/haar lichaam vraagt.

Dit is een link naar een YOUTUBE filmpje waarin Maryse Moerel meer uitlegt over de werking van het reinigende ontzurende basis groene groenten sap waarvan mensen met chronosche klachten eigenlijk iedere dag 1 1/2 liter zouden moeten drinken. Dit sap dient altijd dagelijks vers gemaakt en gedronken te worden.

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved