consults met Maryse Moerel

Hippocrates Health Training in Nederland door Hippocrates Health Educator Maryse Moerel

80 jaar geleden begon Ann Wigmore, geboren in Lithuania (1909 – 1994) met het gebruik van tarwegras loten omdat ze zelf ernstig chronisch ziek was en niets meer leek te helpen. Op haar ziekbed kwamen gedachtes terug aan haar grootmoeder die haar had opgevoed en die de natuurgenezer van het dorp was waarin Ann en haar oma woonden. Als klein meisje maakte Ann mee dat vele gewonde soldaten naar hun huisje werden gebracht en dat haar oma dag en nacht in de weer was de soldaten te helpen door hun wonden te verzorgen met planten en kruiden. Ann herinnerde zich de kracht van jonge tarweloten en begon ze zelf te kweken en tot sap te persen. Zienderogen knapte Ann op en genas zij zichzelf geheel. Het wonder dat Ann in haar eigen lichaam bewerkstelligd had bleef niet onopgemerkt en langzaam maar zeker kwamen er steeds meer mensen naar haar huis op zoek naar genezing. Om al de benodigde jonge loten te kweken nam Ann een tuinman in dienst. Uiteindelijk was deze tuinman, die zwaar lichamelijk werk verrichtte, zo onder de indruk van de werking van tarwegras dat hij besloot een jaar lang uitsluitend te leven op tarwegras sap en andere jonge loten die hij kweekte. Hij verklaarde aan het eind van het jaar dat hij zich fitter dan ooit voelde.

Op een dag vond een rijke dame genezing bij Ann en bood haar een gebouw in Boston aan. Ann verhuisde naar Boston en jarenlang kwamen mensen van heinde en verre naar het centrum van Boston voor genezing.

Om de toenemende stroom patiënten te kunnen bedienen verhuisde het centrum ruim 30 jaar geleden naar West Palm Beach Florida onder leiding van doctor Brain Clement phd en doctor Anne Maria Clement phd die voor haar huwelijk met doctor Clement al een natuurkliniek in Zweden had

In het Hippocrates Health Institute leren jaarlijks duizenden mensen hoe zij met behulp van Life-Style veranderingen zichzelf kunnen genezen van ernstige chronische ziektes, maar ook topsporters kunnen er leren hoe ze hun prestaties kunnen maximaliseren met behulp van de Hippocrates Life Style Changes.

Sinds jaar en dag verzorgt het Hippocrates Health Institute ook opleidingen waarin mensen getraind worden om de Hippocrates Lifes Style aan derden over te brengen. Maryse Moerel heeft voorjaar 2012 haar opleiding aan het Hippocrates Health Institute Summa Cumlaude afgerond en kan u in het Nederlands of Engels van A tot Z uitleggen hoe de Hippocrates Life Style in elkaar zit zodat u met behulp van deze life style zelf aan de slag kunt om uw zelf genezend vermogen te maximaliseren.

Ieder onderdeel van de lifestyle is zorgvuldig getest en bij Hippocrates zijn ze er na decennia wetenschappelijk onderzoek achtergekomen welke reiniging, welke planten, welke vormen van bewegen en welke emotionele & mentale veranderingen, het snelste genezing en vitaliteit in het lichaam op gang helpen.

Als u interesse heeft om uw eigen vitaliteit en zelf genezend vermogen van uw lichaam te maximaliseren dan kunt u in samenwerking met Maryse Moerel twee verschillende dingen doen.

3 weken verblijven in het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida

U kunt een verblijf van 3 weken of langer boeken in het Hippocrates Health Institute. Hier leert u in korte tijd, omgeven door prachtige tropische tuinen, hoe de life style in elkaar zit. Maryse Moerel kan u helpen met het boeken van een vlucht / verblijf dat bij uw past (er zijn verschillende huisvestingsopties tijdens uw verblijf die uiteenlopen in prijs en kwaliteit). U haalt meer rendement uit uw verblijf als u een keer een consult boekt van een uur waarin we een en ander voorbespreken zodat u met minder stress de eerste week van het programma doorkomt. Verder is het goed om u alvast lichamelijk voor te bereiden op een verblijf zodat u minder ontgiftingsverschijnselen krijgt in de eerste week van uw verblijf en beter “bij de les” kunt blijven. U moet rekenen op ongeveer 7000 euro voor een verblijf van 3 weken (4400 goedkoopste kamer & verblijf & opleiding & sappen & eten & lessen & beweging & sauna & onderzoek & therapieën + 1200 vluchten + 500 superfoods + 500 euro additionele therapie specifiek voor jouw situatie + 100 taxies + 300 zakgeld)

Consults met Hippocrates Health Educator Maryse Moerel in Nederland

U kunt ook een trainingstraject hier in Nederland aangaan met Maryse Moerel. U komt dan 10 maal 2 uur langs voor een consult gedurende 5 of 10 weken afhankelijk van hoe snel u wilt leren. Consults zijn 50 euro excl. 21% BTW en een trainings traject van 20 uur komt neer op 1000 euro excl. 21% BTW. (Komt u met meerdere personen dan dalen de gemiddelde kosten per persoon, u kunt ons bellen voor een prijsopgave)

Iedere week kunt u met een bepaald aspect van de Life Style aan de gang en daarmee oefenen in uw eigen thuis omgeving. Aan het begin van ieder consult kunt u vragen stellen over zaken waar u thuis tegenaan gelopen bent. U krijgt een praktische hands-on training die op uw behoefte afgesteld kan worden. Bent u bijvoorbeeld meer een hart mens dan werken we gewoon met de planten in onze eigen keuken met u samen. Bent u meer een hoofd mens dan is er ruimte om u precies uit te leggen waarom bepaalde planten nou precies essentieel zijn om uw gezondheid te behouden.

Onderdelen van de training in Nederland bij Maryse Moerel

1. reiniging – groentesappen - sproutsappen – gezond levend alkalisch water

2. darmreiniging

3. zelf leren sprouten van direct eetbare sprouts en sprouts die gezaaid worden op aarde

4. optimale beweging ter ondersteuning van vitaliteit en zelfgenezing

5. gebruik van superfoods

7. leren maken van smooties

8. leren maken van notenmelk

9. leren maken van ontbijt – lunch – avondeten

10. leren maken van lekkernijen

11. omgaan met keuken apparatuur

12. lekkernijen uit de dehydrator

13. zelf hulp middelen voor thuis

14. Diverse paardenkuren in geval van ernstige chronische ziektes

15. optioneel: tantra advies inzake verbetering intieme relaties

16. optioneel: deprogrammering celgeheugen n.a.v. emotionele trauma’s

17. optioneel: leren hoe je op emotioneel en mentaal gebied positief kan stofwisselen met je omgeving.

18. Optioneel: hoe vitaal om te gaan met baby’s – kinderen - pubers

Crash course van 1 dagdeel (4 uur non stop training)

U kunt ook een zogenaamde “Crash Course” Boeken. U komt dan een dagdeel (4 uur training – kosten: 200 euro excl. 21% BTW) waarin u de hoofdlijnen van de Hippocrates Life Style uiteen worden gezet, zodat u aan het eind van de training een globaal idee heeft waarom de Hippocrates Lifestyle zo succesvol is. Behalve patiënten kunnen ook natuurgenezers en artsen op deze manier kennis maken met de Hippocrates Lifestyle die in onze ogen staat voor het nieuwe genezen van de toekomst.

Hoe boekt u een consult met Maryse Moerel

Consults kunt u reserveren op Tel: 020 470 90 31 of op consult@tarwegras.info

Consults vinden plaats bij ZEN-Tarwegras - van Breestaat 2A - 1071 ZP Amsterdam

Consults kunnen ook telefonisch plaatsvinden. U belt dan op een afgesproken tijdstip naar +31-20-4709031 en dan krijgt u Maryse Moerel aan de lijn en kunt u uw vragen n aan haar voor te leggen.

Ja !!! Heel Nederland aan de medicinale ZEN-Tarwegras

Dit is een informatieve website over ZEN-Tarwegras planten. Deze website is met name geschreven door de spirituele leraar Maryse Moerel, waarbij zij zich uit, onder het recht van vrije meningsuiting, over de zin en het functioneren van het leven op aarde. Met name komt aan bod het functioneren van het menselijk lichaam en hetgeen dit menselijk lichaam nodig heeft volgens het wetenschappelijk onderzoek verricht in de afgelopen 80 jaar door het Hippocrates Health Institute in West Palm Beach Florida onder leiding van doctoren Brain Clement en Anna Maria Clement. Op deze website worden geen producten aangeboden of verkocht. Het is de grootste wens van Maryse dat we allen in versneld tempo tot inzicht zullen komen inzake ons lichaam en de Aarde waarop we leven zodat we op een zinnige liefdevolle manier met onzelf, met elkaar, met onze mede levende schepsels en met Moeder Aarde om kunnen gaan.

Copyright © All Rights Reserved